Szkoda że wątek Wiktora został zakończony.Mimo wszystko był on śmieszną i ciekawą postacią,te
jego ruchy i gadki :D
I jeszcze pytanie: on został przywrócony do służby? We czwartkowym odcinku wyglądało że dowodził
całą akcją i jeszcze miał broń
Jestem z Wrocławia i widziałem jak kręcili sceny z Aleksem w barze. Może będzie miał teraz jakiś inny wątek.
No to szczęśliwa Marysia będzie miała dwóch ogierów w łóżku (siwego Araba i Cieszyńskiego) a Julka będzie miała dwóch tatusiów niczym córka pedałów ;D
Jak to? Oni mają się podobno do siebie zbliżyć? Przynajmniej ona będzie za nim latała jak suczka za rottweilerem.
Biedna ta Julka. Matka zabawia się z facetami, ale przynajmniej jest z nią, a ojciec siedzi w USA i pewnie tam zabawia dupy. Dziecko za kilka lat praktycznie nie rozpozna swojego ojca jak wróci, za to pozna kilku kolejnych wujków...
Dokładnie, ona coś będzie mieć do niego, ale czy on do niej też to póki co nie wiadomo. ;)
"Miłość" czy zauroczenie to tylko pretekst do ciekawych historii z Cieszynskim, na to liczę. Miał już dużo scen, więc pewnie będzie coś ciekawego, a Maryśka to tylko dodatek.
A może będzie musiał być miły i czuły wobec Majki, żeby wyciągnąć od niej cenne informacje na temat Paweła by go odnaleźć? ;D A potem z USA wróci odmłodzony i wypoczęty Paweł z twarzą 25 lata czyli Mikołaj Roznerski ;p
Ja obstawiam, że poruszą tylko wątek Pawła, a samego bohatera nie zobaczymy. No chyba, że wreszcie się przełamią i zdecydują się na nowego aktora. Roznerski to na pewno nie jest dobry pomysł, choć pewnie fanek ma wiele - jednak ja na pewno nie byłbym w stanie zaakceptować go jako twardziela, chłopaka po przejściach. W sumie jeśli sprawa z Krawczykiem jest zamknięta raz na zawsze to w takim razie długa, ciekawa historia i nowy aktor może wchodzić w grę. Najlepiej Janicki, ale to pewnie nie jest takie proste.
Jezuu, proszę nie Rozerski, aleście się uparli na niego... Niech zagra inną postać, to dla mnie może być. ;)
no ale skąd w ogóle akcja że Paweł zaginął Po oddaniu nerki wyjechał tam gdzie siedział wcześniej chyba brazylia i nie chciał z nikim kontaktu
Szkoda, że Wiktorowi nie udało się załatwić Pałkowskiej i tej ukraińskiej suki.
Idealistka. Nienawidzi zmarłego męża, brzydzi się tym co robił, ale jego pieniądze wydaje na lewo i prawo. Pewnie jeszcze sypia z tymi dwoma przydupasami co za nią chodzą.
Ale ona wie, że są zarobione po trupach innych ludzi a mimo to bez wyrzutów sumienia je wydaje na lewo i prawo. Rozumiem, że jakby zarobił je uczciwie np. na giełdzie czy na normalnych pieniędzy. Ale drukowane, brudne pieniądze?
A co jej Filipov zrobił? To, że zapewnił jej życie jak z bajki w luksusie? Że zostawił jej miliony? Wkurza mnie jak kobieta płacze "Z jakim to człowiekiem żyła przez tyle lat", jak np. Wesklerowa wpakowała swojego męża do pierdla i od razu sprowadziła sobie kochanka 20 lat młodszego kochanka, z którym żyła za jego kasę.
Trzeba przyznać, że Deskur to niezły aktor i grany przez niego Wiktor to najmocniejszy punkt tego wątku. ;)
Dokładnie, Deskur idealnie sprawdza się w takich rolach - miło się go oglądało jako Wiktora. Pewnie jeszcze kiedyś wróci.