Nie wiem może ja się nie znam,ale w tym serialu jest chyba tylko dwóch facetów:
-Karol i Artur...reszta począwszy od Błazejka kończąc na Rysiu to co najwyżej chłopcy
Artura bym nie chciała, bo wiadomo na jaki czas on ma dziewczynę a Karol to już ta stary.
NO nie wiem która by chciała być z takim Szymonem, przecież on rucha co popadnie. chyba że jakiejś by to odpowiadało no to już rzecz doboru partnera
Jeśli ktoś patrzy na wygląd to ok ale osobiście to osoba Szymona nie nadaje się na związek. na kumpla na impreze to by się nadawał.
Bardzo trudny wybor bo nie ma tam naprawde fajnego. Ale najpredzej HUbert dopoki nie przeszedl "metamorfozy" i stal sie dupkiem. Z wygladu i charakteru wzglednie najlepszy. BLazejka bym kijem nie tknela. Tak samo ADama. Szymon to wlasnie taki chlopaczek na jedna NOC. Aleks kompletnie mi nie robi. Ze starej ekipy nikt. To juz bardziej MIkser czy RAdek ale tez nie.
Starszych typu Marek czy KArol w ogole nie rozpatruje bo to nie moja liga wiekowa. Ewentualnie GRzesiu Krol:) Dominik fajny ale za mlody.
oj tam, Dominik niezły. fajny, miły, zaradny, przystojny, nie bzyka kogo popadnie, a w dodatku młody ;) to nie jest plus? dla mnie by był xD
Bardzo fajny ale dla mnie 18 latek za mlody.jakby mial tyle co w realu czyli chociaz z25 to zdecydowanie lepiej
ale pełnoletni. mogłabyś się skusić ;p zdarza się, że 60-letnie pryki biorą sobie osiemnastki, to dlaczego ty, laseczka, nie miałabyś sobie zaszaleć ;)
Ale Dominik wygląda strasznie młodo. nie dałabym mu prywatnie 25lat. Serialowy Charakter mi odpowiada
ale przecież nie każdy kończy studia mając 24 lata.mógł np zacząć studia mając 22 lata.
Ale nie mówię nie takim związkom;) jeśli naprawdę by był dojrzały i odpowiedzialny na tan wiek to ok. Ale wolę starszych;)
oj tam, statystycznie faceci żyją o 7 lat krócej od lasek, więc teoretycznie powinny sobie brać młodszych kolesi xD
Jak będę mieć jakieś 50 lat to sobie wezmę młodszego. teraz jestem młoda i by nie pasował do mnie 18-stolatek ;D
Grzegorz, choć dużo starszy definitywnie na pierwszym miejscu! I charakter i wygląd mi pasuje w 100%! To jest mój typ faceta! Może tez byc Błażej, ma takie fajne kości policzkowe i z charakteru tez mi odpowiada!Słabość mam do Wojtusia, choć on to dobry kandydat na meża nie jest xD Dominik tez fajny, beda z niego ludzie! Artur odpada, ani z wyglądu ani z charakteru,zdradzał każdą i poleci za każdą!Szymon totalny goguś i ten rozlazły głos bleee! Natan fajny, ale bez wyrazu i jakiegokolwiek zycia w sobie.
TEŻ się zastanawiam z której strony Błażej ma fajny charakter. chyba że jest miły dla dziewczyn i szarmancki. tatuś go kultury nauczył.
A co jest złego w jego charakterze? Nie chleje, nie cpa, na dz..wki nie łazi. Jako mąż byłby spoko, odpowiedzialny, wierny, inteligentny, spokojny, fajny kumpel!Ogólnie to lubię spokojnych chłopaków takich jak on. Jedyny mankament to kompletnie niezdecydowany i nie wie czego chce
Jak ma problem to pije, a więc to pierwszy krok do alkoholizmu. nie wiem czy dobrze pamiętam ale zostawił Grażyne dla Ewy. Teraz zachowuje się jak idiota obrażając się na Miksera. takie fochy robi jak dziewczyna. pozatym robi kozaka z siebie tak jak w banku. i z wyglądu mi się w ogóle nie podoba
załosna była tak akcja jak ostatnio zgrywał twardziela do Miksera i Radka a za chwilę grzecznie im ustąpił.
On cały jest żałosny, ale to nie znaczy że wolałabym jakiegoś maczo bo też wolę spokojnych chłopaków, ale w Błażeju jest coś takiego co odpycha, ma taki sposób bycia co irytuje. Prywatnie aktor może jest spoko, ale bohater którego gra to taka przysłowiowa ci.pa
jak twierdził że Radek odbił mu Nicolę to mógł mu dać w zęby a ten prawie się rozpłakał a potem grzecznie posłuchał Miksera i mu wybaczył.
Ale to nawet jego dziewczyna nie była więc nie miał o co się złościć. wiadomo że mu było przykro że Nikola wybrała Radka ale ch.yba nie był w niej zakochany? nawet jej nie znał. gdyby się zakochał i trochę ją poznał to co innego
Nie potrzebnie się nakręcał.przecież była tylko miła nic więcej.według jego teori można powiedzieć że każda kobieta miła dla męzczyzny do kocha.
Mikser nie miał za co przepraszać mięczaka,może po prostu bał sie że go Błażej wyrzuci z mieszkania a ten bedzie musiał mieszkać na zapleczu "Barbariana",troche stracił w moich oczach że tak zmiękł przy mięczaku...a ta zabawa lotkami to takie odstresowanie?a może chciał tez przestraszyc kumpli że może być nie obliczalny.Za chwile Radzio i Mikser jedli Błażejowi z ręki i temat zakończony
nie potrzebnie pokazują takie akcje Radek z Mikserem przysiegają a jakby znowu pojawiła się ciekawa laska to ruszyli by w konkury.
Oj łatkę przylepiliscie biednemu Błażejowi, chłopak chociaż nie leci na wygląd. Szatanka go rwała to przeanalizował jak może wyglądać życie z nią i dał sobie siana.
Z charakteru to raczej żaden. Od biedy Grzegorz, Dominik, Mikser i tej chłopak Olki (Robert?). Z wyglądu: Dominik, Robert, Mikser.
Artur fajny jako kumpel,który zawsze pomoże, wysłucha itd.
Z Radkiem, gdyby nie jego szemrana przeszłość (co ciekawe, Radek po pojawieniu się w serialu jak próbował przekonać Sabinę żeby mu zaufała po numerze z Dragonem, przedstawił jej kompletnie inną autobiografię niż ma teraz ;-) np. podał nazwę miejscowości rodzinnej i wcale nie był to Zgorzelec :p od jakiegoś czasu traktują go jak zupełnie inną osobę niż wcześniej i nikt nie pamięta za bardzo jakie numery wywijał, ale to norma w PM), z charakteru z Mikserem, ale z wyglądu jest całkiem nie w moim typie ;-).
Tak sobie myślę, że wszyscy jeżdżą po
Błażeju, że nie ma charakteru itd., a jaki charakter ma Mikser? Jak dla mnie koleś jest jeszcze bardziej nijaki. To oczywiście wina scenarzystów, którzy nie potrafią już "kolorować" postaci tak jak za czasów Artura (teraz nawet jego odarli z charakteru), Patryka, Bartka czy Pawła.
Ja uważam, że Mikser jest spoko. Sam się utrzymuje, nie ma pstro w głowie i nie spada mu wszystko z nieba jak np. Sabinie. Poza tym do czasu rozstania z Dagą był bardzo porządnym facetem, który stawiał na długie związki, a nie przelotny seks, teraz niestety trochę zboczył z właściwej ścieżki i od razu będzie kara w postaci ryzyka choroby :P.
Z tym samoistnym utrzymaniem to troche przesada,Mikser musiał szukac mieszkania u kumpla bo sam zapewne nie był by w stanie opłacać czynszu jak i rachunków,Jak sobie przypomne jak sie przy mięczaku "płaszczył" żeby mu wybaczył że ta laska z baru była nim zainteresowana a nie mięczakiem to mi sie śmiać chce...
Mikser już sie obawiał że zobaczył swoje walizki przed drzwiami..hehe
Ale od rodzicow kasy nie bierze, a to ze mieszka z mieczakiem to chyba ok bo moga oszczedzic a mieszkanie duże
Mieszka z kumplem, bo za mało zarabia żeby wynająć kawalerkę, co nie znaczy, że się sam nie utrzymuje, bo przecież płaci Błażejowi na pewno za rachunki ;-). Jak np/ ktoś się gnieździ z rodziną w małym mieszkaniu bo nie stać go na willę to nie znaczy automatycznie, że się sam nie utrzymuje :D. Chłopak ma to na co może sobie pozwolić, ale zarabia na siebie a to się chwali, w końcu ta postać ma około 22-23 lat. Większość w tym wieku chla na studiach za pieniądze rodziców ;-).