jeśli jesteś w stanie, a jeśli o dziwo więcej to również proszę bardzo wymieniać.
Moje 3 to:
1. Marek
2. Karol
3. Nie wiem, tu wstawię Marysię, ale tylko ze względu na to, że chyba z nią są najciekawsze wątki.
Nie to, że uwielbiam te postacie, bo zaciekawi nie są, ale jak już to oni są najbardziej normalni ze
wszystkich.
1. Karol
2. Grzesiek
3. Artur(ale to kiedyś, teraz stały się z niego ciepłe kluchy)
a top3 najbardziej znienawidzonych:
1. Marysia...
2. Błażej...swoją droga pasowali by do siebie...dwie lebiody.
3. hmmm mało postaci w tym serialu trawie, ale tak najbardziej to trudno mi tu wstawić
roznie - na chwile obecna blazej, kinga no i sabina ostatnio wkurza. ale to zalezy od watkow czesto. nikola na pewno jest mega irytujaca tez. np hubert tez byl postacia lubiana przeze mnie a pod koniec mial okropne sceny. wydaje mi sie ze im lepszy aktor tym fajniejsza rola co przynajmniej moja trojka potwierdza.
no tak właśnie uświadomiłaś mi że nie dodałam Huerta do nie lubianych,u mnie on jest nie lubianą postacią od początku a jego końcówka tylko potwierdziła mnie w tym
No ale tak ze mam ochote rozwalic cos na czym aktualnie ogladam PM to na pewno EWa byla BLazejka. Nr 2 NIcolA. À ogolnie to zmiennie. Zalezy od watkow. Wojtus,,BEatka, RYchu, SEweryn zawsze spoko
A ja mam znienawidzonych to prawie wszystkich xD Ale tak najbardziej to:
1. Błażej
2. Sabina
3. Rysiek
Więc jaki powód jest że oglądasz serial ?skoro nienawidzisz wszytkich? coś fajnego w nim znajdujesz?
A co do dawniejszej czasów to absolutnie nikt nie miał szans z Arturem. Świetnie pisany i grany chłopak. Czasy wspólnego mieszkania z Bartkiem to mistrzostwo świata. Dla niego oglądałem ten serial. Teraz to zupełnie inny facet, aż trudno uwierzyć, że to ten stary, dobry Arturo. Nawet jak się pojawia to nie widać już tego błysku i tu nie chodzi o to, że się postarzał, tylko o to jak jest pisany.
Najlepsi bohaterowie: Malwina, Marian, Beata
Najgorsi: Błażej, dzisiejsza Sabina, Kinga
najlepsi: Beata, Igor, Hubert, Bartek, Florkowa.
najgorsi: całe Wadlewo (oprócz Emilki i Florkowej), Kinga!, Błażej, DAGA, Sabina, Kaśka