4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Jak poinformowała rzeczniczka produkcji aktorka postanowiła pożegnać się z produkcją , ostatni
odcinek z Marysią zobaczymy tuż przed wakacjami. Nieoficjalnie potwierdziła także , że Zająć dostała
propozycję w konkurencyjnym serialu M jak Miłość. Marysia ma zginąć w wypadku samochodowym
potrącona przez Szymona.

wiatriwoda

A czy Szymon potracajac Marysie bedzie pod wplywem napojow alkoholowych?Ja to widze tak :Marysia idzie ulica i trzyma w rekach pudelko z pachnaca pizza,Szymon widzac to potraca ja brutalnie samochodem po czym odbiera pizze i palaszuje nie zwracajac uwagi na umierajaca Marysie!

gnoj2014

Haha. To bylo dobre.

ocenił(a) serial na 8
wiatriwoda

podaj link do tych informacji,Zając ma tylko jedną dużą rolę w PM na pewno nie zamieni jej na coś gorszego,a wątpie,żeby w M jak zaproponowali jej coś lepszego niż główna rola w PM to jej główny dochód nie zabija się kury znoszącej złote jajka

ewi184

Dzisiaj mamy 1 kwietnia,więc wiemy już o co chodzi...większa bzdura dzisiaj została wrzucona no bloga PM...tam to sie dopiero usmiałem...

ocenił(a) serial na 8
aron312

a tak rzeczywiście zapomniałam o tym że dziś 1 kwietnia dzięki

ewi184

Pewnie sciema na prima aprilis, tym bardziej, ze Zajac mialaby zginac rowniez w wypadku samochodowym, jak ta z MjM.

Bezsensowana zmiana, z glownej roli w PM na drugorzedna w MjM

wiatriwoda

Mam nadzieję, że to będzie prawdziwy karambol i w oprócz Marysi zginie także: "siwy Arab", Natan oraz sam Szymon ze swoją dziewczyną Dagą. Jak macie jeszcze jakieś życzenia, można poszerzyć listę potencjalnych ofiar ;)

LiLuLa

mysle ze w tle tego wypadku koniecznie musi znajdowac sie pizza!

użytkownik usunięty
wiatriwoda

Moim zdaniem powinni zginąć wszyscy bohaterowie tego serialu i powinni dodać wszystkich nowych

wiatriwoda

haha nie rób nadziei ;)
Marysia zadławi się Rafaello lub wykrwawi po ukłuciu kolcem róży, które to całymi naręczami dostaje od swych adoratorów :P