Ja chyba takiej nie mam, wszystkie te "związki" mnie irytują ...
Oglądam, bo lubię te absurdalne i głupkowate sytuacje. Po prostu lubię się pośmiać. Ciekawi mnie jakie lubicie pary, bo mnie osobiście żadna nie zachwyca.
Zupełnie jak ja. Też lubię się z tego śmiać.
Zaczęłam oglądać, właściwie to powróciłam, bo chciałam zobaczyć jak Marysia i Paweł się schodzą, ale wróciłam do tego od września i jeszcze się nie zeszli. A tak to oglądałam i przestawałam już parę razy. xDD
Lubiłam parę Kinga i Artur a także Marysia i Paweł.
Jednakże odkąd Marysia(główna bohaterka)zamierzenie zdradziła Pawła ,rzadko kiedy oglądam Pierwsza Miłość
Kinga i Artur - fajna była z nich para. Zawsze mieli różne zwariowane pomysły.
Majka i Paweł - w końcu to jest "pierwsza miłość"
Kinga i Kuba - lubiłam oglądać ich razem. Szkoda, że Kuba nie żyje.
Ciekawa byłaby też para Ilona - Paweł, ale niestety Ilona nie żyje
Grzegorz i Renata- młoda kobieta z dojrzałym mężczyzną, kilkanaście lat różnicy a mimo to dobrze się dogadują.
Bartek i Ewelina- wreszcie Bartek trafił na spokojną, ładną i wrażliwą kobietę, może nareszcie wezmą ten ślub.
Kaśka i Stefani!!! - Najlepsza para! Stefani czasem nie myśli ale przez to jest super zabawna a po za tym emanuje taką energią przez to dobrze się ją ogląda;)
Kaśka czasem jak coś powie to powala mnie z nóg! Jest super śmieszny. Gdyby nie występ miśka koterskiego w pierwszej miłości pewnie wcale bym go nawet nie lubiła;)
Młodego Koterskiego nie powinno się zatrudniać nigdzie- każdy jego występ utwierdza mnie w przekonaniu że miejsce tego typu (byłych?) narkomanów jest w specjalnym ośrodku a nie w telewizji. Żal mi aktorki grającej Stefanie, że musi mieć sceny z tym typem ;-/
co ty się czepiasz narkomanów !?!? nigdy nic nie próbowałeś ?? jak nie to fujara jesteś i tyle,,życie jest krótkie i trzeba się umieć zabawić a nawiasem pisząc to papierochy są największym LEGALNYM narkotykiem na świecie i co do palaczy też coś masz ??
Reznik sam jesteś fujara jak próbowałeś narkotyków. I życie nie polega na tym by się zabawiać takim czymś, chyba ,ze opuściłeś tą lekcje w szkole. A co do dopalaczy to mam i to wiele! Zatruwają życie i organizm!
A po za tym to strona o Pierwszej miłości a nie o narkotykach i dopalaczach. Jeśli chcesz sobie o tym podyskutować to wejdź se na stronę o narkomanach! A nie zaśmiecasz takimi bzdetami filmweb.
Obecnie to ja w PM nie widzę fajnej pary, Emilka i Bartek nie są najgorsi i to tyle. Natomiast Paulina i Wojtuś w duecie byliby fajni :)