4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

kiedy Adam (wiem, że to nie jest jego biologiczny) wziął sobie inną, to jakoś nie miał nic przeciwko i jarał się jak cholera ich ślubem, a jak Kinga chce spróbować z Arturem, to już źle? nie rozumiem tego gówniarza. a może mu chodzi o Stasię, że jak Artur i Kinga będą razem, to będzie miał zamkniętą drogę do Stasi? hmmm...

użytkownik usunięty
makintosz

Obejrzałam odcinek i mówił o Stasi,że che się z nią ożenić,że był 1-szy i się nie zgadza by był z Kinga. Wo gole też nie rozumiem po co się wtrąca do tego.

dokładnie. przecież jak dorośnie to mu amory do Stasi i tak mu przejdą. irytuje mnie ten smarkacz przemądrzały...

użytkownik usunięty
makintosz

Mnie też wkurza, do wszystkiego się dowala. No właśnie i będzie się interesować innymi dziewczynami.

ocenił(a) serial na 4

Strasznie wkurzający ten dzieciak

ocenił(a) serial na 4

hehe, nie mógł być pierwszy bo Artur z Kingą byli razem już dawno temu, więc niech spada na drzewo placek jeden

użytkownik usunięty
qwerty95960

No właśnie Kinga była potem z innymi facetami.

makintosz

lepiej było jak był mniejszy i nic nie mówił, bo jak już zaczął to eh...

ocenił(a) serial na 4
Wingo

niech weźmie przykład z młodszego braciszka, który wiecznie śpi ;)

Wingo

denerwuje mnie też ta jego przemądrzałość. jedyne co mi się podobało, to to jak rozgryzł Filipa i Beatę, a tak to to strasznie irytuje. w ogóle wszystkie dzieci w PM są w mniejszym lub większym stopniu irytujące. wolałbym, żeby wiecznie spał jak jego brat ;)

ocenił(a) serial na 9
makintosz

po prostu dali mu denerwujące teksty i scenki, to nie jest jego wina, kiedys był normalny bo tak nie gadał, a teraz sie wstrąca do wszystkiego jakby był panem jego domu xD

ocenił(a) serial na 4
alexandrax123

psuja postac... jak tak od czasu do czasu walnal smiesznym tekstem to bylo fajne. teraz przegiecie paly, zwlaszcza ze glupim Adamem i Justynka jest zachwycony

marajka

jest pod wpływem kolegów z podstawówki, który mało wiedzą albo robią sobie żarty z głupoty Tomka i tyle

ocenił(a) serial na 4
kokakok

no robią go w balona, bo jest naiwniak.

ocenił(a) serial na 9
marajka

To też troche wina kingi...ona jest matką i powinna umiec z nim rozmawiac, zamiast dokłanie mu wszystko wytłumaczyc to ona nie tylko przymyka na to oko. xD

ocenił(a) serial na 4