PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34545
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Witam! Szukam idiotycznego odcinka w którym białej parze urodziło się czarne dziecko i wyniknęło z tego strasznie absurdalne przekonywanie przez lekarzy oburzonego "ojca", że to naprawdę jego syn. Nie oglądam serialu, ale akurat ten odcinek kiedyś widziałam i chciałabym komuś udowodnić,że coś tak durnego w nim zaszło.Chyba, że coś zupełnie pomyliłam ;)

faay

Nie przypominam sobie tego motywu w Pierwszej miłości, ale na pewno było coś takiego w Trudnych sprawach. Kobieta urodziła czarne dziecko, które faktycznie miało białego ojca. Okazało się, że teściowa puściła się z murzynem, urodziła białego syna, który spłodził czarne dziecko, które było czarne po dziadku. :D Niestety, nie pamiętam numeru odcinka. :d

Sandroshia

To było w Malanowskim i partnerach.

Lily303

A jednak było to w Ukrytej prawdzie odc. 18. :P

Sandroshia

Ale w Malanowski też.

faay

Było coś takiego w Pierwszej Miłość na bank, pamiętam gdy jeszcze to oglądałam. Ale co to za odcinek to nie wiem.

faay

Na pewno było, pamiętam. Około 700 czy 800 odcinka. Poród odbierał Marek i chyba Bartek.

noquarter98

Ale który odcinek? :D Bo pochlastam się jak będę musiała 100 odcinków obejrzeć a ktoś mi nie wierzy że coś tak durnego było i potrzebuję dowodu ;)

faay

Odcinek 706 :) Pozdrawiam :)

Dzidzileyla

Dziękuję! :D