Jak poinformowała rzeczniczka produkcji aktorka postanowiła pożegnać się z produkcją , ostatni
odcinek z Marysią zobaczymy tuż przed wakacjami. Nieoficjalnie potwierdziła także , że Zająć dostała
propozycję w konkurencyjnym serialu M jak Miłość. Marysia ma zginąć w wypadku samochodowym
potrącona przez Szymona.
A czy Szymon potracajac Marysie bedzie pod wplywem napojow alkoholowych?Ja to widze tak :Marysia idzie ulica i trzyma w rekach pudelko z pachnaca pizza,Szymon widzac to potraca ja brutalnie samochodem po czym odbiera pizze i palaszuje nie zwracajac uwagi na umierajaca Marysie!
podaj link do tych informacji,Zając ma tylko jedną dużą rolę w PM na pewno nie zamieni jej na coś gorszego,a wątpie,żeby w M jak zaproponowali jej coś lepszego niż główna rola w PM to jej główny dochód nie zabija się kury znoszącej złote jajka
Dzisiaj mamy 1 kwietnia,więc wiemy już o co chodzi...większa bzdura dzisiaj została wrzucona no bloga PM...tam to sie dopiero usmiałem...
Pewnie sciema na prima aprilis, tym bardziej, ze Zajac mialaby zginac rowniez w wypadku samochodowym, jak ta z MjM.
Bezsensowana zmiana, z glownej roli w PM na drugorzedna w MjM
Mam nadzieję, że to będzie prawdziwy karambol i w oprócz Marysi zginie także: "siwy Arab", Natan oraz sam Szymon ze swoją dziewczyną Dagą. Jak macie jeszcze jakieś życzenia, można poszerzyć listę potencjalnych ofiar ;)
Moim zdaniem powinni zginąć wszyscy bohaterowie tego serialu i powinni dodać wszystkich nowych