Czyli byleby się tylko ścigać na numery...
Powie mi ktoś, czy w tym serialu - przetrwała jakaś PIERWSZA miłość z PIERWSZYCH odcinków (to chyba czasy dekady Gierka, bo nie sądzę, żeby ktoś pamiętał jeszcze początek), bo nie wiem, czy mam wnosić petycję o zmianę nazwy serialu. A wiecie bez argumentów poza najważniejszym (prawdziwy tasiemiec - w dodatku uzbrojony), trudno by wnosić o coś takiego ;).
Z góry dziękuję za odpowiedź ;).
Pozdrawiam!
Tak, jest para która przetrwała od początku, to Paweł i Bartek, chociaż ostatnio Paweł zaczął się puszczać z tą Anką, a Bartuś w ramach odwentu podrywa Emilkę. Ale i tak w nich wierzę! Niech moc będzie z nimi !
chyba matka Pawła jest ze swoim mężem od początku (ten aktor Edward Żentara zmarł, ale chyba w serialu go nie uśmiercili)
rodzice bartka byli od początku serialu małżeństwem, ale ostatnio chyba się rozwiedli bo ojcu bartka odbiło.
No i zarywał do Malwiny, może za jakieś 100 odcinków wróci i będzie zarywać do Emilki? Ciekawie by było ;)
Tam juz sie nic kupy ani dupy nie trzyma wiec scenarzysci maja wyje. na tytuł tylko robią co gdzie i z kim popadnie