PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Znowu ten Mohr...

ocenił(a) serial na 4

Kvrwa ile można ciągnąć tę średnioudaną postać psychoprawnika Igora ? To już Manuel był lepszy, serio nie wiem co wy widzicie w tej dosyć komicznej, anemicznej postaci Igora.

ocenił(a) serial na 9
Danas_fw

widzimy to ze jest bardzo interesujaca i fajna. dam ci rade: nie lubisz go to go qrwa nie ogladaj !!!

użytkownik usunięty
alexandrax123

No właśnie Igor jest ciekawy :) Bardzo lubię te postać

ocenił(a) serial na 4
alexandrax123

No rzeczywiście bardzo głęboka i interesująca postać, wielopłaszczyznowość tej postaci mnie aż śmieszy hehh. Z tego co ja pamiętam to najlepiej w tym serialiku zagrał jakiś amator odgrywający rolę szczawika, młodego kompana z celi Pawła - ten to był kozak w dodatku bardzo autentyczny. Jak widzę mohra z tą jego miną kota srającego w puszczy to od razu zmieniam kanał.

użytkownik usunięty
Danas_fw

Ja tam nic, do tego Mohra nie mam.

ocenił(a) serial na 4

No ja też nie, ale ile można ? Na początku ok, póżniej jak udawał swojego rzekomego brata też dobrze (chociaż strasznie irracjonalne no ale to PM) ale teraz ? Co teraz wymyślą Mohr ucieknie z aresztu, czy tam ZK i będzie sabinie wysyłał smsy jak Zygmunt ? Będzie polował na tego bananowego doktora Natana i na Żartburgera ? To ja już wolę Wadlewo, tam przynajmniej czuć fajny wiejsko-plotkarski klimacik.

użytkownik usunięty
Danas_fw

Wiadomo to serial i wymyślają wątki, z tego co wiem to Igor nie ucieknie będzie rozprawa sądowa zostaną wezwani świadkowie wyrok będzie podobno zaskakujący. Każdy ogląda to co lubi mi się tam odcinki z Igorem i resztą bohaterów podobają i z wadlewa też

Poza tym, że rudy, a ludzie rude są fałszywe, przykład Igor :D:D:D.

użytkownik usunięty
Hans_Kloss

Znam to powiedzenie ;D Nie tylko Igor znam 1 kolesia co ma rude włosy

ocenił(a) serial na 9
Danas_fw

aha i jakby nie wiedział to jest aktor i taką ma role !!!

ocenił(a) serial na 4
alexandrax123

Nie produkuj się kochanie, idż lepiej poczytaj 50 twarzy greja bo nie zdązysz do biblioteki oddać :D

ocenił(a) serial na 4
Danas_fw

Popieram. Manuel był o wiele lepszy! I przynajmniej kręcił się koło ''głownych bohaterów'' a Igorek kręci z tą durną '' młodą paczką'' z Sabinką na czele

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

Manuel byl straszny

Danas_fw

nie znasz się...

ocenił(a) serial na 4
Danas_fw

no wlasnie, co tak wszyscy sa ta postacia zafascynowani? on byl bardzo okay jak go wprowadzili, pozniej powrot juz gorszy, ale do przezycia, natomiast dalszego potencjalu postaci nie widze... jak dlugo mozna odgrzewac te same kotlety?

ocenił(a) serial na 6
marajka

To już jest męczenie duszy z tym igorem...nic nowego nie wniesie. Nie chce mi sie na niego już patrzeć szczerze mówiąc

ocenił(a) serial na 4
iamvip

mysle ze nie beda juz za bardzo meczyc tego watku - pewnie kilkanascie odcinkow i w taki czy inny sposob Sabina odzyska wolnosc

ocenił(a) serial na 8
iamvip

No cóż, pożyjemy, zobaczymy... Ja tam już widziałem trochę dalszych scen z Igorem po powrocie i wydaje mi się, że będzie bardzo ciekawie. Mohr świetnie gra i to praktycznie wątek Igora będzie teraz najlepszy w tym serialu. No, ale to już moja subiektywna opinia. ;)

użytkownik usunięty
Cefalix

To widzę fajne odcinki się zapowiadają z tym Igorem

ocenił(a) serial na 8

No ba. :)

marajka

nie wiem jak wy ale ja jestem za wprowadzeniem jakiegoś nowego "czarnego bohatera" coś na kształt Manuela/Igora/Zygmunta taki inteligenty psychol

mrowa93

chyba troszeczke na to za wczesnie po po ekscesach Zygmunta musimy sie cieszyć problemami pseudoaktorki Luizy,bezradnoscią Miksera jak i przygnębieniem Sabinki...emocje gwarantowane,ech
NUUUUDY...!!!

ocenił(a) serial na 9
mrowa93

ty naprawde jest chyba powiazany z Igorem.......xD

ocenił(a) serial na 7
Danas_fw

Może nie zachwycałam się Mohrem nigdy, ale dzisiejszy dialog z Natanem był super :D
A z wszystkich dość nudnych wątków ostatnio "odgrzewany kotlet" w postaci Igora i Sabiny wypada całkiem ciekawie...

ocenił(a) serial na 8
Danas_fw

dziś mi się akurat Igorek spodobał,świetnie zagrał,psychol jak dawno nie było. ale znów wracamy do jego intryg knucia itp powtórka z rozrywki

ocenił(a) serial na 1
Danas_fw

jak batman ,nie zginie