PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

jak myslicie,maly epizod czy dostanie wieksze pole do popisu.jej pojawienie sie,bedzie sprzyjalo intrygom i moze jakims erotycznym scenom...

nosferatu

Pewnie zwabi Pawła do jacuzzi.

ocenił(a) serial na 5
Rafal_

Obawiam się, że zostanie na dłużej (patrz Misiek).

ocenił(a) serial na 4
czerwcowy

Miśka jeszcze można znieść ale frytki to już nie ;/

niccco

ciekawe dla kogo te fotki robila,chyba zlecenie ma na kogos

ocenił(a) serial na 4
nosferatu

genialna rola :D pani detektyw bez rękawiczek pali sobie fajke w domu kochanków i pije ich łyskacza :D gratuluję scenarzystom inteligenci !

niccco

o ta scena nalezy do tych jednych z najbardziej oryginalnych w calej historii pierwszej milosci.co wogloe ona miala znaczyc?

ocenił(a) serial na 2
nosferatu

wogole po cholere ona robila zdejecia jak MArysia ze Stasiakiem juz w cholere pojechali a ta chyba tył auta robila a nie jak wsiadali ale coz;/ i nie czepiac sie Fryty specjalnie prawko zrobila z tej okazji:D:D:D

mam nadzieje ze szybko ja wywala:)

ocenił(a) serial na 7
ewcynka16

założę się, że to ta była żoneczka Stasiaka chce go upokorzyć i jeszcze te zdjęcia Pawłowi pokaże

victoria_

zonka stasiaka to inna laska.moze fryta pracuje dla niej,zeby jak najwiecej ugrala na rozwodzie,maja takie zdjecia mezusia.

ocenił(a) serial na 7
nosferatu

no właśnie o to mi chodziło, że ta żona może nasłała Frytkę, tylko tak napisałam koślawo

victoria_

a we wczorajszzm odcinku tylko czekalam kiedy wyskoczy w tym hotelu zza okna,albo zza drzwi.niestety we wczorajszym odcinku fryty nie bylo.coz.

nosferatu

Frytka nawet dobrze zagrała :) Tego się nie spodziewałem heh