PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wiktor

ocenił(a) serial na 1

Szkoda że wątek Wiktora został zakończony.Mimo wszystko był on śmieszną i ciekawą postacią,te
jego ruchy i gadki :D
I jeszcze pytanie: on został przywrócony do służby? We czwartkowym odcinku wyglądało że dowodził
całą akcją i jeszcze miał broń

ocenił(a) serial na 8
blade96

Pewni wróci jeszcze, bo wątek Aleksa po wakacjach ma być kontynuowany.

Cefalix

matko jedyna, to po wakacjach dalej będą nas nim katować ?! ehhhh

ocenił(a) serial na 8
Wingo

Jestem z Wrocławia i widziałem jak kręcili sceny z Aleksem w barze. Może będzie miał teraz jakiś inny wątek.

ocenił(a) serial na 1
Cefalix

No to szczęśliwa Marysia będzie miała dwóch ogierów w łóżku (siwego Araba i Cieszyńskiego) a Julka będzie miała dwóch tatusiów niczym córka pedałów ;D

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

Ech, nigdzie nie jest powiedziane, że Cieszyński będzie z Marysią. ;)

ocenił(a) serial na 1
Cefalix

Jak to? Oni mają się podobno do siebie zbliżyć? Przynajmniej ona będzie za nim latała jak suczka za rottweilerem.

ocenił(a) serial na 1
Krytykancki

Biedna ta Julka. Matka zabawia się z facetami, ale przynajmniej jest z nią, a ojciec siedzi w USA i pewnie tam zabawia dupy. Dziecko za kilka lat praktycznie nie rozpozna swojego ojca jak wróci, za to pozna kilku kolejnych wujków...

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

Dokładnie, ona coś będzie mieć do niego, ale czy on do niej też to póki co nie wiadomo. ;)

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

"Miłość" czy zauroczenie to tylko pretekst do ciekawych historii z Cieszynskim, na to liczę. Miał już dużo scen, więc pewnie będzie coś ciekawego, a Maryśka to tylko dodatek.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Zobaczymy, może też jakieś interesy z Arturem, może być ciekawie.

ocenił(a) serial na 1
Cefalix

A może będzie musiał być miły i czuły wobec Majki, żeby wyciągnąć od niej cenne informacje na temat Paweła by go odnaleźć? ;D A potem z USA wróci odmłodzony i wypoczęty Paweł z twarzą 25 lata czyli Mikołaj Roznerski ;p

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

Ja obstawiam, że poruszą tylko wątek Pawła, a samego bohatera nie zobaczymy. No chyba, że wreszcie się przełamią i zdecydują się na nowego aktora. Roznerski to na pewno nie jest dobry pomysł, choć pewnie fanek ma wiele - jednak ja na pewno nie byłbym w stanie zaakceptować go jako twardziela, chłopaka po przejściach. W sumie jeśli sprawa z Krawczykiem jest zamknięta raz na zawsze to w takim razie długa, ciekawa historia i nowy aktor może wchodzić w grę. Najlepiej Janicki, ale to pewnie nie jest takie proste.

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

Jezuu, proszę nie Rozerski, aleście się uparli na niego... Niech zagra inną postać, to dla mnie może być. ;)

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

no ale skąd w ogóle akcja że Paweł zaginął Po oddaniu nerki wyjechał tam gdzie siedział wcześniej chyba brazylia i nie chciał z nikim kontaktu

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

męczące są te wymyślane na siłę wątki z Aleksem i Wiktorem

ocenił(a) serial na 1
blade96

Szkoda, że Wiktorowi nie udało się załatwić Pałkowskiej i tej ukraińskiej suki.

ocenił(a) serial na 4
Krytykancki

czemu suki= fajna babka

ocenił(a) serial na 1
marajka

Idealistka. Nienawidzi zmarłego męża, brzydzi się tym co robił, ale jego pieniądze wydaje na lewo i prawo. Pewnie jeszcze sypia z tymi dwoma przydupasami co za nią chodzą.

ocenił(a) serial na 4
Krytykancki

i dobrze / naleza jej sie, chociazby za te krzywdy ktorych od niego zaznala.

ocenił(a) serial na 1
marajka

Ale ona wie, że są zarobione po trupach innych ludzi a mimo to bez wyrzutów sumienia je wydaje na lewo i prawo. Rozumiem, że jakby zarobił je uczciwie np. na giełdzie czy na normalnych pieniędzy. Ale drukowane, brudne pieniądze?

ocenił(a) serial na 1
marajka

A co jej Filipov zrobił? To, że zapewnił jej życie jak z bajki w luksusie? Że zostawił jej miliony? Wkurza mnie jak kobieta płacze "Z jakim to człowiekiem żyła przez tyle lat", jak np. Wesklerowa wpakowała swojego męża do pierdla i od razu sprowadziła sobie kochanka 20 lat młodszego kochanka, z którym żyła za jego kasę.

ocenił(a) serial na 8
blade96

Trzeba przyznać, że Deskur to niezły aktor i grany przez niego Wiktor to najmocniejszy punkt tego wątku. ;)

ocenił(a) serial na 10
Cefalix

Dokładnie, Deskur idealnie sprawdza się w takich rolach - miło się go oglądało jako Wiktora. Pewnie jeszcze kiedyś wróci.

ocenił(a) serial na 1
Cefalix

Andzej Deskur gra właśnie takiego cwaniaczka w PM ale jest też śmieszny