najbardziej beznadzieny serial w historii polskiej kinematografii. kto sie ze mna zgadza?
Na przykład ja. Jestem z Wrocka i taki pseudoserial to obraza miasta. Beznadziejne dialogi, żadnej sensownej akcji... a o reżyserii nie napisze, bo amatorska... Oglądnąłem parę odcinków - fajnie, serial we Wrocku, może być ciekawe! - a tu co?? klapa, chłam i amatorszczyzna... serial klasy D.
Nie "oglądnąłem" tylko "obejrzałem". Sorry, że się czepiam, ale nie mogę znieść, gdy ktoś nie potrafi odmieniać czasowników.
Dobra, każdemu się zdarza przejęzyczyć:P A może napiszesz co sądzisz o PM, skoro już tu napisałaś/eś... trzeba rozkręcić temat:D
w zupelnosci sie zgadzam.
zaryzykowalbym stwierdzenie, iz jeden z najgorszych na swiecie, poziomem nie odbiega od brazylijskich telenowel i mody na sukces.
rowniez jestem z Wroclawia i zamisat chluby ten serial pogarsza wizerunek miasta.
gra aktorska na zenujacym poziomie, zero fabuly, jedynym plusem sa urywki pokazujace Wrocław
pzdr
Ja tam się cieszę, że jest we Wrocławiu, bo mieszkałam tam kiedyś 2 lata i tak sobie przypominam. Ale chociaż go oglądam to też coraz bardziej mnie denerwuje. Zwłaszcza ta niby głowna aktorka...