4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

http://pierwszamilosc10.pl/pierwsza-milosc-zwiastun-wideo-po-wakacjach-2014/

Jak dla mnie nie jest tak źle jak niektórzy pisali. Wiele ciekawych wątków - z Jarkiem widzę będzie grubo i zajebiście, że zostaje w serialu. Nie wiadomo też do końca o co chodzi Aleksowi i dlaczego tak szybko opuści więzienie. No i akcja z Filipem, Szklarskim i tymi nowymi - bladego pojęcia nie mam jak to może się potoczyć, ale wygląda nieźle. Wątki wcale nie zapowiadają się gorzej niż rok temu.

Zgiebongo

No to porwanie Majki wiadome że ciekawe oby nie ciągli tego zbyt długo. A wątek Filipa i Artura ze Szklarskim bardzo polubiłem więc będzie ciekawie. Jarka raczej tak średnio wyczekuje.

ocenił(a) serial na 10
mat161

Wątku z Majką pewnie nawet nie będą pokazywać tylko tak o trzymać w niepewności, jak z Pawłem. Ktoś zadzwoni przez Skype do Kingi czy Artura i tyle...

Zgiebongo

No właśnie więc jeżeli wątku porwania Majki nie będą pokazywać to oczekuje że skończy się jak najszybciej że powróci nie wiem w drugim\trzecim tygodniu września i coś o Pawle i Harcerzu będzie.

Zgiebongo

artur wzwistunie nie pokazali

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

No ale on pewnie będzie dzwonił do nich.

Zgiebongo

juz drugi dzien bez seriali

ocenił(a) serial na 9
Zgiebongo

mnie najbardziej ciekawi wątek Kingi z Jarkiem.... Chociaż nie cierpię tego gościa, to jakoś mnie to interesuje :)

ocenił(a) serial na 9
Zgiebongo

Zwiastun za krótki według mnie ; (