4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

- niezła sztuka co nie ? Ale chyba cały ten stres związany z tym co wokół Schultza, troszkę
ją postarzał...

Bawidamek_filmaniak

tak czy siak jej wątek się już skonczył, Hubi wybrał Maryśke

milenasy

ja myślałem że jak go Maryś zobaczy to chyba dostanie omdlenia i wyląduje w wariatkowie.. a tutaj proszę - jaka twarda sztuka, zareagowała co najmniej jak by chciała mu powiedzieć - " ty gnojku, przegrałeś całe nasze oszczędności w kasynie !" ...

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

Sandra i jej wątek to najlepsze co jest w tym serialu, zaraz obok Śmiałka i Malwiny. Po prostu jedna z lepszych postaci.

Sandra może, ale Śmiałek i Malwina ? Malwina może za to że cycki ma niezłe ale dureń Śmiałek ? Eeeeee

użytkownik usunięty
Bawidamek_filmaniak

Śmiałek jest jedną z lepiej zagranych postaci, a Malwina ma charakter - razem się idealnie uzupełniają, zwłaszcza kiedy są w stanie wojny. Widać, że aktorzy dają z siebie wszystko.

w sumie widzę że oceniasz to z innej nieco perspektywy niż tej nijako narzuconej na tym forum, bardziej profesjonalnej. Jak już w ten sposób rozmawiamy, w takim razie przychylę się do Twojej wypowiedzi, chciałbym dodać jeszcze iż podobny sposób gry , czyli takiej gry zdystansowanej i szczerej , przychodzącej z łatwością, - zaobserwować można jeszcze między innymi u Oli Król czy Miksera Fajnie też grał Mariusz, role epizodyczne, pojawia się raz na czas, ale gra nieźle. Nie przypadkowo wymieniłem tutaj młodsze pokolenie, ponieważ im należy dać szansę.

ocenił(a) serial na 7
Bawidamek_filmaniak

Nie sposób się nie zgodzić z wypowiedzią, że Maryśka zareagowała jakby chciała powiedzieć - " ty gnojku, przegrałeś całe nasze oszczędności w kasynie !" :D jak pierwszy raz zobaczyłam tą scenę myślałam, że ona już wcześniej wiedziała że on żyje? Szukam, szukam a tu nic... Wiem, to nie ten temat, ale post Bawidamka_filmaniaka mi się bardzo spodobał;) A co do Sandry to może i ładna, ale dość przynudne i żenujące wątki z nią były. Najpierw niezwykle interesujące "zdrady" Huberta a potem ten niby gangster.

ocenił(a) serial na 7
Naavy

Dokladnie reakcja Marysi była tak śmieszna... Nie no, myśleć, że ukochana osoba nie żyje a potem ją nagle zobaczyć, w ogole nie dopuszczając do siebie myśli, że może jednak żyje i w taki sposób zareagowac. To już jest max dobre....
Myśle ze w normalnym życiu połowa ludzi w takiej sytuacji by padla chociazby z przerazenia czy tego ze maja jakies omamy..