PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Hej, jestem na ipla na 667-ym odcinku, zdradzcie mi prosze czy Patryk bedzie z Emilka czy nie...?!!!!!!!!!!!!

adalberto

nie wiem, który to był etap ich wątku ale tak czy siak oni beda razem :)

ocenił(a) serial na 10
natka93

Rozstaną się, bo Emilka dowie się od Andrzeja, że Patry żeni się z nia dla pieniędzy. A przecież on się w niej naprawdę zakochał ;)

igrek3_2

ale pozniej ich drogi znow sie zejda;p

ocenił(a) serial na 10
natka93

No zejdą się, ale do tego jeszcze daleko ;)

ocenił(a) serial na 10
igrek3_2

szczerze to Ciesze się że znowu są razem ;)

adalberto

No to dzienx za info.. :) :) :) Juz na 673 jestem jak dobrze pojdzie to do 1000-go dobije do Nowego Roku, a potem to juz z gorki i bede na aktualnym... :)

adalberto

Kto normalny ogląda głupią telenowelę od 1 odcinka (i się nią zachwyca) ? Żartowałem kiedyś że w końcu pojawi się ktoś z ambitnym planem obejrzenia mody na sukces od początku widzę że nie byłem daleko

ocenił(a) serial na 10
Joker_27

Joker_27: W twoim rozumieniu wygląda na to, ze ja też jestem jakiś debil, bo mimo, że jestem na bieżąco i dobrze znam ten serial to zacząłem oglądać od początku na ipla i jestem aktualnie na 373 odcinku. A adalbeto po prostu nigdy tego nie oglądał i mus ie spodobało ;) To coś złego?

igrek3_2

W pewnym sensie jesteś. Kto ""normalny" ma na to czas?Szkołą praca, hobby, znajomi, nauka normalni ludzie mają cos do roboty. W Twoim przypadku sprawa może wyglądać różnie w zależności w jakim jesteś wieku. Nie uczysz się tylko pracujesz gdzieś fizycznie, chodzisz do szkoły i masz wbane na naukę, siedzisz w domu i nie robisz nic by się w czymś kształcić... co by nie wybrać to niestety ale jesteś trochę ograniczony. JA faktycznie kiedyś wróciłem się do starych odcinków, kiedy Paweł miał raka mózgu i spotykał się (nie pamiętam jej imienia, chyba Ilona. NA końcu popełniła samobójstwo, a Paweł nie zdołał jej uratować). Ciekawił mnie po prostu ten wątek, wszystko inne przewijałem i sprawę załatwiłem w jedną noc i koniec. Co do adalberto to z tego co wiem jest w szpitalu, więc się nie dziwie że ogląda wszystkie odcinki z ipli. Chodź i tak wg mnie powinien/powinna robić coś bardziej kształcącęgo, bo po tych seansach będzie juz kompletnie odmużdzona. Sam oglądam ten serial, nie mówie. Ale nie popadajmy w skrajności.

ocenił(a) serial na 10
tony_tr

Ja po prostu bardzo lubię ten serial. Tak na prawdę to jedyny serial jaki oglądam. Jestem na 381 odcinku. A co do wieku to mam 16 lat i chodzę do szkoły. Umiem to pogodzić. Jak jest jakaś klasówka to się uczę i dopiero, jak się nauczę to idę oglądać PM na ipli. Bo gdybym oglądał cały czas już dawno bym dogonił TV, ale ja to zacząłem oglądać jeszcze przed wakacjami ;)

igrek3_2

Wiesz co Igor, nie gadaj z ludzmi, ktorzy zazdroszcza Ci tego, ze masz czas i ochote na ogladanie tego co chcesz ogladac,, ten caly tony (chyba halik:) nam po prostu zazdrosci, ze potrafimy pogodzic ogladanie serialu z normalnym zyciem, bo tak jak napisales potrafisz pogodzic szkole z serialem, ale szzkola jest na pierwszym miejscu, zreszta juz kiedys poruszalismy ten temat. A co do tego tony_tr to nie ma prawa sie gnojek mieszac w moje zycie prywatne, ale dla wyjasnienia w szpitalu juz nie jestem i gowno go obchodzi co ja teraz robie i co ogladam, a skoro sam ma czas na ogladanie serialu i siedzenie na forum to chyba o nim cos swiadczy wiec niech idiota nie ocenia innych hipokryta..., Ja dzisiaj dobije do 700-go!!! :) 3maj sie !!

ocenił(a) serial na 10
adalberto

Dzięki Wojtek, ze jesteś po mojej stronie. A tak w ogóle to Życzę Ci Wesołych Świąt ;) A jeśli chodzi o PM to dzisiaj nie obejrzałem żadnego odcinka, bo cały dzień sprzątam ;) Ale wieczorkiem to nadrobię ;)

adalberto

adalberto, ja nikogo nie wyzywałem. Kretynem to ty jesteś. Na co chorowałeś, że byłeś w szpitalu? Słyszałem, że wycinali ci jaja... Nasza współczesna młodzież... potrafi pogodzić życie codzienne z oglądaniem serialu. buahaha ale to żałosne! Lepiej wyjdź do ludzi bo zapasiesz się przed tym telewizorem żałosny odmieńcu. Do kolegi igrek3_2 nic nie mam, ale ty mi podpadłeś żałosny typku.

ocenił(a) serial na 10
tony_tr

Dobra weź już przestań obrażać Wojtka. Wrzyć na luz. Są święta Pogódźmy sie ;)

igrek3_2

Igor, prosilem Cie , nie gadaj z kretynami, ktorzy maja czas na gierki, ogladanie serialu i pisanie na forum i wstydza sie do tego przyznac, jakby chcial to zrobic . To na co chorowalem i dalej choruje to moja sprawa i tylko moja, a do ludzi to ja wychodze i na nic nie mam czasu, a ze wolny czas spedzam na tlumaczeniach i ogladaniu serialu to tylko moja sprawa.... , ale z tym godzeniem sie w Boze Narodzenie to masz racje... :) 3maj sie i nie sluchaj szatanow... :) Mialem gosci na wigilie i w Swieta dlatego dopiero teraz Wam zycze Wesolych Swiat... :) i spelnienia marzen w Nowym Roku :)