PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34538
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
klaczek20

lubie go ogladac bo zawsze mozna sie pobrechtac z tych absurdow, ktore tam w nim serwuja

ocenił(a) serial na 3
Oprah11

Tego nawet amerykańscy naukowcy nie potrafią wyjaśnić xD

ocenił(a) serial na 6
klaczek20

Kiedy zaczęli go emitować, wciągnął mnie, był ciekawy, itp. Później jakiś czas nie oglądałam, bo zwyczajnie wiało nudą, od jakiegoś czasu znowu zaczęłam oglądać w miarę regularnie, ale jak ominę jakiś odcinek to nie płaczę :DD

użytkownik usunięty
klaczek20

Ciekawy jest, śmieszny co najbardziej w nim lubię szczególnie ostatnio ze Śmiałkiem dobre jest. No i piękna Joanna Opozda w roli Jowity aż nie mogę oderwać oczu od ekranu. Zdecydowanie mój ulubiony polski serial tego typu.

ocenił(a) serial na 6

Oooo tak popieram - Jowita dobra dupcia :D

karlie

Jowita jest zajebista.

Oprah11

taka fajna ździrowata laska

klonex

taka na jeden raz.

użytkownik usunięty

Oj popieram. Przynajmniej połowicznie, bo o ile Jowita akurat niczym mnie nie zachwyca, to wątek z katorżniczą dietą Mariana to ostatnimi czasy naprawdę jedno ze szczytowych osiągnięć scenarzystów.

klaczek20

Ja bym tam od razu nie nazywała tego aż takim fenomenem. :) Kiedyś, zanim ja zaczęłam oglądać pamiętam, że ludzie mieli plakaty z Marysią i Pawłem, a teraz od dawna nie słyszałam żeby ktoś ten serial oglądał.

Ja oglądam go trochę z przyzwyczajenia, tak w kratkę - czasem nie oglądam, czasem tylko pół odcinka. Jasne, że to nie są wyżyny aktorstwa, ale kiedyś ten serial wydawał mi się dużo ciekawszy. Teraz Marian Śmiałek i Aurelia dają radę ;-) Sytuacja z Jowitą też nie jest nudna, bez przesady.
A jako serial.. porę ma dobrą, sporo osób jest przyzwyczajona do serialu o 18, część pewnie o tej porze chce odpocząć od jakiś obowiązków, cześć po prostu włącza i leci :P A i tak są i były gorsze seriale.

Bonjour_Madame

Dlatego serial jest fajny bo gra tam Emilka, Kaśka i Jowita .

TRANSPORTER_filmweb

Jowita to taki pustaczek na raz.

klaczek20

serial do pośmiania, jest tam tyle absurów, ze ogląda się go jak najlepsza komedie

ocenił(a) serial na 10
milenasy

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha i tyle napiszę.

ocenił(a) serial na 1
klaczek20

Tego nie da się wyjaśnić jak Zarchiwum X