PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

blizna Adama...?

ocenił(a) serial na 10

w dzisiejszym odcinku było widac jak Adam po tańcu był w koszulce i na lewej ręce miał
straszną blizne
wie ktoś morze dlaczego?

manio96

wiem na pewno, że "może" pisze się przez "ż".

ekoderka

to nie jest kącik profesora miodka albo wydzial polonistyki, zebys poprawial innych, zadal pytanie w innym celu, zawsze sie musi jakis padalec znalesc zeby uprzykrzyc komus zycie.

użytkownik usunięty
black_bastard

Bzdura.

Rozumiem, że reforma szkolnictwa premiera Buzka poczyniła spustoszenie w systemie edukacji i obecnie można skończyć niejedną szkołę będąc w zasadzie człowiekiem niepiśmiennym, ale naprawdę robienie błędów w takim stylu (zwłaszcza w czasach przeglądarek podkreślających byki) jest jak wyrzyganie się na kilkanaście setek lat języka polskiego. Zwracanie uwagi takim osobom jest IMO jak najbardziej pożądane i zasadne. btw, jak już jesteśmy w temacie- 'znaleźć', a nie 'znaleść'.

black_bastard

*poprawiała. Jestem dziewczyną. I mam prawo poprawiać kogo chcę.
I jak niby uprzykrzam komuś życie wytykając błąd? Zobaczył jaki popełnił błąd i w przyszłości nie będzie go popełniać. Więc chyba mu pomagam, a nie szkodzę.

ocenił(a) serial na 10
ekoderka

tobie nigdy nie zdarzyl sie bład?

manio96

Raczej nie. Jestem dobra z ortografii. W szczególności jak piszę na komputerze to trudno napisać coś z błędem, bo przecież przeglądarka podkreśla błędy. -.-
Strasznie rażą mnie błędy ortograficzne. Jakby młodzież nie mogła się wykuć paru zasad.

ekoderka

Dobra,a tak w temacie;) Wydaje mi się, że nie ma to nic wspólnego z serialem, po prostu aktor grający Adama najprawdopodobniej poparzył się w przeszłości;)

manio96

Moim zdaniem to oparzenie. Było dość dotkliwe, II stopień przynajmniej. Szkoda że blizna się nie zagoiła, bo jest to możliwe. Wiem co piszę.

ocenił(a) serial na 10
Bawidamek_filmaniak

no raczej blizna po oparzeniu..

ocenił(a) serial na 4
manio96

Kinga go regularnie przypala żelazkiem. takie ostre zabawy łóżkowe.

ocenił(a) serial na 8
manio96

Jesteście po*ebani!!! co was to g*** obchodzi? jego blizna jego sprawa dzieciaki!