Serial powrocil miesiac temu, a po Emilce ani sladu. Samanta zdazyla wyjechac i
przyjechali geodeci. W dalszych streszczeniach takze nic o niej nie ma. Bartek to jak
slomiany wdowiec :-) .
aktorka urodziła dziecko i jest na macierzyńskim więc trochę jeszcze jej nie będzie.Aktorka grająca Kingę na czas urlopu macierzyńskiego w serialu była w Kanadzie a Emilka u chorej cioci
Wróci na pewno do 2000 odcinka. Mogę zapewnić, że Emilka pojawi się właśnie w tym oto jubileuszowym odcinku. Bylem na planie jak kręcili z nią nowe sceny. ;)
W serialu wytlumaczyli to tak, że jakaś jej ciotka zachorowała i Emilka pojechała się nią opiekować. Oczywiście wytłumaczenie marne, bo skąd niby tu nagle jakaś ciotka Śmiałków i przecież nie może sobie tak pojechać na parę miesięcy i porzucić urzędu sołtysa... Ale lepsze takie niż żadne.
Do 2000 odcinka na pewno nie wróci, ale jeszcze nie traciłbym nadziei, że nie wróci po 2000 odcinku. :))
Na pocieszenie powiem Wam, że wkrótce czeka nas nowy duży wątek Artura. :)
Dodam jeszcze, że w 2000 odcinku czeka nas wielkie spotkanie Marysi, Aleksa, Kingi, Artura, Emilki, Bartka, Beaty, Filipa, Marka i Anety. Z jakiego powodu się spotkają? Tego na razie zdradzić nie mogę ;)
Dlaczego nie możesz? Czy statyści podpisują jakieś zobowiązanie, że nie będą zdradzać fabuły? Serio pytam.
Takiego zobowiązania nie podpisujemy, ale generalnie prawda jest taka, że ja wiem w sumie więcej rzeczy na temat przyszłych wydarzeń w serialu, niż powinienem (nie wnikajcie skąd xD). Jeśli bym wyjawił tu teraz jakiś mega duży news, to ktoś z produkcji (przypadkiem zaglądający na to forum) mógłby się zacząć wreszcie zastanawiać nad tym, kto zacz ten Cefalix i generalnie mogłyby pojawić się jakieś nieprzyjemności... ;)
Ale mogę napisać o paru pomniejszych ciekawych rzeczach, które się wydarzą w serialu za jakiś czas.
Teraz kręcone są już sceny do odcinków 2020+, z ciekawszych rzeczy:
- pojawi się nieco zmieniona czołówka, w której na pewno zobaczymy Beatę (nie wiem kogo jeszcze)
- Mateusz - asystent Wekslera zakocha się w Sabinie, będzie trójkąt Mateusz/Sabina/Natan
- Błażej i pijana Daria prawdopodobnie się ze sobą prześpią.
- Z Aleksem i Marysią zamieszka sprawiająca problemy nastolatka - Amelka.
- Aleks zrobi coś szalonego w 2000 odcinku. :P
- Radek będzie miał bardzo poważne problemy, przez które być może trafi do więzienia. Będzie to bardzo duży wątek w nowym sezonie.
-J owita zostanie potrącona przez samochód, ale przeżyje.
- Artur również będzie miał bardzo duży wątek w nadchodzących odcinkach. Spotka się z Bartkiem, odżyje również jego uczucie do Kingi. Poza tym Kulczycki będzie skrywał przed wszystkimi pewien sekret...
- Powróci Adam ze swoją narzeczoną Justyną.
- Patrycja da szansę Dominikowi.
- Krystian wskoczy nagi do fontanny na wrocławskim rynku, by zaimponować Dadze, w której będzie zakochany.
Aha, i jeszcze info takie, że póki co nie zapowiada się na bliski powrót takich postaci jak Paweł, Igor, Nikola, Szymon czy Hubert, ale nic nigdy nie wiadomo. ;)
Mogę jeszcze dodać, że jak wiadomo, powróci do serialu Klaudia Halejcio, jednak nie w roli Klaudii (ex-dziewczyny Mariusza), a w roli Luizy, która zawróci w głowie Mikserowi.
+
uwaga... Kaśka będzie próbował udowodnić wszystkim, ze w Barbariana nawiedza duch kogoś o imieniu Amadeusz xD
A jeszcze wiem,że Patrycja wyjedzie z mamą do Krakowa będzie to podobno ważny wyjazd, wątek z Krystianem zacznie się od 13 listopada. Też wiadomo,że Artur oświadczy się Kindze! Adam wróci i będzie ślub z Justyną 1 fotka się pojawiła jak Beata jest z Adamem. To Sabina będzie musiała wybierać,że będzie ten miłosny trójkat
Dzięki!
No to widzę parę odgrzewanych kotlecików:
1. Radzio znowu na bakier z prawem, znowu bad boy, może tym razem wreszcie go zapuszkują. Ile można?
2. Arturowi grozi kolejny nawrót miłości do Kingi... Który to już raz? Niech oni w końcu będą ze sobą, bo to się dawno temu zrobiło nudne ;D Mimo wszystko lubię ten duet, chociaż teraz to bym wolała Kingę z Harcerzem (durne pseudo, jak on ma właściwie na imię?), bo on jest taki trochę dowcipniś jak Artur w czasach, kiedy jeszcze nie był zramolałym i łaskawym tatuśkiem.
No i tyle nowych wątków miłosnych!
Daria i Błażej - nie powiem, że się nie spodziewałam, scenarzyści bardzo lubią parować "starych" bohaterów. Niemniej nadal uważam, że do Błażejka najlepiej pasuje Mikserek :D
Patrycja jednak da szansę Dominikowi, szkoda chłopaka.
Krystian poleci na Dagę, no to się scenarzystom udało, nie powiem! Dobrze, że nasza młodzież wraca.
Sabina znowu w miłosnym trójkącie. Tej to się powodzi. A asystentowi Wekslera trochę współczuję. Widać, że młody chłopak, a ciągle mu wpychają jakieś "stare" kobiety :D
Ale najlepsza to jest ta Amelka u Majki i Aleksa. Zaintrygowałeś mnie! Chociaż obawiam się, że najnudniejsze postaci czyli Majka i Aleks mogą popsuć fajny wątek. Oby Amelkę zagrała jakaś dobra aktorka pokroju odtwórczyni roli Samanty.
I na koniec brawa za reinkarnację Halejcio! Takiego numeru to scenarzyści jeszcze chyba nie wykręcili :) Wiem, że bywały wypadki, kiedy jeden aktor grał dwie role epizodyczne i można było nie skojarzyć, ale w końcu Klaudia była dziewczyną Mariusza i przez pewien czas jedną z ważniejszych postaci. Ładna korba xD
Dzięki, Cefalix. Ale wiesz, skoro nie możesz/nie powinieneś zdradzać fabuły, to lepiej nas o tym nie informuj, bo takie "wiem, ale nie powiem" też może skierować na Ciebie podejrzenia :D A tego byśmy nie chcieli.
Nie ma za co LiLuLa. A wiesz co... Raz się żyje! xD Już tu kiedyś co nieco zdradzałem i nikt wtedy się jakoś nie czepiał, to myślę, że i teraz nie będzie problemu (zwłaszcza, że nie wyjawiłem 2 albo 3 naprawdę hitowych informacji :D Ale też myslę, że nie warto, żeby nie psuć Wam przyjemności z oglądania. ;))
Harcerz naprawdę nazywa się Łukasz (głównie Marysia się do niego zwraca po imieniu). Rzeczywiście, Łukasz i Kinga tworzyliby ładną parę. :)
Fakt, reinkarnacja Halejcio to absurd roku chyba, przegięcie totalne. W pełni się zgadzam. Klaudia to nie była jakaś epizodyczna rólka, a naprawde istotna swego czasu postać, obracająca się w kręgu głównych bohaterów (Paweł, Marysia, Mariusz). Aktorka wiele się nie zmieniła, a tu proszę... Dają jej zupełnie inną rolę xD Aż dziw, że Cieszyński powrócił po 9 latach do serialu w tej samej roli, którą odgrywał na początku serialu. xD
Wątek z Amelką rzeczywiście zapowiada się ciekawie. Ale to dopiero po 2000+, dopiero zaczynają to kręcić. Nie wiem jeszcze kto zagra tę postać.
To fajnie,bo Artur rzadko występuję ostatnio. Tylko mam nadzieję,że nie kolejna kobieta.
z niego przynajmniej idzie się pośmiać, miałem z niego bekę jak zgrywał wielkiego szeryfa xD Emilka zachowuje się jakby pozjadała wszystkie rozumy, a to po prostu głupia gęś ze wsi. no i ten jej głos... irytujący.
Ta emilka to nawet moze i ujdzie jak kto woli a w kiepskich to mi się nie podoba nie pasuje do tego serialu.
mnie właśnie się nie podoba ani a PM, ani w Kiepskich. niby w Kiepskich to ma być wykpienie blachar, ale jakoś mnie to nie przekonuje. jakoś ogólnie nie przepadam za Ilczukową.
Ja ją tam zbytnio nie uwielbiam tej Ilczuk ale Emilkę ktoś inny by mogł zarać w kiepskich nie pasuje do tej roli Joasi wkurza mnie jej zachowanie ze się ciagle drze mądrując się na dodatek kompletna masakra
A mnie się Ilczuk bardzo podoba w Kiepskich i tylko dla niej to czasami oglądam :) No ale na pewno może irytować, nie dziwię się tym, którzy za nią nie przepadają. Jako Emilka Ilczuk rzeczywiście się nie popisała i nigdy za nią nie szalałam, ale zmieniłam zdanie, kiedy zobaczyłam ją na żywo, w teatrze. Niesamowita jest, naprawdę.
Spoko Ja do teatru nie chodzę to nie wiem ale do roli Emilki w Pm świetnie się spisuje .