4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34588
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

ktoś wie ?
Marysia
Kinga
Sabina i tak dalej ? czy marysia jest starsza od kingi ?

MrsVampire

O ile wiem to Marysia jest w wieku Kingi, chodziły razem do jednej klasy jak dobrze pamiętam. Na pewno są po 30, a ile mają dokładnie w serialu to nie wiem, ale więcej niż 33 to raczej nie. Sabina jest od nich młodsza , w dodatku młodsza też od brata Pawła, Mariusza, a Mariusz był chyba 3, 4 lata młodszy od Majki, coś takiego chyba. Bo Majka zaczęła studia, albo była na 2 roku i wtedy Mariusz zaczął liceum. A sabina z rok młodsza od Mariusza, więc ma ok 25-28, stawiam na jakieś 27 raczej. Trudno powiedzieć. Ale Tomek ma 10 lat i jak ktoś pamięta w jakim wieku była Kinga gdy go urodziła, to jakoś można wiek pozostałych wymyślić. Kinga była już po liceum, więc tak właśnie między 20-23 lata jak miała to zaszła w ciąże. Ale nie pamiętam :P.

maria_88_3

Przypomniało mi się że chyba w 2008 mariusz zdawał maturę, więc miał ok 19 lat, a więc teraz miałby 27, więc Majka ma z 31, i Kinga też, więc Kinga urodziła Tomka mając 21 lat, to by się zgadzało. A Sabina w takim razie, jak rok młodsza od Mariusza była, bo jak się pojawiła w klasie maturalnej, to Mariusz był już na 1 roku studiów, to sabina ma 26 lat, tak jak i Radzio, chyba Daga i jowita też w tym samym wieku były, choć nie jestem pewna, Mikser nie był jakimś spadkowiczem, czy mi się wydaje? Że rok starszy od nich, bo kiblował? A teraz super student :P.

To jeszcze ich wiek można wydedukować, ale Wekslera, czy Grażyny, czy Grzegorza, czy Marka, to kto tam wie :). Na pewno Weksler i Marek po 60 :P. Pewnie grażyna i grzegorz też koło 60 już się zbliżają. Chociaż Marek może po 60 nie być, bo coś kojarzę we wspomnieniach Teresy że jak ona była w ciąży to Marek jeszcze był na stażu czy coś, ale to i tak już raczej było po jego studiach, lub resztka studiów więc np miał koło 26 lat, a więc teraz miałby ok 57.

maria_88_3

Emilka to też chyba w wieku Kingi i Majki. ale już Bartek z kilka lat starszy, bo gdy przyszedł do pm to już był po studiach, a majka jeszcze była na studiach i bartek był już lekarzem w szpitalu. Ale i tak wszystkie postacie w pm mają mniej lat niż aktorzy którzy je grają ( wyjątek to aktor grający Mariusza, bo on grał starszego niż jest bo aktor ma teraz ok 25 lat a grał 2 lata starszego), a tak np Nikola grała 20 kilku latkę a ma 35 aktorka, a Kaśka ma pewnie ok 30 lat, trochę starszy od Radzia, ale aktor też ma ok 35 lat. Radzio gra ok 26 latka a aktor ma 30, jak nie 31 lat,

ocenił(a) serial na 4
maria_88_3

Majka coś wspominała o 31, ale to było w tamtym roku. Beata chyba wtedy wspominała że ma 34.
Sabina ma z 25 - 26 lat, nie pamiętam dokładnie, ale chyba jak ją Agata porwała to Grażyna zgłaszała zaginięcie Sabiny i mówiła że 24 lata, więc teraz by było 26. Ola i Błażej chodzili z nią do klasy więc tyle samo, Mikser też będzie około tego.

qwerty95960

no tak, dokładnie tak jest ;). Sabina ma 26 lat. :). Majka tak coś wspominała, a kiedy to nie pamietam, więc można już przyjąć że ma 32 lata :).

użytkownik usunięty
qwerty95960

nie wiem czy nie było tak że Radek rok starszy od paczki,a Błażej rok młodszy,poszedł chyba do szkoły rok wcześniej czyli Radek 27,Błażej 25 reszta na pełno 26,bo ostatnio Daria mówiła mam 26 lat,Kinga chyba 30 a Majka 31,Artur chyba 31,Paweł nawet nie wiem może 31 albo 32,reszta to spekulację,przecież raczej w seriach rzadko pada ile kto ma lat,bardziej się domyślasz,spekulujesz itd.

użytkownik usunięty

Marycha jest rok starsza od Kingi bo jak zaczynał się serial Kinia była w 3 klasie LO,a Marycha zaczynała studia,np Hubert wiadomo było ile miał lat bo jak był jego pogrzeb to pisało,a taki Aleks i nawet Harcerz cała reszta nie wiadomo.

I tutaj tez mas racje ze Marry jest rok starsza od Kini bo tez to pamietam jak bylo na samym początku serialu

Dokladnie tak jak piszesz Daria ostatnio wspominala ile ma lat a Mikser /Ola i Sabina sa w jej wieku a a Błażej jest od nich rok mlodszy

mrowa93

No tak faktycznie, bo Ola była rok starsza od Błażeja a Błażej rok szybciej poszedł do szkoły. No może i faktycznie Majka rok starsza od Kingi, to i tak mniejsza z tym, bo ważne ile około mają lat. Ale prawda że i wiek Sabiny i Darii i Majki i nawet Beaty był wspominany.

maria_88_3

I tu się mylisz bo Kinga nie chodziła z Marysią do klasy to raz Marysia przyjechała na studia to Kinga przygotowywała się do matury będąc już w ciąży z Tomkiem więc Tomka urodziła przed 20. Artur jest starszy od Kingi tak samo