4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

a do tego wygląda wyjątkowo wrednie.

użytkownik usunięty
marajka

ja myślę że takie jest założenie scenarzystów że ma mieć dość wredną rolę.Ona ma być teraz ta zła,Beata dobra.Już pierwsze spotkanie pokazało że ona nie z tych miłych,Artur zaprasza Beatę a ta sugeruje że nie życzy sobie jej wizyty i pokazowo z córką wchodzi do domu.Od razu widać że uważa że należy się jej cały majątek Artura i jest wielką Panią Kulczycką.

ocenił(a) serial na 4

Ale dla tej roli chyba sie specjalnie nie opitolila;/

użytkownik usunięty
marajka

Jej fryzura to koszmar.Gdyby miała normalne włosy to w sumie byłaby atrakcyjna i jej problemem byłby charakter i ponura mina.

ocenił(a) serial na 4

tu wyglada ladnie i sympatycznie http://www.filmweb.pl/person/Dorota+%C5%81ukasiewicz-195275

użytkownik usunięty
marajka

na zdjęciu z tego serialu biuro kryminalne wygląda jakby była koło 40 a ten serial był kilka lat temu.ogólnie ładna kobieta ale bez fajewerków w skali od 1-6 spokojnie można dać jej 4 gdyby nie ta idiotyczna fryzura.

ocenił(a) serial na 4

mała skala ;) ale dla mnie tez 3,5 albo 4 zalezy jak zrobiona

użytkownik usunięty
marajka

wolisz od 1-10 czy 1-100?

ocenił(a) serial na 4

do 10 starczy

użytkownik usunięty
marajka

to myśle że 7/10 ale zależy od sytuacji czasami nawet trochę ładniej niż 7 wygląda a czasami na takie 5 lub 6.

ocenił(a) serial na 4

no 6. wiecej bym nie dała. i to łaskawie przymykając oko na to co teraz ma na głowie. 6 w najlepszym czasie tez dla Marysi. i dla Kingi jak jest ładnie zrobiona. 7 czy 8 to juz bardziej Wiktoria zasługuje.

użytkownik usunięty
marajka

wiesz wśród polskich aktorek to chyba żadna na 10 nie zasługuje.więc taka serialowa Zosia może mieć 7 przy najlepszej urodzie a 6 normalnie.9 to może dałbym paru aktorkom.

ocenił(a) serial na 4

bez przesady, na pewno znalazloby sie kilka bardzo ładnych kobiet wsrod aktorek, modelek itp. a wobec tego kto Ci sie podoba skoro nie Polki

użytkownik usunięty
marajka

chodziło mi o to że chyba zadna polska aktorka nie ma ideanej urody więc tym najładniejszym dałbym bardziej 9/10 niż 10/10.Polki mi się podobają i to bardzo ale wśród aktorek mało jest takich wybitnych.

ocenił(a) serial na 4

spoko. a z zagranicznych. kto jest w twoim typie?

użytkownik usunięty
marajka

Margot Robbie ostatnio mi się spodobała,carmen electra,shakira,P.Cruz,J.Alba,kiedyś B.Spears,A.Jole,J.Aniston,S.Bullock,A.Kurnikova.i tak mógłbym wymieniać do rana.a tobie?

ocenił(a) serial na 4

Wiekszosc z tych co CI sie podobaly kiedys to mozna wybaczyc bo pewnie byles dzieciakiem. Z tych teraz PEnelopa jest sliczna, SHakira bardzo seksi , CArmen za wulgarna. Mi sie np.podobala RIta HAyworth;) albo ta Ruska aktorka ktory grala w malej moskwie - Swietlana jakas tam. Z polskich wymieniona WIedlocha ale to 9 i weterynarka tez 9. Musialabym pomyslec pewnie mozna wiecej wymienic

użytkownik usunięty
marajka

w sumie masz rację wiekszość jak miałem tak 16 lat mi się podobała.Teraz z tych co wymieniłem to ostatnio M.Robbie,J.Alba a reszta to już wcześniej była znana.

ocenił(a) serial na 4

jakbym miala sie rozwinac troszke to tak / laski typu Carmen Electra, Pamela A. czy u nas Doda lub Siwiec moze i sa ładne, ale dla mnie zbyt wulgarne i za bardzo chirurg w nie ingerowal wiec odpadaja w przedbiegach. Alba niby jest śliczna, ale nie pasuje mi bo zbyt słodziutka i "bezpłciowa". Penelopa bardzo mi się podoba - z charakterem, ciekawą urodą, seksowna, wygląda naturalnie. jej daję 10. Swietlana Chodczenkowa - jakbym byla facetem to bym sie zakochala ;) 11 ;)
delikatna niebanalna a i z charakterem.
bardzo podoba mi się Miranda Kerr/modelka/ .rowniez 10.
jesli chodzi o polskie aktorki to proponowalabym cofnąć się o kilkadziesiąt lat ;) taka na przykład Barbara Brylska czy Pola Raksa to były piękne kobiety.

marajka

Cruz sie strasznie szybko sestarzala, podobno duzo pali no i kobiety z ciemna karnacja szybciej sie starzeja zwykle

ocenił(a) serial na 1

Agnieszka Więdłocha zasługuje na 10/10 :P

użytkownik usunięty
radomir_niewiadomski

Komarnickę wysoko stawiam,Baar też ostatnio porywa urodą.

ocenił(a) serial na 10

To wszystko kwestia gustu. Ja bym dał Kisio 10/10, drugi 3/10. Ale trzeba przyznać, że Zienkiewicz z roku na rok coraz piękniejsza.

ocenił(a) serial na 4
marajka

To jest prywatnie żona Bartka Miedzianowskiego. Ale jaja

użytkownik usunięty
datina69

też niedawno to zauważyłem.w sumie ona chyba gra głównie w teatrze.

ocenił(a) serial na 1
marajka

tragicznie wygląda

użytkownik usunięty
radomir_niewiadomski

Fakt,nieladnie wyglada, zreszta ona byla zawsze wredna. Jak nie chciala powiedziec Arturowi,ze Stasia jest jego corka i jak ja wywiozla.:-)

marajka

ładna jest, tylko ta fryzura nadaje jej nieco męski i jakis taki wredny wygląd :D

http://cdn12.se.smcloud.net/t/photos/t/278309/pierwsza-milosc-artur-lukasz-plosz ajski-zosia-dorota-lukasiewicz-kwietnie_18440826.jpg

ocenił(a) serial na 9
marajka

Dorota Łukasiewicz jest na prawdę ładną kobietą, tylko ta fryzura ja bardzo szpeci.