Może być, kwestia przyzwyczajenia tylko po co dali Huberta do nowej czołówki skoro został uśmiercony, pzdr :-)
jest do d..., nie ma nazwisk aktorów, brakuje np. Renaty, Aurelii, Roberta, za to widać że postawili na młodych, bo są Ola, Błażej, Daga, Sabina, Mikser, Kaśka, Radek, w serialu też coraz więcej jest młodzieżowych wątków.
Najlepsze z tego wszystkiego jest to, że przy zdjęciu Marysi i Huberta jest serduszko z napisem w środku "P+M" czy odwrotnie ;P
Najbardziej brakuje Renaty, jest ona zona Grześka, a w czołówce pokazują tylko Grześka Blazeja i Olke jako rodzine. A potem w kolejnej zajawce jest Grzegorz z Grażyna>Wtf? Renata jest już długo w tym serialu i powinna być pokazana chyba, że planują pozbycie się jej.
no tez mi sie nie podoba to ze aktorzy sa nie podpisani . :D ;/ pozatym jest nawet spoko ;p
Smieszne jest to ze jakis tydzien temu zabili Huberta a dali go teraz do nowej czołowki to samo z Berenika ; p a pomineli chociażby Renate, która pojawia sie praktycznie w każdym odcinku ; p
Nie wiem co niektórzy odwalają i ciągle mylą w czołówce Kingę z Bereniką?
Pogięło Was?
Przecież Kinga nadal jest zapasionym chomikiem a "wyjazd do Kanady" nie odmienił jej aż tak żeby mylić nagle z zupełnie inną postacią z serialu.
Zwykła ignorancja:/
to wg Ciebie na tych zdjęciach wyglada tak samo jak kiedys? to proponuje okulary:) a jak masz to mocniejsze:)
Tak samo albo jeszcze gorzej, o ile to możliwe:D
co niby się zmieniło? Dłuższe włosy?
Faceci są bardzo naiwni skoro tak łatwo ich oszukać i mylą dwie zupełnie inne osoby:/
Nadal ma to są samą wiecznie niezadowoloną mordę z krzywymi zębami i zapijaczonym spojrzeniem więc nie wiem o co tyle krzyku:D
Do Bereniki to ona nigdy nie była podobna, nie ta liga:P
Możliwe że fotki są tak wyretuszowane że niedługo będziecie mylić Kaśkę z Grażyną.
Ps. Na chłopski rozum-co niby domniemana Berenika miałaby robić na zdjęciach z męczennicą Marysią?Nawet się nie przyjaźniły. Myślcie-to nie boli.