w dzisiejszym odcinku było widac jak Adam po tańcu był w koszulce i na lewej ręce miał
straszną blizne
wie ktoś morze dlaczego?
to nie jest kącik profesora miodka albo wydzial polonistyki, zebys poprawial innych, zadal pytanie w innym celu, zawsze sie musi jakis padalec znalesc zeby uprzykrzyc komus zycie.
Bzdura.
Rozumiem, że reforma szkolnictwa premiera Buzka poczyniła spustoszenie w systemie edukacji i obecnie można skończyć niejedną szkołę będąc w zasadzie człowiekiem niepiśmiennym, ale naprawdę robienie błędów w takim stylu (zwłaszcza w czasach przeglądarek podkreślających byki) jest jak wyrzyganie się na kilkanaście setek lat języka polskiego. Zwracanie uwagi takim osobom jest IMO jak najbardziej pożądane i zasadne. btw, jak już jesteśmy w temacie- 'znaleźć', a nie 'znaleść'.
*poprawiała. Jestem dziewczyną. I mam prawo poprawiać kogo chcę.
I jak niby uprzykrzam komuś życie wytykając błąd? Zobaczył jaki popełnił błąd i w przyszłości nie będzie go popełniać. Więc chyba mu pomagam, a nie szkodzę.
Raczej nie. Jestem dobra z ortografii. W szczególności jak piszę na komputerze to trudno napisać coś z błędem, bo przecież przeglądarka podkreśla błędy. -.-
Strasznie rażą mnie błędy ortograficzne. Jakby młodzież nie mogła się wykuć paru zasad.
Dobra,a tak w temacie;) Wydaje mi się, że nie ma to nic wspólnego z serialem, po prostu aktor grający Adama najprawdopodobniej poparzył się w przeszłości;)
Moim zdaniem to oparzenie. Było dość dotkliwe, II stopień przynajmniej. Szkoda że blizna się nie zagoiła, bo jest to możliwe. Wiem co piszę.