PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34538
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

W hucie wyciągnie pistolet i będzie mierzył do Wekslera. Po chwili okaże się, że Weksler również
ma pistolet i zaszczeli Igora i zabije go na śmierć. Zuber będzie próbowała zaszczelić Karola, ale
okaże się, że ma zacięty magazynek. Po chwili wparuje policja i zaaresztuje Igora. Potem Igor
dostanie 25 lat pozbawienia wolności.

Hahahah żartowałem ;D

Krytykancki

Zamiast żartować to zainwestuj w słownik ortograficzny.

ocenił(a) serial na 1
lozaszydercow1

Skoro w innych postach piszę przestrzegając zasad ortografii a ten post to prowokacja i żart to chyba wiadomo, że pisałem specjalnie wyrazy z błędami? :)

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

oby się sprawdziła Twoja przepowiednia ZABIJĘ GO NA ŚMIERĆ w końcu

ewi184

przestań! dlaczego chcesz jego śmierci?

ocenił(a) serial na 8
makintosz

a dlaczego nie?końcu musi umrzeć Wrócił ale cały wątek jest śmieszny

ewi184

nie musi umrzeć, może uciec albo wsadzą go do więzienia. zawsze będzie wtedy otwarta furtka do powrotu. wuj mnie to obchodzi czy ten wątek jest śmieszny czy nie. jeśli ci się nie podoba i chcesz większy realizm, przerzuć się na Klan ;)

ocenił(a) serial na 8
makintosz

mam prawo pisać co uważam mi będzie pasować jak go uśmiercą jak Ci się to nie podoba nie czytaj i nie pisz do mnie. A sam przeżuć się na bajki

ewi184

czy ty naprawdę nie rozumiesz, że w serialu musi się dziać? muszą być nierealistyczne wątki, by coś się działo, by przyciągnąć widzów. na czystej obyczajówce długo się nie pojedzie. podaj mi przykład serialu obyczajowego, gdzie są tylko realistyczne wątki i jednocześnie przyciąga widza. rozumiem, że ty wolisz przymulanie Radka i Nikoli czy ogórki Doroty ;)

i nie wyjeżdżaj mi z takimi tekstami, dziecko.

makintosz

A co w tym złego, że ewi nie lubi wątku Igora? Ma do tego prawo, tak samo jak do tego, żeby wyrazić to na forum ;) Nie jest to jednoznaczne z tym, że chciałaby żeby w serialu wszystko było realistyczne, czy żeby był nudny.

SoniaBlade

spoko, może ja jestem jakiś dziwny, ale wolę wątek Igora od umizgów Radka i Nikoli, nudnych wątków z Marychą, ogórków Dorotki czy malowania przez Miksera chaty Kingi ;)

ocenił(a) serial na 8
SoniaBlade

dziękuję:) dokładnie o to chodzi,czy muszę cała głupkowatą intrygą Igora zachwycać nie i koniec.chcę jego śmierci o tak i koniec

ocenił(a) serial na 8
makintosz

opanuj się.oglądam serial od samego początku,więc nie pisz mi tu o akcji,bo było ich wiele i będzie jeszcze różnych wątków nie znaczy to,że każdy musi mi się podobać i mam się zawsze zachwycać.poza tym mam prawo do swojego zdania,a jest takie WĄTKI Z IGOREM MNIE ŚMIESZĄ NIE LUBIE TEGO AKTORA I NIE CHODZI MI O ROLE IGORA JAK DLA MNIE MOŻE ZNIKNĄĆ Z PM.I OBY TAK BYŁO:))))))) A ,że żyję w wolnym państwie mam prawo do myślenia i pisania swojego zdania jak masz problem z moją opinią to już Twój problem i nie wciągaj mnie w jakąś pyskówkę w stylu klan czy dziecko,bo mam już swoje lata zapewne więcej niż Ty, ŻEGNAM

ewi184

sama się opanuj. pisanie caps lockiem świadczy o twoim poziomie ;) tak, masz prawo do swojego zdania, ale prawda jest taka, że obecnie wątek z Igorem jest najciekawszy w tym serialu. co ci zrobił ten aktor, że go nie lubisz? co ci zrobił? prawda jest taka, że gra lepiej od większości aktorów w tym serialu.

ocenił(a) serial na 8
makintosz

nie będę zniżać się do Twojego poziomu i zachowywać się jak dziecko. Moje zdanie na temat Igora napisałam nie ma sensu,żebym się powtarzała

ewi184

chcę tylko wiedzieć, dlaczego nie lubisz tego aktora. co ci zrobił?

ocenił(a) serial na 8
makintosz

śmieszne pytanie:) a co Ci zrobił że go lubisz? Każdy ma swoje gusta i guściki.Ty lubisz wszystkich polskich aktorów? Tak samo nie lubię Kisio

ewi184

po prostu świetnie gra, zachwycił mnie również w "Pitbullu" oraz "Trzech Siostrach T". z kolei postać Igora uwielbiam za jego przebiegłość, spryt, dążenie do celu, choć jak już wcześniej mówiłem, przed mistyfikacją był jeszcze ciekawszy, bardziej barwny, trudno było go okeślić jako tego złego czy dobreg, bo miał przebłyski, np. widać było, że tknęło go, że Sabina poroniła albo jak płakał przy rozmowie z ojcem, mówil, że nie stanie się taki jak on. obecnie Igor przeobraził się w skończonego gnoja bez skrupułów, który po trupach dąży do celu, zrobili z niego zabójcę. mimo to nadal go bardzo lubię, inne wątki mnie tak bardzo nie interesują jak ten.

a co do Kisio, to też jej niecierpiałem, dlatego ucieszyłem się, że już jej nie będzie ;)

ocenił(a) serial na 8
makintosz

no to teraz odwróć sytuację i pomyśl,że ja to samo czuję do Igora co Ty do Agaty może będzie łatwiej zrozumieć że jego śmierć mnie ucieszy. Według mnie jego powrót był nie potrzebny mogli go nie zabijać i jakoś ciekawie rozwinąć sytuację małżeństwa z Sabiną wtedy mogłoby być ciekawie,a tak wrócił z zaświatów i do tego jako psychopatą na równi z Agatą.Nie kupuję tego i tyle. Fakt przy ogóreczkach czy Asi to ciekawszy wątek nie zmienia to faktu że dla mnie śmieszny i tyle,wiele już absurdów w PM widziałam,ale ten po prostu śmieszy mnie

ewi184

dokładnie. w pełni zgadzam, że nie powinni go wtedy uśmiercać. można było dalej fajnie rozwijać tę postać, Igor wrócił dlatego, że chcieli tego fani, powstał nawet profil na facebooku "Chcemy powrotu Igora do PM". no i powrócił ;)

ocenił(a) serial na 8
makintosz

powrócił i w taki śmieszny sposób znów rozpisali mu rolę,że skończy w więzieniu,lub co bardziej realne w końcu go zabiją i tym razem na dobre,Trzymam za to mooooocno kciuki(bez nerwów:) )(chyba że Igor/Piotr jest kotem i ma 7 żyć.) i wtedy PM będzie bajką

ewi184

ja natomiast marzę, żeby uciekł albo skończył w więzieniu ;) wtedy zawsze będzie szansa na powrót

ocenił(a) serial na 8
makintosz

Nie dlugo dowiemy sie kogo marzenia będą realne

ocenił(a) serial na 8
makintosz

Brawo! Polać mu. ;)

ocenił(a) serial na 4
Krytykancki

zabije go na śmierć