4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

bez sensu :(((((

ocenił(a) serial na 4

https://www.youtube.com/watch?v=qRa-p32SeDE

bez Beaty to dupa.... a nie serial

marajka

A no szkoda że odchodzi bardzo fajna postać czytalem na fb.

ocenił(a) serial na 4
Ruben_fw

no bo w sumie kto tam teraz zostanie z takich pozytywnych, dajacych sie lubic postaci? wszyscy sa raczej na powaznie, nawet jesli w miare okay, a ona miala to cos.

marajka

Może będzie inna aktorka lub aktor.

użytkownik usunięty
Ruben_fw

Chyba ze, wprowadziliśmy jakoś fajna i pozytywną postać do serialu . Bo ja sobie w roli Beatki, nie wyobrażam innej aktorki. Beatka grana przez inną aktorkę, niż pani Kasia to Neferet byłaby ta nasza ukochaną Beatka.

użytkownik usunięty

Miało być ze, twórcy by wprowadzili

ocenił(a) serial na 4

no bez sensu by bylo. moga sprobowac wprowadzic nowa zabawna postac, ale to chyba nie tak latwo.

użytkownik usunięty

Miało być to nie , nasza ukochaną Beatka . Kurcze ale gapa ze mnie .

marajka

Wątek z Aleksandrem był fajny a po kilku odcinkach usunęli postać szkoda.

ocenił(a) serial na 4
Ruben_fw

ale Kasia Ankudowicz grala bodajze 5 lat w serialu wiec zdecydowanie bardziej ja polubilam niz Aleksandra. poza tym, nie raz nie dwa odpalalo sie serial dla tej aktorki, bo generalnie PM to az tak wciagajacy nie jest mowiac szczerze.

marajka

Odpalalo nie rozumiem ?

Ruben_fw

no że oglądało się ten serial/włączało dla beatki. To prawda akurat :). Zwłaszcza perypetie z Lwem i te randki z dziwnymi facetami od litery A :). A najfajniejsze to były te wątki z Cezarym- bardzo śmieszne, ciekawe, nie żenujące. No szkoda, że aktorka odchodzi :( ale fakt że ma dużo innych zajęć.

Penelope261988

Teraz kapuje