4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

co z arturem?

ocenił(a) serial na 7

ta postac zostala usunieta z serialu? to byl najlepszy aktor od pczatku w tym serialu,jego brak jest zauwazalny,traca ogladalnosc przez to,podobna sprawa jest z pawlem,skoro aktor ktory odgrywal role pawla nie chce wrocic powinni zmienic aktora,ale lukasz grajacy aktora nadal chetnie by wystepowal w tym serialu,widzialem wywiad,szkoda ze juz nie ma dla niego miejsca,powinni z niego zrobic podrywacza jak dawniej,swietnie to gral.

ocenił(a) serial na 7
damianho15

Widocznie nie mają pomysłu na jego postać. Artur ostatnio w Wadlewie mówił, że już go nie kręci takie życie, więc pewnie teraz będzie się pojawiać raz na ruski rok :/

ocenił(a) serial na 7
Ola_2705

to psuje serial

Ola_2705

Nie mają pomysłu, bo wątek Artura wzdychającego do Kingi zrobił się mega nudny.

ocenił(a) serial na 7
Hans_Kloss

Co racja to racja.
Ja bym chciała żeby znów byli razem.

ocenił(a) serial na 7
Hans_Kloss

to niech zarywa do innych lasek jak kiedys,pamietasz,ogladales?

użytkownik usunięty
damianho15

Artur ma kilka fajnych opcji Iza która bardzo sporządniała i wiele ich łączy,Beata widać że dziewczynie zależy i mogliby by spróbować jedyny minus to jej brat który by mu życie uprzykrzał.Można jeszcze spróbować połączyć go np z Pauliną czy inną laską w serialu np mogła by wrócić Iwona przyjaciółka Huberta.

damianho15

Tak, pamiętam bzykacza Artura, pamietam też czasy jak jeździł szambiarką :).

Z innej beczki, zabawny był ten gość (Grażyny koleżanki mąż), który zakumplował sie z Grzegorzem.

Hans_Kloss

Ryszard? on był świetny, swój chłop. szkoda, że już się nie pojawia. pozytywny gość.

użytkownik usunięty
makintosz

Rysiek był strasznym prostakiem ale to powodowało że był taki zabawny.Akcja jak Grzegorz próbował go wyprosić a ten ściąga skarpetki i rozkłada się na fotelu była genialna.Szkoda że wcześniej pokazali że często się spotykali a potem już wogóle go nie pokazują.

no był prostakiem, ale przesymaptycznym i zabawnym. bardzo go polubiłem, a tu pojawił się z 2-3 razy i cześć.

użytkownik usunięty
makintosz

Mnie jeszcze irytowała Ola z Błażejem którzy irytowali się że kumplel do Ojca przychodzi.Przecież siedział u niego w pokoju a jego żarty były całkiem śmieszne.

otóż to ;) pozytywny gosć, a oni się pultali. ja to na miejscu Grześka bym ich nie słuchał, to dobry kompan.

użytkownik usunięty
makintosz

Poza tym nie chodził po całym mieszkaniu.To pokazało jak Grześ nie ma zadnego wpływu na swoje dzieci.

użytkownik usunięty

Przeciez Artur byl we wczorajszym i dzisiejszym odcinku przez chwile. Fakt,ze teraz pojawia sie nie czesto.

użytkownik usunięty

Ale to nie ja pisałem że nie będzie go do marca,więc nie do mnie pretensje tylko do adresata tych głupot.

Tak Rychu, zabawny w swojej prostocie i przy tem jedna z najsympatyczniejszych postaci w całym serialu.

użytkownik usunięty
Hans_Kloss

Irytowało mnie jak Błażej się go czepiał że to zarozumiały buc.

użytkownik usunięty

Ktos pisze nieprawdziwe informacje widocznie.

użytkownik usunięty

Przecież nie ja więc nie wiem czemu do mnie skargi.Ja przecież nie mówiłem że go nie będzie.

ocenił(a) serial na 9
damianho15

Pewnie nie mają już pomysłów na jego postać, u Artura w życiu działo sie już tyle, że trudno wymyślić jeszcze coś ciekawego... , ale też bardzo bym chciala aby sie częściej pojawiał

damianho15

Aktor chyba zapowiedział, że w wiosennym sezonie będzie się częściej pojawiał. Tak mi się wydaje...

ocenił(a) serial na 7
Crazy12

kiedy i gdzie to slyszales?

damianho15

*słyszałaś
Na jakiejś stronie, ale nie wiem, czy są to prawdziwe informacje. Z czasem się okaże.

Crazy12

stronka