4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

dziwnw wątki

ocenił(a) serial na 8

ja ostatnio zauważyłam dużą zmiane w scenarriuszu PM jakby pisał go ktoś inny bo jest
dziwaczny.
1.Nicola i Radek ok oszukała go ale ludzi są małżenstwem rozmawiamy itp to nie zdrada trzeba
rozwiązać problem a nie wyprowadzka
2.Kinga i Majka taka wieloletnia przyjazn a tu takie zachowanie Kingi
3.Martyna i Mikser taka miłość i bum
4.Paulina i Bartek po co en wątek zapychacz
no i
Majka i Aleks tu jest dopiero namieszane

Agata i Sabina
porażka tak bardzo nieralne

A co z Daga i Szymonem .....niby takie przyciąganie i cisza

dużo ten serial na tym traci

ocenił(a) serial na 8
ewi184

zapomniałam dodac watek

SOBOWTÓRa IGORA

ocenił(a) serial na 8
ewi184

To akurat dobry pomysł. Wiele osób chciało powrotu tak świetnego aktora jakim jest Rafał Mohr do PM. Sorry, ale tylko tępi, ograniczeni ludzie nie rozumieją, że postaci takie jak Igor, Agata czy Wiktor są w serialu potrzebne, żeby nie wiało nudą. Igora ożywić trudno, więc sobowtór to spoko pomysł.

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

sorry tylko osoba ograniczona wyzywa ludzi na forum srialu to tylko serial

ocenił(a) serial na 8
ewi184

Nie napisalem tego w odniesieniu do Ciebie. Bardziej mi chodzi o te osoby, które komentują wulgarnie zwiastuny PM na yt i piszą np. "igor pedał - po co on znowu?", "niech ta szmata Agata z napompowanymi ustami wypier... z serialu", "co to? Igor ożyje? Druga Moda na sukces".

To nie było skierowano do userów Filmwebu. Wasze komentarze w przeciwieństwie do tych z FB czy YouTube reprezentują pewien poziom. Przepraszam, jeśli ktoś się poczuł dotknięty.

Nie rozumiem po prostu nie odróżniania rzeczywistosci od fikcji, używania wulgarnego języka (zwlaszcza w komentarzach na FB - typu " I znów Marysię będzie się je..."), niezrozumienia specyfiki gatunku opery mydlanej (PM nią jest), gdzie muszą być dziwaczne nieco, kontrowersyjne wątki.

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

ok ja też właśnie nie rozumie jak można aż tak zatracić się w serailu aby wyzywać kogoś na forum tylko dlatego że lubi lub nie lubi jakąś postac każdy ma prawo do własnego zdania

użytkownik usunięty
Cefalix

Mimo wszystko to tylko serial a nietkórzy zachowuje się jakby taki serialowy Artur prywatnie sypiał z kim popadnie.na szczęście ta stron trzyma poziom i nie ma tu takiego podejścia.

użytkownik usunięty
Cefalix

Trochę przesadzasz z tymi ludzmi ograniczonymi.Chodzi o to że jak producenci chcieli kontynuować ich wątki nie powinni aż tak przesadzać.Wiktora pokazać jak pokazali ale Agata czy Igor powinno być inaczej.Agatę mogli by pokazać jak uwiódła Natana,działała na szkodę Sabiny,okradła ją,pobiła i może próbowała zniszczyć jej Salon ale nie pokazywać że prawie ją zabiła.A Igor można było kombinować z jego śmiercią a potem że niby przeżył ale nie robić tego wielkiego śledztwa i wsadzać jego Ojca do więzienia tylko żeby np Policjanci poinformowali Sabinę że Igor nie żyje bo upadł i się zabił.

ocenił(a) serial na 10

No ale Rafał Mohr nie wraca jako Igor tylko zupełnie inny człowiek, więc tu nie ma tematu. Z Agatą rzeczywiście przesada, że po tym wszystkim wypuścili ją ze szpiatala psychiatrycznego, ona może zagrażać wszystkim. Jednak prawdą jest, że takie postacie są cholernie potrzebne. Agata tak naprawdę nakręca teraz ten serial, dzięki niej wprowadzili Piotra, a to będzie bardzo długi wątek. Ja się cieszę z tych powrotów - taki duet aktorski jak Kisio i Mohr na jednym planie to świetna sprawa i uczta dla widza. A swoją drogą Wiktor da się lubić, specyficzny gościu, taki trochę cwany, pseudozabawny nieudacznik. Ciekawe jak zemści się na Aleksie.