PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

WTF?!

ocenił(a) serial na 1

Gdzie się podział dom dziecka założony przez Marysię? Niechlujstwo scenarzystów? Debilizm Marysi? Brak czasu antenowego? Scenarzyści myśleli że ogłupieni widzowie zapomną o tym absurdalnym wątku?

ocenił(a) serial na 3
sebb

mnie tez wkurza fakt ze wazne watki predko odchodza w niepamiec. Mysle ze to dlatego ze co jakis czas zmieniaja sie scenarzysci pm i nie wszystkie pomysly im pasuja. jak na przyklad córka artura wiem ze to dosc dawny watek ale gdyby tylko chcial móglby pojsc do sadu o widzenia z dzieckiem szczególnie ze jego ojciec jest podobno biznesmenem i ma kasy jak lodu. Ale nie ten watek juz dawno zostal zapomniany chyba przez wszystkich co moim zdaniem nie jest zbyt realistyczne bo jaki ojciec tak po prostu zapomnialby o swoim dziecku?? A ten dom dziecka z bozej łaski tez durny watek. Maryska tak chciala pomagac innym ze zaczela w jadlodajni pracowac a przeciez sama zalozyla dom dziecka którego i budowe i prowadzenie zrzucila na glowe swojego ojca i anety. Nagle dom dziecka sie rozplynal w powietrzu. teraz nagle ni stad ni z owad aneta zostala 'bizneswoman' a domem dziecka zajmuje sie...no wlasnie kto? Durni scenarzysci wprowadzaja jakies nowe watki zeby serial nie byl nudny akcja trwa pare odcinków a zaraz potem kazdy o tym zapomina. oj troche sie rozpisalam.....;)

ocenił(a) serial na 2
_lola_

A WIECIE ŻE AKTORZY MAJKI I PAWŁA KTÓRZY SĄ RAZEM W SERAILU WŻYCIU TEŻ BYLI, ALE BYLI I SĄ TYLKO PO TO ABY ZROBIĆ REKALME TEMU DEBILNEMU SERIALU, ALE CZEGO SIĘ SPODZIEWAĆ PO NP. JAK ONI ŚPIEWAJĄ PRZCIEŻ TO BYŁO JUŻ GÓRY GŁUPIE A I TAK TO CIĄNGĘLI TO SMAO TYLKO NAS DWOJE ONI ROBIĄ TAK KICZOWATE PROGRAMY ŻE SZOK, SORRY ZA ORTY ALE PISAŁEM SZYBKO...

użytkownik usunięty
gohan263

już po bajce idź spać