PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wyjazdy

ocenił(a) serial na 7

Przeczytałam streszczenia odcinków w czerwcu (zapewne już do ostatniego) i mocno się zdziwiłam, że wielu bohaterów na w planie wyjazd....Ola (+Grzegorz?), Mirek, Stefani. Mam nadzieję, że to jedynie rozwinięcie ich wątków (problem z ojcem Oli który spróbuje ją namówić do zostania, walka Patryka o syna i Kaśka który zatrzyma ukochaną we Wrocławiu), a nie że aktorzy rezygnują i biorą przykład z Teresy...

Naavy

a gdzie czytalas te streszczenia

ocenił(a) serial na 3
Naavy

STEFANI?! Gdzie było coś o Stefani?! Litości, każdy, tylko nie Stefani xd

ocenił(a) serial na 8
Villemo339

w odcinku 1334 Stefani zgadza się zastąpić kontuzjowaną koleżankę podczas występu w tanecznym show. Marcello jest zachwycony ich występem. Zamierza podpisać z dziewczynami kontrakt dotyczący trasy po Europie

ocenił(a) serial na 7
magazynier_48

Aha, zapomniałabym!!! Jeszcze brat Tomasz coś mówił, że jedzie do Afryki :-/ a postać jest naprawdę fajna...

ocenił(a) serial na 2
Naavy

Tak, rzeczywiście jest świetna - kolejny dobrotliwy, poklepujący po ramieniu i dający rady z dupy klecha w polskich tasiemcach [*]

ocenił(a) serial na 3
Doppelganger

Etam, Tomasz jest spoko :D Jak dla mnie to właśnie dość nieszablonowy ''klecha'', w przeciwieństwie do np. tych z Plebanii i takich tam.
Co nie zmienia faktu, że za nim jakoś szczególnie płakać nie będę. Byle tylko Stefani, Izabela i Wiktoria zostały. Grzegorza w sumie też bardzo lubie. Olke lubiłam, ale już mi zbrzydła nieco, to samo Mirek.

Villemo339

Mirkowi to należy się porządne przetrzepanie tyłka, mały mądrala. Z kolei Olke ktoś powinien porządnie przelecieć, to przestałaby taką cnotke zgrywać. Stefani to idiotka z końską grzywą, Izabela to sucz a Wiktoria coś knuje, dwulicowa bestyjka.

ocenił(a) serial na 3
Faraon_5

''Izabela to sucz a Wiktoria coś knuje, dwulicowa bestyjka.'' - to najlepiej świadczy o tym, że powinny zostać :DDD
Olka niech sobie idzie, bo nam druga Marysia rośnie. Tu chyba nawet jakby ktoś ją przeleciał, to by nie pomogło. Maryśce nie pomogło przynajmniej...

Naavy

Ewelina jeszcze wyjeżdża

ocenił(a) serial na 7
kchm1

Nieźle się pozmienia w Wadlewie :-/ Już mi było żal pani Janiny, a teraz odejdą 3 postacie (4 z Dawidem)! Szkoda, wątek tej wsi przy Wrocławiu wypadał czasem ciekawie :) Olka i tak nie bywa ostatnio, więc co za różnica czy wyjedzie...

Naavy

ktos ma jeszcze dosc

magazynier_48

Co "dosc"? Pisz po polsku...
Jak dla mnie To Maryśka mogłaby zrobić wypad gdzieś do Kambodży... nawet nie zauważyłbym różnicy. Serial bez niej jest lepszy. Noo może gdyby powróciła do starej fryzury czyli dłuższych włosów to jeszcze mógłbym na nią popatrzeć. Bo jak teraz widzę te jej fryzure to mi się rzygać chce.

tony_tr

sie pytalem czy ktos jeszcze dojdzie do pm