4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

kiedyś Sabina była s...ą zmieniła się ale normalnie przesadzili z jej dobrocią.Ok jest dobrą teraz
postacią ale robią z niiej głupią blondynka gdyby nie Natan siostrunia zabiłaby ją.Pare lat temu gdy
sie spotkały (Paweł był Sabiny kierowcą )Sabinka ją pogoniła latami się nie widziały nie miały
kontaktu a teraz taka miłośc jak by się razem wychowały wątek żałosny do tego Agata dalej chcę jej
urwać głowe hahah mogliby to zrobić bo jak widzę naiwną sabinke to mam odruch
wymiotny......naiwna a z imprezą dla par to już pobiła samą siebie nie zaprosi singielki bo z parami
o problemach par będzie rozmawiała no ludzie kto piszę scenariusz 18 latek???????

ocenił(a) serial na 4
ewi184

racja...a czy wówczas Agatę równieżgrała Kisio? nie pamiętasz pewnie który to był odcinek..

użytkownik usunięty
marajka

Sabina jej pomaga dzięki pieniądzom ojca i jego znajomością.Gdyby miała jej pomagać swoimi pieniędzmi nie byłaby taka ważna.Poza tym wie że zawsze jej najbliżsi uratują dupę.

nie mogę znieść jej dobroci, rzygać się chce. kto normalny by tak postąpił? nie żal mi Sabiny, że Agata znowu wywinie jej numer.

użytkownik usunięty
makintosz

Na zwiastunie odcinka 1844 widać jaka swinia z Sabina i jak nie szanuje przyjaciół.Daga jej mówi że nie będzie pracować z Agatą a ta że nie ma nic do gadania.Sabina nie ma honoru bez Dagi byłaby nikim to ona jest największą gwiazdą zespołu.Daga powinna odejść a salon upaść z takimi zerami jak Sabina i Agata.

nie oglądałem jutrzejszego odcinka, zawsze oglądam w TV ;) wygląda na to, że lepiej traktuje siostrę, która chciała ją spalić żywcem niż dobrą przyjaciółkę. mega absurd. i masz rację - Daga powinna tak zrobić.

użytkownik usunięty
makintosz

Oskar Bill miał rację Daga zasługuje na lepsze traktowanie.Sabina wcale nie jest dobra żeruje na przyjaciołach,Daga za nią w ogień by wskoczyła a ta traktuje ją jak śmiecia.A sama jest śmieciem.

ocenił(a) serial na 1

saba niby sie zmieniła ale dla mnie zawsze bedzie dupodają xDD błazejowi dawała w stogu siana, radkowi tez dawała a teraz wielka przyjazn z nimi xDD mi by było wstyd na jej miejscu, w ogóle na miejscu chłopaków nie chciałbym sie przyjaznić z taka laską

użytkownik usunięty
radomir_niewiadomski

Dalej jest przecież wredna.już kiedyś powiedziała Dagmarze że to ona jest szefem i ona decyduje więc tak się nie mówi do przyjaciół.Natana traktuje jak swojego służącego który nie ma prawa się sprzeciwić.Jak kiedyś targowała się z Dominikiem o procent od praw autorskich więc zawsze była chytra.Ostatnio w szpitalu lekarz musiał ją przepaszać bo zauważył że laska jest specjalnie traktowana przez Karola a ta mogła chociaż powiedzieć nie ma Pan za co przepraszać.A póżniej rozdarła się na Sanitariusza że będzie przytulać siostrę kiedy chce więc dalej uważa się za coś lepszego i ludzi poniża.

ocenił(a) serial na 1

i jeszcze smiała sie z radzia, patrychy i dagi ze sie skompromitują xDDDD widac było te zenadę na jej ryju

użytkownik usunięty
radomir_niewiadomski

Przecież Sabina nie robi nic dobrego.W Salonie zawsze zajmuje stołek wielkiej Pani Prezes w mieszkaniu zajmuje sama największy pokój zawsze ona ma pierwszeństwo do łazienki.Jakis czas temu w tym przechodnim pomieszczeniu co jest niby kuchnia,jadalnia,salon mieszkał Radek z Mikserem więc za wielkiego konfortu nie mieli w końcu Sabina w każdej chwili mogła przyjść sobie śniadanko zrobić,napić się mleczka itd.Jak mieszkała Daga z Mikołajem to było chyba krępujące jak leżeli w łóżku a tu Sabina wychodzi z pokoju.

użytkownik usunięty

Laska nie robi nic dobrego,myśli tylko o sobie lub swojej siostrze.

ocenił(a) serial na 4

a to akurat jej mieszkanie wiec bez przesady

użytkownik usunięty
marajka

Jej ale dziwię się że oni tam wszyscy tak na kupie mieszkają.Śmieszne jest to że Sabina mieszkająca często w 3 osoby ma mniejsze mieszkanie niż teraz Agata sama.

ocenił(a) serial na 4

ano wlasnie tez na to zwrocilam uwage!!! dlaczego Agacie ktora chciala ja zamordowac wynajmuje mega chate a sama sie gniezdzi w jakiejs norze

użytkownik usunięty
marajka

Jedna osoba w takim dużym mieszkaniu to kpina.Ta chata ma chyba z 4 pokoje.A Sabina nawet jak chce dalej mieszkać z przyjacółmi powinna postarać się o coś większego,chociaż takie mieszkanie jak mają Królowie.

ocenił(a) serial na 4
makintosz

No dokladnie

ocenił(a) serial na 10
marajka

Tak, wtedy również była Kisio. To był dosłownie epizod, Sabina trochę stresowala się przed tym spotkaniem i koniec końców przejechała się po niej, bo jak sama wytłumaczyła, bała się, że ją polubi.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

pamiętasz który to był odcinek?

odcinek 955 ;)

użytkownik usunięty
makintosz

dziękuje.

ocenił(a) serial na 8
marajka

też grała.nie pamietam który był to odcinek.Paweł był wtedy kierowcą u Wekslerów Sabina miała czarne włosy barbarian inny wystrój.Tam się właśnie siostry spotkały

użytkownik usunięty
ewi184

Mnie zastanawia czy Weksler zawsze wiedział że ma drugą córkę Agatę i czy Sabina i Grażyna zawsze wiedziały czy dopiero wtedy się dowiedziała.

użytkownik usunięty

Właśnie. Latami się nie widziały. Nie miały kontaktu. Nawet się nie wychowywały razem. Kiedy po epizodzie Agata wróciła do USA na 4 lata( rzeczywiste,nie wiadomo ile minęło w serialu) Sabina tylko raz o niej wspomniała. A teraz taka miłość siostrzana? nie da się tego nadrobić w kilka tygodni. Są rzeczy i więzi,które się buduje od początku.

użytkownik usunięty

Właśnie przyjażń z Dagmarą,Olą,Mikserem,Radosławem,Strasznym Mięczakiem budowała latami a Agata z miejsca stała się jej przyjaciółką.Dagę poniża bo ta nie lubi jej siostry.

użytkownik usunięty

Wiesz,poza tym bycie siostra/bratem to nie tylko sprawa biologii. To takze sprawa relacji i stosunkow.

użytkownik usunięty

Wiem dlatego uważam że nie może być tak że siostra jest lepiej traktowana od przyjaciółki tylko dlatego że jest siostrą.

użytkownik usunięty

Nawet my widzowie widzimy,ze Sabina znowu padnie ofiara intrygi. No ok,ale czy jak robila Natana w bambuko i zaciagnela do lozka wiedzac,ze on chodzi z Sabina to tez byla nieswiadoma i chora? No chyba nie. Od poczatku perfidnie oszukala doktorka. Natan ma nadal zal do niej i do siebie,ze dal sie tak oszukac i uwiesc. Jak Sabina wyobraza sobie ich relacje? Ze ona,Agata i natan beda rodzina po tym jak Agata go uwiodla,aby Sabinie dokopac? Hmmmm... to jest nielogiczne. Seks z jej chlopakiem Sabina przebaczyla?

użytkownik usunięty

Jej choroba jest dziwna z jednej strony chora a z drugiej nie ma jakiś ograniczeń np że nie może pracować w różnych miejscach.Poza tym na osobę niepoczytalna jest za bardzo cwana,wyrachowana.mi to właśnie wygląda na połączenie jakieś paranoi/obsesji z psychopatią.Normalna osoba gdyby uznała że Ojciec ją skrzywdził starała by się unikać kontaktów z nim i z siostrą a nie próbować zabić siostrę.

Racja, ja mam przyrodnia siostre, ktorą poznałam po 20 latach, dla mnie to obca osoba, zero więci! A tutaj Sabina mówi o jakiejś wielkiej siostrzanej miłosci! Absurd goni absurd w tym serialu. Sama nie wiem po co ja to oglądam

użytkownik usunięty
milenasy

Chyba oglądasz ten serial żeby zobaczyć różnicę w prawdziwym życiu a w serialu.W normalnym życiu co sama wielokrotnie widziałaś takie numery by nie przeszły.

użytkownik usunięty

No wlasnie milenasy sama widzisz na wlasnym przykladzie ,ze nie da sie zbudowac milosci siostrzanej po tylu latach nie kontaktowania sie ze soba. A tutaj scenarzysci pokazuja,ze Sabina jest zzyta z przyrodnia siostra jakby sie razem wychowywaly...

użytkownik usunięty

Sabina dla siostry gotowa jest zerwać kontakt z przyjaciółmi Dagą,Tikserem,Rado czy Strasznym mięczakiem.Poza tym zostawić Natana który jej życie uratował a sam prawie nie zginął.To pokazuje jaka Sabina jest niewdzęczna lepiej traktuje osobę która prawie ją zabiła od osoby która jej życie uratowała.
Grażyna też rozczarowuje normalna Matka codzienie by nachodziła Sabinę i żadała żeby zerwała kontakt z Agatą a ta ma wszystko w dupie.Raz przyszła na chwilę odwalić pańsczyznę i to pewnie dlatego że bała się że Karol ją odetnie od kasy.

ocenił(a) serial na 8

już kilka razy pisałam że to co teraz scenarzysci wymyślaja to jakie fantazy

ocenił(a) serial na 10
ewi184

To prawda, że ta wielka siostrzana miłość Sabiny do Agaty jak cholernie naciągana i to po tylu latach i po tym co ona jej zrobiła. Ja po 18 latach dowiedziałem się, że mam brata i w ogóle mnie to nie ruszyło, nawet się z nim nie spotkałem. Nawet nie wiem czy ona jest chora, zachowuje się jakby po prostu miała obsesję ma punkcie siostry - Sabina jest moim celem - te słowa dobrze to obrazują, ona zawsze będzie chciała ją zniszczyć, zepsuć jej życie.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Normalny lekarz już po tym tekscie Sabina jest moim celem zaczął by coś podejrzewać.Rozumiem gdyby powiedziała np mam oparcie w Sabinie albo Sabina we mnie wierzy.Ale taki tekst kojarzy się z psycholem.

ocenił(a) serial na 10

Dokładnie, ten tekst był podejrzany, ale oczywiście lekarz niczego się nie domyślił.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

I jeszcze ta gadka o chęci do życia.Mało który pacjent po wyjściu tak jak Agata planuje zabić swoją siostrę.

użytkownik usunięty

Sabina broni Agaty jak lwica jak gdyby nic. Nosz kurde,nie byłam w takiej sytuacji,ale to już gruba przesada. PM powoli odchodzi od realnego życia. Niestety,stwierdzam to z przykrością.

użytkownik usunięty

Zresztą nawet można nie wiedzieć o takich braciach siostrach zwłaszcza jak się nie utrzymuje kontaktu z ojcem 20 lat. To nie jest takie rzadkie teraz w czasach gdzie jest tyle rozwodów i rozstań. Wtedy kiedy też faceci najpierw zrobią dziecko, a potem uciekną i słuch o nich zaginie. Może mieć kolejne dzieci.