przecież to chore - facet wychodzi z więzienia, jedzie do własnego domu a żona która nic nie robi tylko wydaje jego pieniądze mówi mu aby się wyprawadził bo ona chce z kochankiem pomieszkać
absurd? ależ oczywisty absurd
na miejscu Karola wypier.... bym tego babsztyla gdzie pieprz rośnie
przez 9 miesiecy miała prowadzic "interesy firmy" dopoki Karol nie wyjdzie z wiezienia,szybko zleciało hahahaha
wsadziła go do pierdla i sprowadziła sobie kochanka! najlepsze było jej pytanie, po co tu przyszedłeś! lol aż żal chłopa!
W ogóle Karol jest jakiś taki spokojny i grzeczny w tej całej sytuacji. A zamieszkanie u Grzegorza nie jest najgorszym pomysłem dla Grażyny.
Też mnie trochę dziwi ten jego spokój, szkoda że taki jest tylko w tej sprawie :P A czy to jest dobry pomysł, to wątpię, ja nie chciałabym mieszkać pod jednym dachem z byłym mężem i obecnym kochankiem ;D
Karol powinien wywalić na zbity pysk Grażyne i jego kochanka! Nie dość, ze mieszkają w jego chałupie, korzystają z jego kasy, to Grzesio jeszcze sie go pyta kiedy się wyprowadzi! O zgrozo kochanek pyta się męża, kiedy ten się wyprowadzi!
Ja też uważam, że Grażyna powinna się wyprowadzić. Pewnie dom kupili po zawarciu ślubu i jest wspólny, ale to ona go dwukrotnie zdradziła i sprowadziła gacha. Jeszcze jakie wąty, że jej nie kocha, jakos przez tyle lat jej to odpowiadało. Teraz Grażynka zrobiła się skromną Panią, pamiętam jak kiedyś brała 2 kafle i jechała z szoferem do kosmetyczki. Dzisiaj nie ma ani szofera, ani gosposi. Chyba kryzys ją dopadł, ciekawe kto sprząta....
Właśnie to jest bez sensu, kobieta, która przez całe życie była obsługiwana nagle nie ma żadnych pracowników wokół siebie i nagle nie musi chodzić do kosmetyczki ani do fryzjera. Fakt, wtedy zajmowała sobie tym czas, teraz ma kochającego faceta, który chce z nią spędzać wolne chwile, ale przecież takie rzeczy zostają w człowieku, tym bardziej w pewnym wieku.
Tam się wszyscy zmieniają nie do poznania. Wielkie metamorfozy przeszli m.in. Sabina, Emilka, Aurelia, Wiktoria, Żukowski, Kinga i Dominik, Andrzej itd
Najbardziej absurdalną zmianę przeszedł wg mnie Marek, który z wielkiego maczo wiąże się z Pałkowską oraz Grażynka, z wielkiej damy, na którą nie stać Błażeja zmienia się powolutku w kurę domową. Dzieci, nastolatki mogą się zmienić, bo wtedy przeżywają okres buntu itd, zwłaszcza np. Kinga po tym gwałcie itd, tak samo Artur, ale zmiana Marka jest debilna.
ja troche odbiegne od tematu i zapytam tu, bo nie będe specjalnie zakladal nowego tematu.. co sie stało z pawłem?? byłbym wdzęieczny za odpowiedz :-)
Wyjechał sobie gdzieś w podróż, przez jakiś czas Kinga czekała na niego, ale teraz to już ciul wi, ktoś inny na pewno więcej Ci powie na ten temat.
A ja korzystając ze sposobności prosiłabym aby jeszcze mi odpowiedziano co się stało z Janem Radoszem, dziadkiem Marysi? Oni już nie będą występować? Nie lubię ich, więc jak dla mnie spoko, ale dziwne, że nagle zniknęli.