4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Wywiad z Aleksem!

ocenił(a) serial na 8

Poczytajcie sobie wywiad z Hubertem Jarczakiem, który gra Aleksa.

O dziwo, gość gra też w teatrze.

Trzeba przyznać, że zbyt wylewny to on nie jest heh. :p Ale w sumie to pytania też jakieś niezbyt
dobrze opracowane.

No i od kiedy to Aleks jest czarnym charakterem? <lol<

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/hubert_jarczak_lubie_role_ktore_wymagaja_wiec ej_pracy_301065.html

Cefalix

Że on gra w jednym z najlepszych polskich teatrów to naprawdę trudno uwierzyć! Ale z drugiej strony teatr rządzi się zupełnie innymi prawami i często bywa tak, że aktor, który nie sprawdza się na ekranie, jest fantastyczny na scenie:) Dla mnie do takich postaci należy Ania Ilczuk czyli serialowa Emilka, która w spektaklach wydaje mi się po prostu oszałamiająca i hipnotyzująca ( co więcej sama wyreżyserowała w TP przedstawienie Dzieci z Bullerbyn). Niesamowicie zdolna, a w Pierwszej Miłości chyba nigdy nie powalała, choć jej bohaterka przeszła sporą przemianę i da się lubić.

ocenił(a) serial na 8
LiLuLa

Anny Ilczuk niestety na scenie wroclawskiego Teatru Polskiego jeszcze nie widzialem, natomiast mialem okazje podziwiac z obsady PM m.in. Ewę Skibińską (Teresa), Wojciecha Ziemiańskiego (Bronek - ojciec Dominika), czy też Adama Cywkę (Krzysztof Świątek z pierwszych odcinków), którzy są świetnymi aktorami teatralnymi. :)

Cefalix

Też miałam okazję ich podziwiać i absolutnie się z Tobą zgadzam! Adam Cywka na przykład nigdy mi się szczególnie nie podobał na ekranie, ale talent komediowy (Okno na parlament) ma ogromny. Pani Ewa Skibińska to już w ogóle klasa sama w sobie, a Ziemiański-mistrz!

Cefalix

Anna Ilczuk jest fenomenalna wiedziałam ją na scenie Teatru Polskiego we Wrocławiu w Dziadach. Jedna z lepszych aktorek, w serialu też jest świetna, tylko razi ten jej koszmarny rechot,
A ten cały Aleks to przynajmniej w serialu jest napuszony, nadęty i pretensjonalny. Gra jakby robił łaskę, że w ogóle wystepuje, Nawet nie potrafi zagrać miłości do Maryski! Ta sie produkuje, a on traktuję ją jak natrętną muchę.Natomiast polecam to nagranie, gość na scenie sie sprawdza i jest świetny.Może po prostu granie w serialu to dla niego obciach i dlatego sie nie przykłada do roli?

https://www.youtube.com/watch?v=WpUg3Atf4SE