kiedy Adam (wiem, że to nie jest jego biologiczny) wziął sobie inną, to jakoś nie miał nic przeciwko i jarał się jak cholera ich ślubem, a jak Kinga chce spróbować z Arturem, to już źle? nie rozumiem tego gówniarza. a może mu chodzi o Stasię, że jak Artur i Kinga będą razem, to będzie miał zamkniętą drogę do Stasi? hmmm...
Obejrzałam odcinek i mówił o Stasi,że che się z nią ożenić,że był 1-szy i się nie zgadza by był z Kinga. Wo gole też nie rozumiem po co się wtrąca do tego.
dokładnie. przecież jak dorośnie to mu amory do Stasi i tak mu przejdą. irytuje mnie ten smarkacz przemądrzały...
Mnie też wkurza, do wszystkiego się dowala. No właśnie i będzie się interesować innymi dziewczynami.
hehe, nie mógł być pierwszy bo Artur z Kingą byli razem już dawno temu, więc niech spada na drzewo placek jeden
denerwuje mnie też ta jego przemądrzałość. jedyne co mi się podobało, to to jak rozgryzł Filipa i Beatę, a tak to to strasznie irytuje. w ogóle wszystkie dzieci w PM są w mniejszym lub większym stopniu irytujące. wolałbym, żeby wiecznie spał jak jego brat ;)
po prostu dali mu denerwujące teksty i scenki, to nie jest jego wina, kiedys był normalny bo tak nie gadał, a teraz sie wstrąca do wszystkiego jakby był panem jego domu xD
psuja postac... jak tak od czasu do czasu walnal smiesznym tekstem to bylo fajne. teraz przegiecie paly, zwlaszcza ze glupim Adamem i Justynka jest zachwycony
jest pod wpływem kolegów z podstawówki, który mało wiedzą albo robią sobie żarty z głupoty Tomka i tyle
To też troche wina kingi...ona jest matką i powinna umiec z nim rozmawiac, zamiast dokłanie mu wszystko wytłumaczyc to ona nie tylko przymyka na to oko. xD