? bo chodziły takie pogłoski swego czasu, a że temat znowu zszedł na Pawła .... ktoś coś wie?
Nikt nic nie wie, co do Pawła ciągle nic nie wiadomo. Jeśli się pojawi nowy aktor, to będą to trzymać w tajemnicy jeszcze przez wakacje. Chociaż kto wie, może po prostu go uśmiercą - sprawa Pawła miała znacznie zbliżyć Marysię i Łukasza.
Jak będzie tak że Łukasz pojawił się tylko po to żeby być Majką to nie oglądam tego serialu już wogóle/
To nie miałoby sensu, skoro i tak miałby się nie pojawić. Myślę, że opcje są dwie: 1. Uśmiercenie Krzyżanowskiego i Majka pociesza się Łukaszem, 2. Pojawia się Paweł z nową twarzą - może zastosują motyw, że stracił swoją pierwotną twarz podczas jakichś zagranicznych bojów i przeszedł operację :D
Dlaczego wszyscy uważają ze musi przejść jakąś operację nie może tak poprostu się pojawić nowy\stary aktor Mateusz Janicki? Jak pojawił się Krawczyk nikt jakoś nie potrzebował wymówek nagłej zmiany wyglądu.
Hah, no ale wtedy Janicki grał zaledwie w 60 odcinkach, a Krawczyk gra od 9 lat :D Pewnie tylko kilka procent widzów pamięta Janickiego - ja chciałbym aby to on się pojawił, ale szczerze mówiąc wątpię - koleś jest dobrym aktorem, gra w kinowych produkcjach, nie sądzę, że przyjąłby główną rolę w serialu codziennym musząc w dodatku dojeżdżać na plan do Wrocławia.
W sumie dobrze mówisz nie zwróciłem uwagi na to gdzie on mieszka tzn nie wiem gdzie mieszka z tego co mówisz będzie miał ciężko. Dodatkowo gra w M jak miłość. Już bardzo watpie żeby on powrócił. A nowego nowego Pawła już nie polubie za dużo aktorów na jedną rolę na nie całe 10 lat serialu. No chyba że Paweł się wogóle nie pojawi ale wtedy kończe już z serialem poczekam do końca wrzesnia później nie będę oglądał.
Krawczyk pisał, że nowy aktor to dobry pomysł i trzyma za to kciuki. Nie wiadomo jednak jakie plany ma produkcja serialu - wiadomo, że już kilka tygodni wrześniowych jest nagranych, ale niestety nic nie wiadomo - być może to, czy Paweł żyje nie wyjaśni się od razu po wakacjach. Uśmiercenie Pawła trochę zniszczyłoby sens serialu - Pierwsza Miłość - dlatego też mam nadzieję, że zdecydują się na nowego aktora. Teraz w sumie nie mają nic do stracenia - Krawczyk oświadczył, że już nigdy nie wróci, umowy zostały rozwiązane, więc chyba warto spróbować.
Dla mnie jest bardzo ważne żeby wrócił Paweł ale tylko jako Mateusz Janicki innego aktora odrzucam za dużo naprawdę za dużo by było aktorów do jednej roli. Trzech? Nie mogę sobie tego wyobrazić. Dlatego bardzo się boję że oni go uśmiercą i Majka będzie z Łukaszem. Nie wiem jak dal innych ale dla mnie to katastrofa.
może dlatego że Janicki grał w kilkudziesięciu odcinkach, a Krawczyk przez ostatnie 9 lat, czy ile to już nadają. Widzisz różnicę, czy nie za bardzo?