4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Pokroju kaski ktorzy jedza tylko seler a pokatnie marza o hamburgerach...

użytkownik usunięty
marajka

Po kilku dniach tej diety Kaśka i Beata wysiedli jakby przez miesiąc nic nie jedli.ja osobiście nie odzywiam się jakoś superzdrowo ale takie hot-dogi jem od święta podobnie pizza,frytki,hamburgery itd.Bez tego da się żyć.A oni jakby to był tlen.

ocenił(a) serial na 4

No kretynski watek.

użytkownik usunięty
marajka

Poza tym zrobili z Beaty wariatkę.Prywatnie może się głodzić ale żeby drzeć się na cały Bar że klienci żle się odżywiają to przegięcie.w zwykłej pracy by pewnie za to wyleciała.

ocenił(a) serial na 4

tego to nie ma co rozpatrywac. w prawdziwym zyciu to by siedziala w wiezieniu a przynajmniej nikt by sie do niej nie odzywal i nie dal jej tam pracy. kumam ze tworcy specjalnie przeginaja zeby stworzyc wielce zabawny wątek, ale - pomimo ze nie sa tv publiczna z misja - powinni troche pomyslec zanim z waznego spolecznego zagadnienia jakim jest w sumie zdrowe odzywianie zrobia kpiny. mnie to szczerze mowiac oburzylo. a przy tym ucieraja glupie stereotypy ze mieso to dla prawdziwych mężczyzn, że wegetarianie to idioci pokroju Kaśki i Beatki co to nic poza liściem sałaty i selerem nie jedzą... a grubasów coraz więcej wokół nas. podobno otyłość nieługo będzie częstszą przyczyną raka niż palenie tytoniu.

ocenił(a) serial na 4
marajka

Dokładnie. Do tego będąc na diecie można jeść tylko seler i liść sałaty? No bez przesady... Niech pokażą jak jedzą ryby, pyszne owoce, a reszta objada się śmierdzącym burgerem... Ale nie! Jak już popadać to w totalne skrajności, co jest typowe dla tego serialiku

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

mogliby pokazać zwykły obiad a nie hamburger z frytkami.

użytkownik usunięty
marajka

To prawda.mnie też oburzyło to jak Kinga spytała się Ludwika co zamawiają ich klienci a ten wymienił tylko jedzenie typu fast-food.Wyszło na tym że w tym Barze nie zamawiają nawet jedzeń w stylu np makaron z gularzem czy makaron z serem.o tych naprawdę zdrowych daniach nie wspomnę.
Nie wiem czy w tym barze wogóle maja jakieś w miarę sensowne jedzenie czy tylko niezdrowe tłuczące.

ocenił(a) serial na 4

Typowy polski bar, czyli odgrzewana parówa wsadzona w bułę i frytki na starym oleju

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

Człowiek z dietą albo problemami z układem pokarmowym nic by tam nie zjadł.

ocenił(a) serial na 4

Normalka, za to Błażejek się zajada i ciało ma jakie ma :D

ocenił(a) serial na 1

w takich barach przeciez powinno tez byc danie typu schaboszczak czy jakis filet z kurczaka, de wolaj, surówka, frytki lub ryż, przeciez w wiekszosci barów jest takie jedzenie, a w yszło ze w tym barbarianie sama kupa jest

ocenił(a) serial na 10
radomir_niewiadomski

Powiedział, co ludzie najcześciej zamawiają, całego menu nie wymienił. Całkiem zabawny wątek. Zniszczyło mnie "trudno" Radka, po tym gdy Kaśka wymienił co ich czeka z Błażejem po takim jedzeniu :D

użytkownik usunięty
Zgiebongo

A po za tym tak kalorycznie odżywiają się głównie ludzie ciężko fizycznie pracujący.bohaterowie PM do tej grupy nie należą a zawsze uczty robią jakby miesiąc nic nie jedli albo byli po 12 h ciężkiej pracy.

marajka

ja myślę, że to tylko taki humorystyczny wątek i nie robią z wegetarian idiotów, tylko z Beatki.

użytkownik usunięty
makintosz

idiotkę i wariatkę.Beata taka głupia że myśli że kobietą urosną włosy na klacie a facetom piersi.

ja jej nie biorę na poważnie. ona jest postrzelona niemal tak samo jak Kaśka xD