Pokroju kaski ktorzy jedza tylko seler a pokatnie marza o hamburgerach...
Po kilku dniach tej diety Kaśka i Beata wysiedli jakby przez miesiąc nic nie jedli.ja osobiście nie odzywiam się jakoś superzdrowo ale takie hot-dogi jem od święta podobnie pizza,frytki,hamburgery itd.Bez tego da się żyć.A oni jakby to był tlen.
Poza tym zrobili z Beaty wariatkę.Prywatnie może się głodzić ale żeby drzeć się na cały Bar że klienci żle się odżywiają to przegięcie.w zwykłej pracy by pewnie za to wyleciała.
tego to nie ma co rozpatrywac. w prawdziwym zyciu to by siedziala w wiezieniu a przynajmniej nikt by sie do niej nie odzywal i nie dal jej tam pracy. kumam ze tworcy specjalnie przeginaja zeby stworzyc wielce zabawny wątek, ale - pomimo ze nie sa tv publiczna z misja - powinni troche pomyslec zanim z waznego spolecznego zagadnienia jakim jest w sumie zdrowe odzywianie zrobia kpiny. mnie to szczerze mowiac oburzylo. a przy tym ucieraja glupie stereotypy ze mieso to dla prawdziwych mężczyzn, że wegetarianie to idioci pokroju Kaśki i Beatki co to nic poza liściem sałaty i selerem nie jedzą... a grubasów coraz więcej wokół nas. podobno otyłość nieługo będzie częstszą przyczyną raka niż palenie tytoniu.
Dokładnie. Do tego będąc na diecie można jeść tylko seler i liść sałaty? No bez przesady... Niech pokażą jak jedzą ryby, pyszne owoce, a reszta objada się śmierdzącym burgerem... Ale nie! Jak już popadać to w totalne skrajności, co jest typowe dla tego serialiku
To prawda.mnie też oburzyło to jak Kinga spytała się Ludwika co zamawiają ich klienci a ten wymienił tylko jedzenie typu fast-food.Wyszło na tym że w tym Barze nie zamawiają nawet jedzeń w stylu np makaron z gularzem czy makaron z serem.o tych naprawdę zdrowych daniach nie wspomnę.
Nie wiem czy w tym barze wogóle maja jakieś w miarę sensowne jedzenie czy tylko niezdrowe tłuczące.
Typowy polski bar, czyli odgrzewana parówa wsadzona w bułę i frytki na starym oleju
w takich barach przeciez powinno tez byc danie typu schaboszczak czy jakis filet z kurczaka, de wolaj, surówka, frytki lub ryż, przeciez w wiekszosci barów jest takie jedzenie, a w yszło ze w tym barbarianie sama kupa jest
Powiedział, co ludzie najcześciej zamawiają, całego menu nie wymienił. Całkiem zabawny wątek. Zniszczyło mnie "trudno" Radka, po tym gdy Kaśka wymienił co ich czeka z Błażejem po takim jedzeniu :D
A po za tym tak kalorycznie odżywiają się głównie ludzie ciężko fizycznie pracujący.bohaterowie PM do tej grupy nie należą a zawsze uczty robią jakby miesiąc nic nie jedli albo byli po 12 h ciężkiej pracy.
idiotkę i wariatkę.Beata taka głupia że myśli że kobietą urosną włosy na klacie a facetom piersi.