4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wielki powrót...

ocenił(a) serial na 8

No to można już to ogłosić oficjalnie.

Jakub Mazurek (Filip) powraca do "Pierwszej Miłości".

Ja ze swojej strony mogę zapewnić Was, że wraca na dłużej niż np. Hubert. ;)

Cieszycie się? :p

http://www.fakt.pl/hobby/seriale/pierwsza-milosc-jakub-mazurek-wraca-do-serialu/ djbw1db

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

taaaak

Cefalix

Aa wiedziałam że jak z Wrocławia, to wróci Filip, no pewnie że się cieszę bo pewnie ciekawiej i śmieszniej będzie :). Ciekawe co na to Beatka :).

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

Hell yeah!! :D

użytkownik usunięty
Cefalix

po tym co ostatnio napisałeś,że zabawna,lubiana postać z wątkami kryminalnymi w szoku byłbym gdyby to nie był Filip.Harcerz niby też lubiany,ale raczej niezbyt zabawny.a chyba jest błąd,orientuje się ile go nie było,bo na pewno nie 3 lata,tyle to może Huberta nie było,a on zniknął dużo przed Filipem jego to chyba góra dwa lata nie było,albo nawet krócej może 1,5 roku.

ocenił(a) serial na 8

Hehe, tak, do tego opisu pasuje chyba tylko Filip. Już bardziej wam podpowiedzieć nie mogłem, bo gdybym na przykład napisał, że miał wątki z Beatą, to byłoby już jasne, nie byłoby całej tajemnicy :D

Tak, w tym artykule z "Faktu" jest oczywiście błąd. Filip zniknął tuż przed zniknięciem Harcerza i Aleksa, konkretnie ok. 2040 odcinka. To był zdaje się luty 2015. Czyli nie było go lekko ponad 1,5 roku. Ten artykuł pisał ewidentnie ktoś, kto nie ogląda serialu.

Filip oczywiście wprowadzi mnóstwo zamieszania do życia Beaty, ale też Kaśki. Pozna Lwa oraz Katarzynę...

Cefalix

No tak :). Jeszcze dodałeś że postać jest z Wrocławia, to też było jasne :). I właśnie też te 3 lata mi nie pasowało, myślałam sobie że coś jest nie tak, że raczej właśnie ok 1,5 roku to było, chociaż czas szybko leci to bez przesady. Lew może się bać Filipka :P.

użytkownik usunięty
Cefalix

Jego chyba pierwsze zniknięcie,może było 3 lata temu,potem chyba zniknął na jakiś czas,może pół roku,a potem był z rok,więc się zgadza.

Mogłeś jeszcze napisać,pierwsza litera jego imienia to F...

A czy możesz zdradzić,czy Filip dalej będzie takim nieudacznikiem,bez stałego lokum i pracy,czy podciągnął się w tej kwestii.

ocenił(a) serial na 8

Mogę zdradzić, że będzie dalej takim "nieudacznikiem", bez stałego lokum, pakującym się w różne szemrane interesy. ;) Nic się w tej kwestii nie zmieni. Beatka oczywiście nadal będzie na niego cięta i będzie się starała, aby facet definitywnie zniknął z jej życia, co oczywiście będzie skutkowało powstaniem multum zwariowanych perypetii. Lew też pokaże przy okazji nieco inne oblicze...

Nie wróci natomiast dawna słynna fryzura Filipa. Teraz będzie miał normalnie czesane włosy. :D

Tak, Filip jest z tych "znikających i pojawiających" się postaci typu Igor czy Dragon.

Cefalix

Rysiek powróci, bo ostatnio jego postać była wspominana?

ocenił(a) serial na 8
kokakok

Niestety, z tego co mi wiadomo póki co Rysiek nie wróci.

Cefalix

A wiadomo czemu aktor od Ryska zrezygnowal?

ocenił(a) serial na 8
mania19

Nie wiadomo

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

Być może nie on zrezygnował, a produkcja z niego zrezygnowała.

użytkownik usunięty
Cefalix

Robert też już wogóle nie wróci?czy będzie coś więcej powiedziane dlaczego się rozstali?

ocenił(a) serial na 8

Robert nie wróci. Ola dużo mówi o przyczynach rozstania w rozmowie z Mikserem w nowym odcinku, który jutro zostanie wyemitowany na Polsacie, a już jest na Ipli.

użytkownik usunięty
Cefalix

Filip też niedługo się pojawi bo w streszczeniach nowych odc już o nim pisze.

użytkownik usunięty
Cefalix

Ola ma mieć ochotę na powrót do Miksera,ale pewnie on jej nie będzie chciał?

użytkownik usunięty
Cefalix

W sumie jakby zrobili z niego drugiego Artura czyli ideał faceta,co ma pracę na dobrym stanowisku,dużo zarabia,to pewnie siłą rzeczy Filip straciłby najlepsze cechy,Artur też najbardziej błyszczał jak był wolnym ptakiem.

Obstawiam,że z Lwa wyjdzie taki buc,co nie szanuje ludzi,uważa się za coś lepszego podobnie jak z jego synalka.

Cefalix

Filipek bez swojej charakterystycznej fryzury? szkoda, pasowała do jego postaci, podkreślało jego "zwariowaność". mam tylko nadzieję, że nowi scenarzyści go nie popsują i będzie taki sam kozak jak przed zniknięciem. uwielbiam go.