4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Bo ja mam odczucie że coś czuje ,nie jeste to taka normalna miłość ale chyba też nie jest mu
obojetna . Liczę że ją kocha i nie chodzi mu tylko o kasę ,wiem że to mało relane ale piękne by było
takie zakończenie . Ale wiem że w 1909 ma Sabine przetrzymywać w opuszczonej hali więc raczej
chyba nici .

ocenił(a) serial na 4
Mia18889

no fajnie by było jakby ją kochał :(( To by było takie słodkie, ale mało realne.

ocenił(a) serial na 1
Mia18889

Znowu beda ja przetrzymywac w hali ? Hahaha padlem, leze.

użytkownik usunięty
Magic1997

myślę,ze gdyby ją kochał to by jej nie bił, nie udawał,że nie żyję a potem straszył...jemu zalezy tylko na kasie.

Mia18889

Wy tak serio? :D "słodkie"? :D gość ją bił, poniżał, straciła przez niego dziecko.. ich związek nie będzie nigdy "słodki" :P

SoniaBlade

Też mnie to dziwi, facet ją lał, poniżał,zabił jej dziecko , a kobitki pisza, że ich miłość byłaby słodka! No cóż, kobiety kochaja drani, porzadny facet w typie Błażeja to dla nich frajer, nudziarz i pantofel!A potem się dziwia, jak od swojego słodkiego drania dostają w mazepę

milenasy

To pokazuje jak większość bab ma nawalone w głowie :D:D:D

Igorowi/Piotrowi chodzi tylko i wyłącznie o kase Wekslera.

ocenił(a) serial na 1
Mia18889

ja mysle, ze nigdy jej nie kochał i zawsze była dla niego ścierką ;/

ocenił(a) serial na 8
ocenił(a) serial na 1
Mia18889

Sabina nadal kocha "zmarłego" Igora, ale on jej nie. Ona była mu potrzebna tylko do jego planu.

użytkownik usunięty
Mia18889

Tak sobie pomyślałam: a co jeśli Igor wystawi Zuber i zamiast Sabiny i Karola, zabije właśnie ją? Tylko że to by było bez sensu, ale w tym serialu wszystko może się zdażyć. A jabym chciała żeby Igor i Sabina byli znowu razem, ale czy takim sposobem jakim wyżej opisałam to nie wiem.

Może Zuberowa, bedzie jedyną mądrą sposród tych tepych bab, w porę opamięta i pokrzyżuje plany Igora. Swoją drogą nowy Igor z tym ptasim blond gniazdem na głowie, sraczkowatych rurkach i glanach wygląda jak przestylizowany ciotek.Lepiej mu było w garniaku i pod krawatem

ocenił(a) serial na 9
Mia18889

Igor jest okropny !!! on wogóle nie ma litości dla sabiny !! co ona mu takiego złego zrobiła! Chory wątek !!!!