http://pierwszamilosc10.pl/pierwsza-milosc-zwiastun-wideo-po-wakacjach-2014/
Jak dla mnie nie jest tak źle jak niektórzy pisali. Wiele ciekawych wątków - z Jarkiem widzę będzie grubo i zajebiście, że zostaje w serialu. Nie wiadomo też do końca o co chodzi Aleksowi i dlaczego tak szybko opuści więzienie. No i akcja z Filipem, Szklarskim i tymi nowymi - bladego pojęcia nie mam jak to może się potoczyć, ale wygląda nieźle. Wątki wcale nie zapowiadają się gorzej niż rok temu.
No to porwanie Majki wiadome że ciekawe oby nie ciągli tego zbyt długo. A wątek Filipa i Artura ze Szklarskim bardzo polubiłem więc będzie ciekawie. Jarka raczej tak średnio wyczekuje.
Wątku z Majką pewnie nawet nie będą pokazywać tylko tak o trzymać w niepewności, jak z Pawłem. Ktoś zadzwoni przez Skype do Kingi czy Artura i tyle...
No właśnie więc jeżeli wątku porwania Majki nie będą pokazywać to oczekuje że skończy się jak najszybciej że powróci nie wiem w drugim\trzecim tygodniu września i coś o Pawle i Harcerzu będzie.
mnie najbardziej ciekawi wątek Kingi z Jarkiem.... Chociaż nie cierpię tego gościa, to jakoś mnie to interesuje :)