4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

mnie osobiście nie drażni chociaż na pewno nie jest fajną postacią. bardziej działa mi na nerwy Mikser w jej kontekście... otwarcie kpi z kumpla u którego mieszka i daje sie lasce owinąć wokół palca. ze nie wspomnę już o Radziu.

ocenił(a) serial na 7
marajka

dla mnie fajna bo ladna heh,mam nadzieje ze bedzie jakis romans z kim.

damianho15

Bardzo logiczny powód O.o

ocenił(a) serial na 1
fifi123

Joasia ? to chyba jakis żart serialu :D

deconstramus

Ladna to jest ta nowa opiekunka Kingi!

ocenił(a) serial na 1
gnoj2014

w skali od 1/10 ile ?

deconstramus

daje 8!

ocenił(a) serial na 7
gnoj2014

no tez ladna ale joasia tez fajna.

ocenił(a) serial na 8
deconstramus

to druga Stefani

ocenił(a) serial na 1
ewi184

dokładnie, masz racje

ocenił(a) serial na 8
marajka

dla mnie bardzo irytująca Wyzyskuję wszystkich będzie się na pewno działo dzięki Asiuni u Królów

ocenił(a) serial na 6
marajka

BŁAŻEEEJEEEEK ?! Szału dostane jak ona na dłużej zostanie ...

dropsik417

zostanie, przecież to przyszła Królowa haha
żałosne dziewczątko, które na siłę próbuje być zabawne i wyluzowane :/ Gadka 13-letniej gówniary wychowanej na patologicznym podwórku. "Błażej to największa pierdoła na wybrzeżu"- nawet Radek i Mikser śmiali się na siłę z tego marnego tekstu:( Słabiutko, oj słabiutko panno Joanno ;)

ocenił(a) serial na 6
shrek1991

Masz racje :D
Gadka 13letniej gówniary, ale z jakimś upośledzeniem umysłowym na dodatek :P
Nie obrażając chorych ...

marajka

Mnie śmieszy, gdy ona mówi Błażejek, a ten się denerwuje, działa to zdrobnienie na niego jak płachta na byka haha

Drugie co mnie bawi to postawa Grzecha, szału dostaje na punkcie przyszłej synowej Aśki, a niedawno tak samo zachowywał się mówiąc o pannie z playa/ tez córki swojego kumpla, również snuł plany, że się Błażej z nią zwiąże.

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

Stawiam na taki scenariusz: BLazejek sie pod wplywem jakies okolicznosci z nia przespi ale razem nie beda. Przynajmniej nie na dlugo. Wyjasnia sobie pare sytuacji i stwierdzi ze nie jest taka zla...

marajka

Ona może też probowac uwieść Grzecha, tak mu się rzuca na szyje, słodzi mu, że przystojny, że dobrze się prezentuje w mundurze, ze mogłby mieć każdą i tym samym lepiej wybrac, czym dowaliła Grazynie ;D

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

Grzechu nawet sie nie skumal ze obrazila Grazke ;)

marajka

Zgadza sie :-)

ocenił(a) serial na 8
marajka

on w niej widzi jakiś ideał niby czemu bo jest jeggo chrześnicą

marajka

Beznadziejna jest. Beatka jest o wiele lepsza . Asia to marna kopia Beaty. No i nie jest zabawna. To co mówi jest raczej żałosne...

ocenił(a) serial na 4
Damx123

ja bym jej do Betty nie porownywala. nie ta klasa. ale nie dziala mi na nerwy jak np. Nikola czy ex Blazejka - Ewka

użytkownik usunięty
marajka

no zobaczymy czy na długo będzie,.

marajka

Nikola początkowo mnie strasznie wkurzała. Ale później przekonałem się do Niej, a jak już się przekonałem...to wyleciała :D
Radek wkurza mnie o wiele bardziej. Ma żonę, a ciągle głupoty Mu w głowie...strasznie niedojrzały facet.

ocenił(a) serial na 4
Damx123

Juz niebawem Nikolka wróci do Radka z podkulonym ogonem.

TomorrowlanD1991

Byłaby głupia :) Ogólnie jest głupia, że odeszła od tego swojego..nie pamiętam jak się nazywał.
Miała dom, miała kasę, On Ją kochał, miała wszystko.
To chciała Radka pustego dzieciaka...to ma.