PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

no dobra, nie jest mega zgrabna i szczupła,ale to nie powód żeby ubierać ją w aseksualne koturny, bezkształtną dżinsową spódnicę i przyciasne marynarki styliści serialowi zróbcie coś z nią!

marajka

no wlasnie przeciez ona ma z 30 lat !! jeszcze ta jej swietna grzywa ... super.. zamiast ją ubierac jak dziewczyne to ubieraja jak 40letnia nauczycielke

natka93

A tak w ogóle to gdzie te jej postanowienie związane z odchudzaniem? Chyba w realu nie chce się jej ćwiczyć i dalej je tyle ile jadła...

użytkownik usunięty
marajka

Słuszna uwaga. Może ja mam jakiś spaczony gust, ale pod względem ogólnej urody Kinga pasuje mi znacznie bardziej niż np. tak rozchwytywane Anna, Ewelina, o Marysi już nie wspominając. Niestety scenarzyści skazali ją na ten dość nieciekawy zestaw cech- nieudany dzieciak, mieszkanie z tatusiem w wieku prawie 30lat, geriatryczny styl ubierania...

ocenił(a) serial na 7

Nie zgodzę się, że scenarzyści skazali ją na cokolwiek negatywnego. Właśnie ona jest irytująca podobnie jak Majka, wszystko pieprzy i psuje z własnej winy, ale i tak jest mega pozytywna i ma szczęście. Ma dwie porządne prace, ojciec mimo jej chamskiego zachowania skacze wokół niej (pokażcie mi rodzica który wytrzyma z dorosłym, bezczelnym dzieckiem w swoim mieszkaniu), podrzuca dziecko komu się da, ale i tak jest najlepszą matką (słodki dialog gdy zamartwia się o Tomka, bo go wyzywali w przedszkolu). A ten strój (oj tak, wyjątkowo paskudny) ma tylko podkreślić jaka ona jest charakterna i ma własny styl :-/ porażka!

Naavy

Mówicie wszyscy tak jak byście byli wielkimi ekspertami mody a sami pewnie się ubieracie w jakieś różowe łachy.

użytkownik usunięty
Hitek

Wypraszam sobie. Ja, nawet mimo, że jestem Polakiem, nie noszę skarpet do sandałów

ocenił(a) serial na 7

co do tej grzywki . to moim zdaniem jest okropna . ubiera się dziwnie . i zgadzam się ze wyglada na 40-letnia nauczycielke . ;)

ocenił(a) serial na 4
burok95

a kiedyś była niezłą laską,,,

ocenił(a) serial na 7
marajka

no na poczatku w tej dziwnej fryzurze to mi sie nie zbty podobało . ale potem jak Majka miała romans z stasiakiiem to nieżle wyglądała.mogłaby taka pozostać .

burok95

Kinga nigdy nie miała mega wypasionej figury, ale była ładna gdy miała w miarę szczupłą sylwetkę. Teraz to taka typowa klucha...

marajka

Ja tam jej nie lubie bo wtrąca sie caly czas w nie swoje sprawy i rozgaduje wszystko. Wścipskie babsko...hehehe