oby tańczyła jak najdłużej.Bardzo lubię Stefano razem świetnie się prezentują mają szansę na wygraną o ile ta chogata Moro odleci
Szostak była w śmierci klinicznej więc jeżeli widzowie mieli by kierować się sytuacją prywatną to wygrała by ona nie Zając.
a co ma jej śmierć kliniczna do tańca Choć Siwiec tańczyć nie umie a została więc nie zdziwi mnie już nic
bajery chodzą różne,tak samo jak wygra Moro bo tańczy z Maserakiem-kaczorakiem
albo Rafał Brzozowki za piękne piosenki -ulżyło mi że nie odpadł dziś. Według mnie albo Zając albo Moro wygrają
Ten aktor z M jak Miłość co ma bar z Pawłem a powinien Antek w ogóle nie potrafi tańczyć tak samo było z Siwiec w tamtym tyg
Królikowski syn tej z Klanu Rysia żony chyba Grażynki i tego z Rancza Kusego. Chłopak w ogóle nie potrafi się ruszać zero wyczucia czytałam że taki imprezowicz ale chyba tylko chla bo aż dziwne że tak kiepsko się rusza
ale aż dziwne,że po miesiącu prób tak słabo się rusza po prostu nie ma do tego talentu ale takie 15 latki na niego głosował i za tydzień znów będzie chodził przesuwał się i trzepał
Mi się podobał taniec Dawida Kwiatkowskiego a potem Rafała ale to dla tego,że on mi się podoba ale mam nadzieję,że za tydzień bardziej się przyłoży
nic ale zdziwiłam się że zainteresowałeś się,a nie byłeś na tyle ciekawy ,aby oglądać:) za tydzień tańczy już Aneta:)
nie w 1 odcinku same kobiety odpada jedna para.w 2 odc sami mężczyzni odpada jeden. w 3 odcinku tańczą już wszystkie pary tak było na tvn myślę,że i polsat przy tym pozostanie
To prawda, Anetka w TzG wygląda świetnie. Mega schudła, fajnie tańczy. I tak na bank wygra Kwiatkowski, bo i dobrze sobie radzi i ma masę Kwiatonators za sobą. Szkoda mi Jacka, Ryśka z Pierwszej Miłości, śmieszny koleś :D