Tyle mysli ,,,tyle płacze i jakos nie przyszło jej na mysl ze to Zoska mogła stac za tymi zdjeciami...jakim trzeba byc durnym zeby nie wziasc takiej hipotezy pod uwage .Podobnie Artur nie potrafi skojazyc faktów...
i jeszcze myśli że to Beata, jak już prędzej okoliczności wskazywałyby na Justynę xD
Kinga jest upośledzona, bo postanowiła naskoczyć na Beatę bez dowodów. Prawda jest taka, że nikt im dobrze nie życzył i każdy mógł to zrobić.
A co do Artura - co miał skojarzyć? Kinga miała problem z alkoholem (ślub Adama), na zdjęciach jest ona, facet to potwierdził. Co tu analizować. A ona jeszcze mówi, że nie spała z nim na pewno - skoro urwał jej się film, obudziła się w obcym łóżku to skąd ona ma jakąśkolwiek pewność?
dla mnie najwiekszym debilizmem jest to, ze nikt nie zwrocil uwagi, ze na kazdym zdjeciu ona ma zamkniete oczy i wyglada jak trup z kroniki policyjnej... mnie by to od razu zastanowilo! co innego gdyby miala otwrte i sie z nim np. lizala ;/ a tak od razu sugestia ze sie spila lub ktos jej cos dosypal i zrobil te fotki bez jej wiedzy zeby po prostu wywinac jej chamski numer. ale ci ludzie w serialach sa idiotami i ciezko kojarza proste rzeczy
ona, Artur i Bartek - wszyscy ktorzy woidzieli zdjecia a nie zwrocili uwagi, ze ma zamkniete oczy i wyglada na nieprzytomna wiec ktos mogl sytuacje wykorzystac i porobic te zdjecia - zal...
Znając ten serial, to pierwszy zauważy to Tomeczek. Tak samo, jak wykrył spisek Beaty i jej brata.
Mógł porobić te zdjęcia oraz ją wykorzystać ;) ja na miejscu Artura wcale bym nie pomyślała, że pewnie facet ściągnął koszulę, porobił kompromitujące zdjęcia i ją zostawił w spokoju. A barman mu powiedział, że porobił zdjęcia bo myślał, że będzie chciała je na pamiątkę - czyli poczekał, aż usnęła (bo wcześniej robił coś ciekawszego :P?). Słabe te zdjęcia to fakt, no ale jak tu się dziwić Arturowi?