Dawajcie najśmieszniejsze teksty aktorów jakie pamiętacie :) :) :D
beatka rzadzi w tej konkurencji / np. tekst do zochy w spa, ze na jej miejscu zalozylaby szlafrok do ziemi a nie reczniczek i pozniej o lakierze do paznokci, ze kolor ladny ale skraca palce a te i tak sa jak paroweczki czy cos
Karol Weksler rządzi wśród facetów:
"Powinienem był przewidzieć, ze będzie nas tak malo i wynająć statystow." (na pogrzebie
Olgierda) :D
"Znalazlem brakujące ogniwo pomiedzy nami a Neandertalczykami - to jest moj asystent." <lol:>
"Sluchajcie, nie można by sie tu u was napić jakiejś kawy? Ale tylko gorzka i bez mleka, bo
ostatnio skoczyl mi cholesterol, a zawały - jak widać - są w modzie." - Karol wprasza się na kawę
chyba do Grażyny i Grzegorza i rzuca aluzję do zawału Olgierda. <lol>
Karol Weksler w jutrzejszym odcinku:
- (...) albo bedziemy musieli zabic Piotrusia. XD
Jowita do Patrycji :Nie wrzucaj tylko tych zdjęć do neta bo cię od razu zhejtują xD
Sabina w dzisiejszym odcinku: "Nie jadę na żadne Hawaje ani nawet do Honolulu" czy coś w tym stylu.
najlepsze jak beata sie nabijała z filipa ze na konserwatora idzie :) Takie teksty mu waliła ze poprostu jaaaa..... ale nie pamiętam ich :)
Mnie rozwaliło kiedy nabijała się z niego mając maseczkę z płatków pod oczami "Ale się uśmiałam, aż mi się pomarszczyło że muszę zdjąć" - zastanawia mnie czasem czy ona nie dorzuca na spontanie niektórych wypowiedzi ;)
Nie no, to z pewnością zasługa ludzi od dialogów i za to należą im się brawa :)
"Kupa ma pachnieć kupą, a nie różami"
Rozwaliło mnie :]
Śmiałek do wczasowiczki (odc. 1920)
Ten tekst Karola na pogrzebie Olgierda: "Powinienem był przewidzieć, ze będzie nas tak malo i wynająć statystow." był po prostu świetny! :D Karol Weksler jest najlepszy w tym serialu :D