4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

ta tam sie ciesze ze nie dojdzie do slubu artura i kingi :) nie lubie go xd popieram pomysł zoski !!

ocenił(a) serial na 3
alexandrax123

Ja się nie wypowiadam, bo szczerze mam to gdzieś ale ostrzegam cię że teraz to ty masz przerąbane. Tylko poczekać aż fanki i fani tej pary( a jest ich sporo) obstrzelą cię hejtami.:P

ocenił(a) serial na 4
alexandrax123

ty jestes gupia artór i kinga najlepsiejsza para w serialu. Zośka jest glópia.

ocenił(a) serial na 9
mateusz815

naucz sie pisac dziecko xd

ocenił(a) serial na 7
alexandrax123

Mam w końcu kogoś, kto mnie popiera! Ja z kolei nie lubię Kingi, tak czy siak miło się ogląda ten ślub-katastrofę. A Zosia jest najlepsza :D

ocenił(a) serial na 4
Naavy

Ja też Kingi nie lubię. A Artur może przejrzy na oczy i rzuci tę chomiczyce z dwoma lewymi bachorami.

ocenił(a) serial na 7
CharmlessMan00

Lepiej bym jej nie nazwała ;D

Naavy

Też nie lubię Kingi i dobrze jej tak :)
Artur zasługuje na coś lepszego, niż bawienie jej idiotycznego Tomeczka i tego drugiego (nawet nie pamiętam jak ma na imię.......... bo widziałam go w serialu może z dziesięć razy - w dodatku zawsze na rękach, RAZ wyszeptał "chcę") ....

alexandrax123

Powinni was spalić na stosie za te słowa :P

ocenił(a) serial na 9
no_bo_co

niektórzy gorzej piszą i obrażaja aktorów. na fejsie nie takie słowa lecą....ja tam mam swoje zdanie. na poczatku lubiłam kinge, a teraz ....artur to dupek i tyle :)

alexandrax123

Ale minę to zrobił świętną jak fotki zobaczył.

ocenił(a) serial na 4
alexandrax123

Ja nie rozumiem skąd aż taka nienawiść wypływa z tych ludzi, że nawet samych aktorów wyzywają od ''skur*ieli itp. Nic tylko w jape strzelić.