nie wiem czy taki temat już był dlatego sorki jak sie powtórzę ale ciekawi mnie jedna rzecz...co oni wszyscy widzą w tej emilce ....najpierw patryk potem ten świr a teraz ten bartek ....nie wiem być może we wcześniejszych odcinkach był ktoś jeszcze....no prosze ....przecież delikatnie mówiąc to w jej urodzie przepychu nie ma :D no dobra szczerze to jest paskudna .:D koniec refleksji. dziękuje
emilka jest równa babka;) bardziej mnie zawssze dziwiło dlaczego dosłownie wszyscy lecą na Majkę???? uroda mocno przeciętna a charakter suczy na maksa
Majka to matka boska Krzyżanowska przyszła na świat by ochronić ludzkość od wszelkich krzywd i sama jest wiecznie ofiarą okrutnego świata.
Majka to taka Martusia z M jak miłość, wszyscy na nią lecą nie wiadomo dlaczego, ponieważ normalnie nikt by jej kijem nie dotknął. Urodą nie grzeszy, taka strasznie przeciętna, inteligentna zbytnio nie jest( spójrzmy na jej zachowanie), zarozumiała, narzekająca, pępek świata, ubiera się wcale nie najlepiej plus jej spineczka we włoskach a pomimo tego to wszyscy na nią lecą, pewnie niedługo Marek będzie miał z nią romans hehe
Pozwolę sobie się wtrącić - Majka była kiedyś zupełnie inna, szczególnie na początku serialu. Teraz zrobili z niej takie ciepłe kluchy... Powinna się dziewczyna ogarnąć.
Emilka ma smiech jak świnia kaszel, tez jest bardzo irytująca pod tym względem. A co do Majki to jest to dokladnie postac tej miary co Marta z M jak milośc. Nie za piękna, antypatyczna, z ptasim gniazdem na głowie zamiast włosów, a faceci padaja przed nia trupem
o to własnie wlasnie mi sie rozchodzi :) rozumiem że scenariusz zaklada żeby co druga męska postać kochała sie w tej dziewczynie ale skoro tak mogli zaangażować łądniejszą aktorke :D chociaż tak sobie teraaz myśle ze emilka to jeszcze pół biedy ...przyklad hmmm dagi(?) i miksera jest lepszy :D buhahaha ta daga jest boska inaczej :D z tym swoim kucykiem i wielkimi uszami wygląda....delikatnie mówiąc śmiesznie :D podobnie ta cała sabina ...nie mówcie że według was jest atrakcyjna ......:D
ale sabina nie robi z siebie pieknosci normalna dziewucha, a daga strzela miny jakby była miss świata, w dodatku ten mikser taki chudzielec, na tle jej gabarytów wygląda zabawnie.