mnie osobiście nie drażni chociaż na pewno nie jest fajną postacią. bardziej działa mi na nerwy Mikser w jej kontekście... otwarcie kpi z kumpla u którego mieszka i daje sie lasce owinąć wokół palca. ze nie wspomnę już o Radziu.
dla mnie bardzo irytująca Wyzyskuję wszystkich będzie się na pewno działo dzięki Asiuni u Królów
zostanie, przecież to przyszła Królowa haha
żałosne dziewczątko, które na siłę próbuje być zabawne i wyluzowane :/ Gadka 13-letniej gówniary wychowanej na patologicznym podwórku. "Błażej to największa pierdoła na wybrzeżu"- nawet Radek i Mikser śmiali się na siłę z tego marnego tekstu:( Słabiutko, oj słabiutko panno Joanno ;)
Masz racje :D
Gadka 13letniej gówniary, ale z jakimś upośledzeniem umysłowym na dodatek :P
Nie obrażając chorych ...
Mnie śmieszy, gdy ona mówi Błażejek, a ten się denerwuje, działa to zdrobnienie na niego jak płachta na byka haha
Drugie co mnie bawi to postawa Grzecha, szału dostaje na punkcie przyszłej synowej Aśki, a niedawno tak samo zachowywał się mówiąc o pannie z playa/ tez córki swojego kumpla, również snuł plany, że się Błażej z nią zwiąże.
Stawiam na taki scenariusz: BLazejek sie pod wplywem jakies okolicznosci z nia przespi ale razem nie beda. Przynajmniej nie na dlugo. Wyjasnia sobie pare sytuacji i stwierdzi ze nie jest taka zla...
Ona może też probowac uwieść Grzecha, tak mu się rzuca na szyje, słodzi mu, że przystojny, że dobrze się prezentuje w mundurze, ze mogłby mieć każdą i tym samym lepiej wybrac, czym dowaliła Grazynie ;D
Beznadziejna jest. Beatka jest o wiele lepsza . Asia to marna kopia Beaty. No i nie jest zabawna. To co mówi jest raczej żałosne...
ja bym jej do Betty nie porownywala. nie ta klasa. ale nie dziala mi na nerwy jak np. Nikola czy ex Blazejka - Ewka
Nikola początkowo mnie strasznie wkurzała. Ale później przekonałem się do Niej, a jak już się przekonałem...to wyleciała :D
Radek wkurza mnie o wiele bardziej. Ma żonę, a ciągle głupoty Mu w głowie...strasznie niedojrzały facet.