a do tego wygląda wyjątkowo wrednie.
ja myślę że takie jest założenie scenarzystów że ma mieć dość wredną rolę.Ona ma być teraz ta zła,Beata dobra.Już pierwsze spotkanie pokazało że ona nie z tych miłych,Artur zaprasza Beatę a ta sugeruje że nie życzy sobie jej wizyty i pokazowo z córką wchodzi do domu.Od razu widać że uważa że należy się jej cały majątek Artura i jest wielką Panią Kulczycką.
Jej fryzura to koszmar.Gdyby miała normalne włosy to w sumie byłaby atrakcyjna i jej problemem byłby charakter i ponura mina.
tu wyglada ladnie i sympatycznie http://www.filmweb.pl/person/Dorota+%C5%81ukasiewicz-195275
na zdjęciu z tego serialu biuro kryminalne wygląda jakby była koło 40 a ten serial był kilka lat temu.ogólnie ładna kobieta ale bez fajewerków w skali od 1-6 spokojnie można dać jej 4 gdyby nie ta idiotyczna fryzura.
to myśle że 7/10 ale zależy od sytuacji czasami nawet trochę ładniej niż 7 wygląda a czasami na takie 5 lub 6.
no 6. wiecej bym nie dała. i to łaskawie przymykając oko na to co teraz ma na głowie. 6 w najlepszym czasie tez dla Marysi. i dla Kingi jak jest ładnie zrobiona. 7 czy 8 to juz bardziej Wiktoria zasługuje.
wiesz wśród polskich aktorek to chyba żadna na 10 nie zasługuje.więc taka serialowa Zosia może mieć 7 przy najlepszej urodzie a 6 normalnie.9 to może dałbym paru aktorkom.
bez przesady, na pewno znalazloby sie kilka bardzo ładnych kobiet wsrod aktorek, modelek itp. a wobec tego kto Ci sie podoba skoro nie Polki
chodziło mi o to że chyba zadna polska aktorka nie ma ideanej urody więc tym najładniejszym dałbym bardziej 9/10 niż 10/10.Polki mi się podobają i to bardzo ale wśród aktorek mało jest takich wybitnych.
Margot Robbie ostatnio mi się spodobała,carmen electra,shakira,P.Cruz,J.Alba,kiedyś B.Spears,A.Jole,J.Aniston,S.Bullock,A.Kurnikova.i tak mógłbym wymieniać do rana.a tobie?
Wiekszosc z tych co CI sie podobaly kiedys to mozna wybaczyc bo pewnie byles dzieciakiem. Z tych teraz PEnelopa jest sliczna, SHakira bardzo seksi , CArmen za wulgarna. Mi sie np.podobala RIta HAyworth;) albo ta Ruska aktorka ktory grala w malej moskwie - Swietlana jakas tam. Z polskich wymieniona WIedlocha ale to 9 i weterynarka tez 9. Musialabym pomyslec pewnie mozna wiecej wymienic
w sumie masz rację wiekszość jak miałem tak 16 lat mi się podobała.Teraz z tych co wymieniłem to ostatnio M.Robbie,J.Alba a reszta to już wcześniej była znana.
jakbym miala sie rozwinac troszke to tak / laski typu Carmen Electra, Pamela A. czy u nas Doda lub Siwiec moze i sa ładne, ale dla mnie zbyt wulgarne i za bardzo chirurg w nie ingerowal wiec odpadaja w przedbiegach. Alba niby jest śliczna, ale nie pasuje mi bo zbyt słodziutka i "bezpłciowa". Penelopa bardzo mi się podoba - z charakterem, ciekawą urodą, seksowna, wygląda naturalnie. jej daję 10. Swietlana Chodczenkowa - jakbym byla facetem to bym sie zakochala ;) 11 ;)
delikatna niebanalna a i z charakterem.
bardzo podoba mi się Miranda Kerr/modelka/ .rowniez 10.
jesli chodzi o polskie aktorki to proponowalabym cofnąć się o kilkadziesiąt lat ;) taka na przykład Barbara Brylska czy Pola Raksa to były piękne kobiety.
Cruz sie strasznie szybko sestarzala, podobno duzo pali no i kobiety z ciemna karnacja szybciej sie starzeja zwykle
To wszystko kwestia gustu. Ja bym dał Kisio 10/10, drugi 3/10. Ale trzeba przyznać, że Zienkiewicz z roku na rok coraz piękniejsza.
Fakt,nieladnie wyglada, zreszta ona byla zawsze wredna. Jak nie chciala powiedziec Arturowi,ze Stasia jest jego corka i jak ja wywiozla.:-)
ładna jest, tylko ta fryzura nadaje jej nieco męski i jakis taki wredny wygląd :D
http://cdn12.se.smcloud.net/t/photos/t/278309/pierwsza-milosc-artur-lukasz-plosz ajski-zosia-dorota-lukasiewicz-kwietnie_18440826.jpg