4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Zygmunt wrobi Radka w morderstwo i ten zostanie aresztowany, a później pójdzie do Jowity:
http://oi57.tinypic.com/2w5rq5x.jpg

Jego za karę do więzienia, a ją zabić. Co by nie mówić, Zygmunt nie jest amatorem, zna się na byciu psychopatą.

Zastanawia mnie w jaki sposób ona z tego wybrnie, bo chyba nikt jej nie przyjdzie z pomocą, a śmierć w taki sposób też nie wchodzi w grę.
Gdzieś wyczytałem, że w tej scenie on będzie miał żal, że go zostawili. Może jakimś cudem uda jej się jakoś go przekonać, żeby tego nie robił i skończy się pokojowo. Po prostu go wkurzyli, jakby nie było dostał kulkę, a potem zwiali to pomyślał, że na śmierć go zostawili.
To by było ciekawe, ale na psycholi nigdy nie było innego sposobu niż więzienie/śmierć, jak np. Nożownik, Manuel, Igor.

ocenił(a) serial na 5
Wingo

Czytałam też o tym,że Zygmunt będzie mieć żal do nich oto zostawienie w lesie.

ocenił(a) serial na 6
gumis882

Żeby tylko nic poważnego jej sie nie stało.

ocenił(a) serial na 5
mooon1314

Jowita zostanie potrącona przez samochód

ocenił(a) serial na 9
gumis882

Serio? :( :(

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

Tak ten Zygmunt będzie ją sledził zrobi Jowicie zdjęcie,które wyśle MMSem Radkowi

ocenił(a) serial na 5
gumis882

A jeszcze 1 wiadomość Bartek ulegnie Paulinie.

ocenił(a) serial na 9
gumis882

Ale z niego psychol ! Ale dla mnie bardzo fajny i ciekawy wątek :)

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

No psychol a Radek zostanie aresztowany za zabójstwo człowieka,którego znajdzie w opuszczony warsztacie na jego tyłach

ocenił(a) serial na 9
gumis882

ciekawe jak to sie wszystko skonczy... radek drugi raz w areszcie- kiedys za zabojstwo igora, którego nie zabił, a teraz podobna sytuacja xD :(

ocenił(a) serial na 5
alexandrax123

No właśnie motyw jak z tego horroru Koszmar minionego lata a z Igorem wiadomo wszyscy mieli przerąbane. Też jestem ciekawa jak się skończy ten wątek

ocenił(a) serial na 5
gumis882

A później się okazało,że nikt Igora nie zabił sam to ustawił.

ocenił(a) serial na 6
gumis882

Właśnie słyszałam, że Zygmunt ją potrąci.

ocenił(a) serial na 5
mooon1314

No a 2012 odcinki Zygmunt odwiedzi Jowitę w domu. ,że wątki będą o tym Zygmuncie przez jakiś czas i o Kindze co będzie miała kuratorkę dziecięcą Adę.

ocenił(a) serial na 4
gumis882

Już lubie tego Zygmunta. W końcu jakiś odpoczynek od Igora i Sabinki :P

ocenił(a) serial na 5
mateusz815

Wiadomo coś się dzieje motyw jak z horroru a w paru są takie motywy . No trochę jest looz

ocenił(a) serial na 5
Wingo

A wiecie kto gra tego Zygmunta ? Tamtych odcinków nie widziałem a skoro ma to byc duży wątek, to fajnie byłoby gdyby to jakiś porządny aktor grał :)

dziubek1991

Waldemar Barwiński