4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

hahaha

użytkownik usunięty

http://party.pl/seriale/pierwsza-milosc-wybierz-najprzystojniszego-aktora-zdjeci a-94-r28/

Haha, tylko powiedz mi gdzie ci przystojniacy są. No może 2 czy 3 by się znalazło. Lepsze są jednak opisy postaci : Artur hedonista korzystający z życia- to kiedyś, teraz robiący za ojca dla dwóch irytujących gówniarzy, Michała postać się zgadza, Krystian- trochę wyniosły- tak naprawdę to rozkapryszony gówniarz który uważa że dostanie to co chce, zakochany w Melce- przede wszystkim zadufany i zakochany w sobie, Radek- miał dar zjednywania sobie ludzi? No może ale przede wszystkim umiejętnie umie robić kwas wokół siebie i skłócać innych ze sobą :), gotowy zrobić wszystko z miłości, to prawda, ale tylko z miłości do Jowity, od lat jest u jej stóp.
Śmiesznie opisali Miksera, jak jakiegoś ideała a na koniec- pracuje w barbiarianie haha :). A ja się pytam gdzie Karol Weksler? Gdzie Marek Żukowski, gdzie Grzegorz Król? Przecież to też przystojniaki, skoro wymienili gorszych, to czemu nie lepszych? Poza tym ankieta jest dla wszystkich kobiet, starszych też :). Ja jednak wolę takiego Marka Żukowskiego niż Krystiana,bądźmy poważni :).

maria_88_3

Boże, i te komentarze na dole, oczywiście że Pniewski itd. I oczywiście Pniewski najwięcej głosów. Serio? On nie dosyć że brzydki, z beznadziejną fryzurą, głosem, mimiką, no z posturą już lepiej, to on ogólnie jest aseksualny. Tak samo nie rozumiem, co tam Koterski robi, reszta to jeszcze ujdzie, ale Filip to według mnie też tragedia, jest zabawny, ale dla mnie też ani przystojny ani seksi, nie wiem co te kobiety tak na niego lecą. Powinni zamiast niego lub Kaśki dać Norberta np. Norbert też nie jakieś cudo, ale jednak lepszy. Nawet taki Natan.

Ale i tak konkurs na straty bo wygra Pniewski. Tragedia. Ten to dopiero brzydal :). Na drugim miejscu Banasiuk, też nie jest jakiś ekstra, no ale na pewno dużo lepszy, jednak na pewno nie lepszy od niektórych poniżej jego.

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

Pniewski dla mnie ytez tragedia ;/ moj glos wedruje do nowego Pawla na zasadzie rownowagi z Patrykiem. pewnie w podobnym wieku itp. ale jednak znacznie od niego lepszy pod kazdym wzgledem. Artur musze przyznac zyskuje z wiekiem. Filip wyszedl jak jakas zaba w plaSzczyku :P

użytkownik usunięty
marajka

ja jestem zdziwiony,że wśród tych amantów mało się mówi o tym aktorze co gra Pawła,muskulatura szacuneczek,może niezbyt wysoki 181cm,ale też nie maluch jak Głowacki.Urodą też się raczej wyróżnia,na dodatek,raczej ma bardziej poukładane w głowie,niż Pniewski,nie żeruje,na naiwnych małolatach,które pewnie nawet,nie wiedzą gdzie ich idol występuje,albo nie potrafiłyby w kilku zdaniach,opisać jego postaci....I tak fryzura Pniewskiego,no rewelacja.....Zazdro,marzę o takiej.....

marajka

Tak Artur zyskuje z wiekiem. Więc jest szansa że i Pniewski z wiekiem się wyrobi :D. Haha. Ja też już na Pawła zagłosuję, może jest szansa że plastusia wyprzedzi. Paweł lepszy, oczywiście z wszystkiego.

użytkownik usunięty
maria_88_3

mam wrażenie że te małolaty,co sikają po nogach za Pniewskim jak dorosną,będą się wręcz wstydzić,Boże jakie to było głupie,takiego typa wychwalać pod niebiosa,a on dalej,będzie żerował na kolejnych małolatach i grał głupka że on nie ma na to wpływu a tak naprawdę mu to pasuje i je nakręcona,40-letni Pniewski i 13 może 15 letnie małolaty,krzyczące Dziubas itd....

Tak to prawda, później będą się wstydzić. No każdy z nas w sumie miał jakiegoś idola gdy bylo się nastolatkiem i szalało się za tym idolem, ale jednak nie wypisywało się jakichś pierdół, tylko zachowywało się to dla siebie i ewentualnie przyjaciół, znajomych się tym zanudzało :). Może to też dlatego że jeszcze kilkanaście lat temu nie w każdym domu był net. Jeżeli chodzi o tych przystojniaków, to też nie każdy jest przystojniakiem jak Artur czy Lew czy Filip ale oni są uznawani w serialu jako łamacze kobiecych serc i amanci, Krystian amantem ani przystojniakiem nie jest ale sam Pniewski no cóż ma te sikające małolaty za nim, Paweł można powiedzieć że jest przystojny, Radek powiedzmy też może się podobać, taki Michał jest niczego sobie w kategorii wiekowej 40 plus, trochę nudny jako postać ale co zrobić. Dragon i Ted jako czarne charaktery to nawet nie sa najgorsi, nawet przystojni i trochę tych kobiet zdobyli choć głównie podstępem lub na siłę. Ale Kaśka? To ani amant, ani przystojniak. Miał z dwie, może trzy kobiety. Jeszcze jak zjawił się po raz pierwszy był bardziej ogarnięty, teraz z tym gorzej. Równie dobrze zamiast niego mógłby być Błażej bo on więcej kobiet zdobył i nawet jedną sporo starszą z kasą :). Mikser to jak najbardziej bo jest uznawany za przystojnego i trochę lasek za nim latało.

użytkownik usunięty
maria_88_3

nie przesadzajmy,ja w gimnazjum miałem internet,a poza tym one nie tylko w internecie wypisują głupoty,ale ponoć zaczepiają go na ulicy,marzą o autografach itd.Krzyczą...Poza tym ich poziom,nie jest nawet na gimnazjum,często nawet kilku latek potrafi odpowiedzieć na pytanie dlaczego wujek Czarek jest fajny,bo się z nami bawi,kupuje prezenty itd,w podstawówce już trzeba choć trochę nauczyć się pisać,a pamiętam że w gimnazjum normą były wypracowania na kilka stron,na temat jakieś postaci z lektury.

a ona nie wierzę że mają mniej lat niż wiek gimnazjalny,Moim zdaniem Patryk jest dobrym aktorem...nawet w podstawówce byłaby za taką wypowiedz ocena 1,a w gimnazjum to nauczyciel by chyba nawet pióra nie wyciągał,tylko od razu jeden do dziennika.

Nie chodzi,żeby pisało na całą stronę,dlaczego jest taki wspaniały,ale nawet kilku prostych zdań,no bez jaj,to tak nie wygląda,że do 16 albo 18 roku życia,nic nie musimy i nagle wielkie przeskok.

I jedna napisała,żeby nie hejtować Patryka,bo to wspaniały aktor,masa plusów,nawet nie szukałem tych hejtów,ale pewnie może parę osób go skrytykowało,a potem jak zobaczyli tą falę debilnych wpisów sobie odpuścili,na zasadzie szkoda szczępić sobie ryja,Kłam­stwo pow­tarza­ne ty­siąc ra­zy sta­je się prawdą.-to dewiza jego fanek,co nie jest prawdą.

użytkownik usunięty
maria_88_3

coś tam napisane jest że Henryk zaczął studia póżniej niż inni,niby jakie i kiedy.Henryk,akurat zawsze był pierdołą,już na początku jak się pojawił,jak chciał Pawła uderzyć,zrobił zamach i się wywrócił.

Tak to prawda. Henio to pierdoła :).

użytkownik usunięty
maria_88_3

Przede wszystkim wielu przystojniaków,buchnęło,bo niby mają być tylko ci co występują aktualnie.Tylko,co robi Ted?który już nie występuje dłużej niż Hubert.Od samej Maryśki,byłoby kilku przystojniaków,bo słyszałem,że Krawczyk,Janicki,Czernecki,Cieszyński,nawet Jarczak uchodzą raczej za tych przystojnych,ostatnio był jeszcze ten Zaniewski,wcześniej Medyński,paru innych by się znalazło....Natana pewnie nie ma,bo niby wyleciał,choć moment temu...

Ale fakt,dziwi brak Norberta,tak jak pisałem kiedyś,poderwać Komarnicką i to na wiele lat,czy quasimodo by się to udało,chyba nie,Bartka że nie ma jestem w stanie zrozumieć,ale bez jaj niby brzydszy niż Koterski,który raczej,sprawia wrażenie niedorozwiniętego.

w tym zestawie moim skromnym zdaniem o Majstra powinni się bić,aktor grający Pawła z aktorem grającym Olka,to naprawdę dziwne że ten serialowy Olek tak nisko,poza tym pewnie Norbert byłby wysoko,kto jeszcze przed Pniewskim na pewno serialowy Mikser,Artur ma specyficzną urodę w serialu był największym amantem a niektórzy naśmiewają się z jego urody,ale ja osobiście,obiektywnie uważam że jest dobrze,lepiej niż za młodu,Radek pewnie też,Misio pewnie też,więc z kim z tej listy,mógłby wygrać ewentualnie Dragon,Ted,Filip,Kaśka i ewentualnie Lew,co daje góra 7 miejsce,wiec co on robi na pierwszym miejscu?więc znów hahaha.Dla mnie jedyna opcja to że jego fanki głównie głosowały i nawet jakby miały do wyboru Pniewskiego i amanta z Hollywood wybrały by tego pierwszego.

No racja, Maryśka miała tych przystojniaków :). Ale chyba tak, im chodzi o tych facetów którzy są teraz, no to raczej posucha. Kiedyś byli przystojniejsi. Nie mówiąc że wśród chłopaków Kingi paru też by się znalazło z tych przystojniejszych. No i Patryk był przystojny ale jego też już nie ma. No i Bartek kiedyś był przystojniejszy. Artur nawet lepiej teraz się prezentuje, wcześniej się dziwiłam co te kobiety w nim widzą, teraz też może nie jest przystojniakiem, ale lepiej się prezentuje, można powiedzieć, że ma to coś.

I prawda że już Bartek lepszy od Koterskiego, śmiem też powiedzieć że i od Filipa, ale może w tym rankingu liczy się też charakter, to coś, jakiś dowcip, ale Bartek też taki najgorszy nie jest. Może w ogóle wzięli samych z Wrocka? Ale też nie, bo jest ten nowy Olek. No i jeszcze Wojtka brakuje :).

Ja myślę że Pniewski akurat najgorszy jest z facetów, no może od Kaśki lepszy, od Teda to już kwestia gustu, bo ja łysych nie lubię, ale tak obiektywnie, to kto wie czy nie lepszy niż pniewski, w sumie Filip jak ma jakąś normalną fryzurę, nie robi głupich min i jest elegancko ubrany to też jest ok, Pniewski to zawsze do bani :). Może jestem zbyt negatywnie nastawiona? No ale na pewno powinien być przy końcówce, może kilku wyprzedzić, ale ma wiele fanek i stąd to wszystko :). Poza tym w takie rankingi to głównie nastolatki się bawią, a nastolatkom będzie się podobał Pniewski, a jak nie Pniewski to odpowiedź masz po kolei Banasiuk, Malinowski czy jak mu tak który gra Pawła, i aktor grający Miksera, sami młodzi do 30, ewentualnie 31, ale Banasiuk nie wygląda na swój wiek, żaden z nich z resztą :). Więc masz odpowiedź,same nastolatki głosowały :).

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

Seweryna brakuje :d

marajka

a też :). No może komuś się podoba :). Kto wie. W sumie nie jest zły. Jeżeli w zestawieniu jest taki Lew czy Kaśka, no to czemu nie Seweryn :). Dajmy też Mariana ale ogolonego i ubranego elegancko, to może będzie ok :).

marajka

Seweryn teraz pojawił się w ''Na dobre i na złe'' , lekarz transplantologa pod krawatem, szycha :D, który uczy młodych lekarzy

użytkownik usunięty
maria_88_3

poza serialowym Misiaczkiem chyba nie ma aktorów po 40,a i on jest trochę po.od 25-38 lat.Bawi to że mimo że serialowy Pablo wygląda młodo a jego bohater być może jest nawet młodszy niż Krystio wątpię żeby miał np 26 lat,jak aktor co go gra,skoro dalej mieszka w DD,wydaje mi się że może być po maturze,może rok po czyli 19 lat,a nawet jak po technikum to 20.To jednak w scenach z Krysiem wydaje się że aktorów dzieli więcej niż rok,np 5 może 6.Bardziej nie jak minimalnie starszy brat/kolega tylko wyrażnie.

Serialowy Seweryn,nie bójmy się tego napisać,jest wspaniały,ale zapewne w rankingu wolą stawiać na młodych,on właściwie zawsze jak coś powie,to jest takie zabawne.Marian swoje waży,wiec jednak trochę to go obniża na tle konkurencji,ale nawet taki Filip wydaje się przesadnie zbudowany,zwłaszcza że aktor nie jest wysoki.Lew to wręcz zabawne że laski za nim szaleją,a ciągle wszyscy że Beata pasztet jakby on to był Pitt.

użytkownik usunięty

Boże najlepsze jest zdjęcie Krystiana w tych włosach hahahahaaha xddd W PM nie ma przystojnych aktorów jeśli już to jedynie Dragon, trochę Mikser i trochę Artur no i trochę Igor którego nie ma na zdjęciu. Radek kiedyś był nawet przystojny jak był młodszy a teraz z tą bródką, fryzurą i stylem ubierania wygląda jak pierdoła nie facet ale nie on jeden z nich wszystkich.

użytkownik usunięty

Ja zagłosuje na Dragona a na przeciw dam Krystiana bo jest moim zdaniem po prostu najgorszy i nie wiem co dziewczyny w nim widzą, już jego serialowy ojciec przebija go bez porównania. :D

użytkownik usunięty

nie musisz głosować tylko na Dragona,w tym konkursie możesz przy każdym bohaterze,dać plus lub minus,albo zostawić puste,zresztą gdyby z 12 postaci,można byłoby głosować tylko na jedną lider nie miałby ponad 5 tys głosów,a taki Filip z Tedem nie byliby na minusie.

użytkownik usunięty

no wyniki jednak trochę się zmieniły,Krysio minimalnie przed Pawłem.A dzisiaj oglądałem ten ranking postaci w serialu i trochę dziwi zwłaszcza że największe gwiazdy serialu mają taką niską ocenę,z wielkiej szóstki czyli Paweł,Marysia,Kinga,Bartek,Emilia,Artur ten ostatni jest najwyżej dopiero na 7 miejscu,reszta jeszcze gorzej Kinga 13 miejsce,Emilia 17 miejsce,Bacik 18 miejsce,Maryśka 19 miejsce,24 miejsce Pawła.tym bardziej że dwoje głównych bohaterów nie dość że tak nisko,to najsłabiej z szóstki przyjaciół.

Paweł przegrał nawet z gburowatym Aleksem.Beata mimo wszystko jednak zaskoczenie że na pierwszy miejscu,owszem kabaretowo jest świetna,ale to jej chyba klasyczna rola,bo ona głównie chyba w komediach występuje,prędzej widziałbym na tronie właśnie Igora,czy nawet Karola.

użytkownik usunięty

no i po 11 dniach zmiana na pozycji lidera,serialowy Paweł ubrał koszulkę lidera,chyba też jest to spowodowane,że aktor gra od niedawna,widzowie bardziej mu się przyglądnęli i punktów nazdobywał.

No i bardzo dobrze, też zagłosowałam na niego i kilku innych :). Zminusowałam Filipa i Kaśkę :).

użytkownik usunięty
maria_88_3

Tak sobie myślę że skoro w tym rankingu na pierwszym miejscu Beata z oceną 7.4 to czy jakby jeden użytkownik dał bohaterom bez oceny,noty 8,9,10 to w pierwszej trójce powinny być mniej znane postacie z jednym głosem skoro średnia decyduje,ale chyba mają jakieś jeszcze wytyczne,np że w rankingu biorą udział postaci które mają np 10 głosów albo więcej,tak ktoś dla jaj by dał wysokie noty i byłoby nieobiektywnie.

maria_88_3

A i Pniewskiego zminusowałam oczywiście :). jego to od razu :P.