4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
MonikaFromComton

Podoba wam się czołówka?

ocenił(a) serial na 7
mckk

Może być, kwestia przyzwyczajenia tylko po co dali Huberta do nowej czołówki skoro został uśmiercony, pzdr :-)

sebastian22221

Może chcieli mu złożyć hołd ;d

ocenił(a) serial na 3
sebastian22221

SPOILER: Hubert nie został uśmiercony. Niedługo okaże się, że żyje.

anita368

ciekawo kiedy

alicja_g22

Mi też się nie podoba.

ocenił(a) serial na 6
MonikaFromComton

choć tego nie oglądam to mi też się nie podoba xD nawet aktorów nie podpisali

kamil665544

jest do d..., nie ma nazwisk aktorów, brakuje np. Renaty, Aurelii, Roberta, za to widać że postawili na młodych, bo są Ola, Błażej, Daga, Sabina, Mikser, Kaśka, Radek, w serialu też coraz więcej jest młodzieżowych wątków.

Faraon_5

Nie wiem gdzie Ty tam widzisz Dagę:/
na pewno jej nie ma w tej dennej czołówce:P

shrek1991

A no fakt, Dagi tam nie ma, mój błąd :P

Faraon_5

Najlepsze z tego wszystkiego jest to, że przy zdjęciu Marysi i Huberta jest serduszko z napisem w środku "P+M" czy odwrotnie ;P

ocenił(a) serial na 1
MonikaFromComton

p+m czyli pierwsza milosc a nie pawel i marysia

edoneil

AAAAAA no też fakt ;P

Faraon_5

Najbardziej brakuje Renaty, jest ona zona Grześka, a w czołówce pokazują tylko Grześka Blazeja i Olke jako rodzine. A potem w kolejnej zajawce jest Grzegorz z Grażyna>Wtf? Renata jest już długo w tym serialu i powinna być pokazana chyba, że planują pozbycie się jej.

ocenił(a) serial na 7
kamil665544

no tez mi sie nie podoba to ze aktorzy sa nie podpisani . :D ;/ pozatym jest nawet spoko ;p

MonikaFromComton

Smieszne jest to ze jakis tydzien temu zabili Huberta a dali go teraz do nowej czołowki to samo z Berenika ; p a pomineli chociażby Renate, która pojawia sie praktycznie w każdym odcinku ; p

damianii

Nie dotarły jeszcze wieści że Hubert wcale nie zginął?:/
a Bereniki nie ma w nowej czołówce.

shrek1991

http://www.youtube.com/watch?v=x5rWf5MGE1k 0:18

ocenił(a) serial na 10
damianii

To nie Berenika tylko kinga :)

igrek3_2

Nie wiem co niektórzy odwalają i ciągle mylą w czołówce Kingę z Bereniką?
Pogięło Was?
Przecież Kinga nadal jest zapasionym chomikiem a "wyjazd do Kanady" nie odmienił jej aż tak żeby mylić nagle z zupełnie inną postacią z serialu.
Zwykła ignorancja:/

ocenił(a) serial na 1
shrek1991

to wg Ciebie na tych zdjęciach wyglada tak samo jak kiedys? to proponuje okulary:) a jak masz to mocniejsze:)

edoneil

Tak samo albo jeszcze gorzej, o ile to możliwe:D
co niby się zmieniło? Dłuższe włosy?
Faceci są bardzo naiwni skoro tak łatwo ich oszukać i mylą dwie zupełnie inne osoby:/
Nadal ma to są samą wiecznie niezadowoloną mordę z krzywymi zębami i zapijaczonym spojrzeniem więc nie wiem o co tyle krzyku:D
Do Bereniki to ona nigdy nie była podobna, nie ta liga:P
Możliwe że fotki są tak wyretuszowane że niedługo będziecie mylić Kaśkę z Grażyną.
Ps. Na chłopski rozum-co niby domniemana Berenika miałaby robić na zdjęciach z męczennicą Marysią?Nawet się nie przyjaźniły. Myślcie-to nie boli.

damianii

no i po jakiego grzyba podklejasz link skoro chyba już wszyscy widzieli?
ja również!