4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Czyli byleby się tylko ścigać na numery...

Powie mi ktoś, czy w tym serialu - przetrwała jakaś PIERWSZA miłość z PIERWSZYCH odcinków (to chyba czasy dekady Gierka, bo nie sądzę, żeby ktoś pamiętał jeszcze początek), bo nie wiem, czy mam wnosić petycję o zmianę nazwy serialu. A wiecie bez argumentów poza najważniejszym (prawdziwy tasiemiec - w dodatku uzbrojony), trudno by wnosić o coś takiego ;).

Z góry dziękuję za odpowiedź ;).

Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 7
akira894

Tak, jest para która przetrwała od początku, to Paweł i Bartek, chociaż ostatnio Paweł zaczął się puszczać z tą Anką, a Bartuś w ramach odwentu podrywa Emilkę. Ale i tak w nich wierzę! Niech moc będzie z nimi !

__Cleo Sertortii13

Czyli Paweł i Bartek na początku serialu byli parą? Szkoda, że im nie wyszło :)

ocenił(a) serial na 6
akira894

chyba matka Pawła jest ze swoim mężem od początku (ten aktor Edward Żentara zmarł, ale chyba w serialu go nie uśmiercili)

kontur17

rodzice bartka byli od początku serialu małżeństwem, ale ostatnio chyba się rozwiedli bo ojcu bartka odbiło.

ocenił(a) serial na 7
Faraon_5

No i zarywał do Malwiny, może za jakieś 100 odcinków wróci i będzie zarywać do Emilki? Ciekawie by było ;)

ocenił(a) serial na 1
__Cleo Sertortii13

Tam juz sie nic kupy ani dupy nie trzyma wiec scenarzysci maja wyje. na tytuł tylko robią co gdzie i z kim popadnie

ocenił(a) serial na 7
edoneil

Pierwsza miłość trwała bez zdrad najdłużej 30 odcinków albo i jeszcze krócej.