Moim zdaniem to dużo lepiej się prezentowało http://www.youtube.com/watch?v=SBLHZo3OAxM niż
to co dzisiaj puścili,gdy to obejrzałem nawet nie zachęciło mnie do obejrzenia i mogę się doczekać
września
Dziś puścili tylko zapowiedz jednego kolejnego odcinka, więc nie ma czego porównywać...
No sezon sie zakonczy we wrzesniu. I pozniej bedzie puszczany nowy jak rok temu zrobili
Słabo, że nie ma zwiastuna. Gdyby był szokujący finał sezonu (jak z Marysią i Hubertem oraz wypadkiem Anny) to byłoby to zrozumiałe, a tak to lipa... Obstawiam, że przez te pierwsze tygodnie września ciągle nie będzie działo się nic ciekawego i nie mieli czym zachęcić.
No nic to nie zachęciło na czekanie na nastepny odcinek po tych wakacjach który wyemitują
No właśnie ja nie wytrzymie z tą Maryśką. Już drugi raz zostanie porwana jak nie więcej razy! A i tak pewnie wyjdzie z tego cało i szybko sie pozbiera jak zwykle. Przecież ona to ma silną psychikę z resztą jak i pozostałe osoby w tym serialu.
Maryśke porwali kiedy zdawała na prawo jazdy w 400 setnych odcinkach, pozniej jak miała wypadek i banda wiesniakow ja trzymała, poźniej przez Filipova, i teraz to :D
4 RAZY!!!!!!!! Jezu!
W necie nie ma innego. Ale o co kaman z tą porwaną Maryśką? Było coś takiego w zwiastunie w TV?
Aaa przepraszam, myślałam , że temat dotyczy jakiegoś lepszego, dłuższego zwiastuna Pierwszej miłości kończącego ten sezon, a to chodziło o poprzedni sezon. A swoją drogą nie przypuszczałam, że zagadka śmierci Igora, w sensie kto go zabił była już rok temu! Ja czuję jakby to było całkiem niedawno.
Tak, w tv jak było pokazane co będzie po wakacjach, to była pokazana rozmowa z Harcerzem chyba przez skype'a, w której powiedział, że Marysia została porwana.
To ciekawe - dziwne, że tego nigdzie nie można zobaczyć, bo w odcinku na Ipli jest tylko to co w kolejnym odcinku. Będę musiał obejrzeć w poniedziałek o 14 powtórkę w TV. Podobno w tym zwiastunie było też coś o tym, że Jarek jednak nie da spokoju Kindze i Mikser wpierniczy go pod auto - prawda to?
To fajnie, lepszy taki zwiastun niż żaden.
W bazie Ipli pewnie już od dawna mają odcinki, a że wcześniej nie było wiadomo, że sezon skończy się 13 czerwca to udostępnili tak jak było.