4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Jarek, z którym Kinga umówiła się przez Internet na randkę (potem pobił się z Mikserem) znów
zacznie napastować Kingę. Odnajdzie ją w barze Barianie i będzie ją namawiał na spotkanie.
Gdy Kinga będzie stawiała opór, ten będzie jeszcze bardziej nachalny, aż Kinga zacznie się go
bać. Najpierw w jej obronie staną Kaśka i strażak Ludwig, a potem jak zjawi się pod domem,
znowu Mikser wda się z nim w bójkę (mimo, że wcześniej Mikser ostrzeże zboczeńca by się
trzymał z dala od Kingi). Niefortunnie się złoży, że Jarek w bójce ucierpi i to on będzie
pokrzywdzonym a Kinga i Mikser będą mogli mieć kłopoty.

Kolejny naciągany wątek. Czy w tym Wrocławiu nie ma innych dziewczyn, które z przyjemnością
dałyby Jarkowi na pierwszej randce? Czy Kinia to jedyna piękność, że Jarosław pragnie ją
przelecieć? Choć nie powiem powrót Jarka mnie cieszy, bo aktor został dobrze dopasowany do
roli i może być z nim fajnie.

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

Myślę, że ten wątek ma na celu zbliżenie do siebie Miksera i Kingi. On na pewno obroni ją przed Jarkiem. Ten aktor - Paweł Ferens specjalizuje sie w graniu ciemnych typów, wcześniej grał gwalciciela w "M jak Milość" i lekkiego świra w "Plebanii". ;)

ocenił(a) serial na 5
Cefalix

Zagrał jeszcze zdesperowanego pacjenta w "Na dobre i na złe" któy chciał wysadzić szpital i piłkarza, który bił swoją żone w "Na wspólnej". Raczej serialowy aktorzyna, ale to co mu dają gra bez zarzutu :)

dziubek1991

aktorzyna nie aktorzyna fajny jest, chyba zacznę oglądac

ocenił(a) serial na 8
dziubek1991

No więc wlaśnie, ciągle role typów spod ciemnej gwiazdy, świrów itp. I zgadzam się, gra bez zarzutu. Mam nadzieję, że na dlużej zagości w PM, a nie tylko epizodycznie. ;)

ocenił(a) serial na 1
Cefalix

Może być to taka nowa, gorsza wersja Igora. Może nawet porwie Kingę do jakiejś opuszczonej hali, zechce ją zgwałcić a potem zamordować, a detektyw Mikser ją uratuje ;D I racja - chcą chyba zeswatać Miksera i Kingę, ale nie mają uzasadnienia jak to zrobić, więc wymyślą taki śmieszny i naciągany wątek.

ocenił(a) serial na 10
Krytykancki

No jakoś trzeba to zrobić, a takie sytuacje zawsze gdzieś tam zbliżają... choć na ten moment żadnej chemii między nimi nie widzę.