Wie ktoś , za co Mikser dał dziś w morde Robertowi? Wiem , że może to mieć związek z
sytuacja która była w 1396 odcinku, kiedy Robert poznał Olę, a którego osobiście nie widziałem.
Swoją drogą, trochę ten Robert dziwny, podobno zakochany w Kindze , a już się za jakąś
małolatą ogląda?? Hehe Zakochując się w takiej lasce jak Kinga to tak szybko nie
przechodzi chyba ...
Robert spotkał Olkę w Barbarianie, a ona go spławiła. Potem Robert podszedł do Miksera i zapytał się go czy ją zna. Mikser odpowiedział, że tak, po czym Robert stwierdził, że fajna byłaby z niej laska, gdyby nie ta blizna.
ten cały robert co chce być z kingą to były chlopak oli czy jak?pomieszało mi sie wszystko
pomyliły mi sie postacie myślałem że Robert to ten wykładowca co uczyl wtedy Olkę a poxniej oszukał Artura
Nie, na pewno nie - Ola i w ogóle Królowie przeprowadzili się do Wrocka z Trójmiasta, nigdy wcześniej się nie znali. Zastanawiam się tylko co się stało w odcinku 1396 - ktoś oglądał? Wiem że była tam scena jak Ola stoi przed lustrem i w jakąś histerie wpada, patrząc na blizne - to piątkowy odcinek był i tam była jakaś kwestia z Robertem, a dziś Robert po raz drugi ją zobaczył i ona już z góry taki dystans do niego jakby miała, zastanawiam się co jej zrobił? Czy aż tak źle na nią działa? Pozatym trochę to bez sensu, niby tak w Kindze zakochany a nagle w jakiejś małolacie, po zatym nie potrafi mieć dystansu, najpierw pokazał klase przed Kingą co do Adama a teraz takie jakieś szczeniactwo... WTF ?;p
W odcinku 1396 Robert przyprowadził pijanego Adama do mieszkania Kingi, gdzie Ola pilnowała dzieci i Robert patrząc na Olkę zobaczył jej bliznę i dał to Olce odczuć. Po czym Olka wróciła do mieszkania i pewnie pomyślała, że teraz każda nowo spotkana osoba będzie widziała tą bliznę i będzie sie jej przyglądać i chyba dlatego wpadła w histerie.
Mikser już ciul wie z kim chce być, z Olką, Dagą a może z Sabiną? Następny Casanova po Arturku :p
ps. czyli Adam znów się narżnął, no nie punktuje u Mareczka , oj nie...
ciekawe czy ten Robert nie będzie kręvił z Olką.tak na siebie patrzyli. a jak myślicie Wiktoria będzie z Bartkiem?
moim zdaniem Robert znalazł się w dość niewygodnej i przykrej dla niego sytuacji, kiedy wszyscy dookoła łącznie z dziewczyną na której mu zależy, mają fałszywy pogląd na jego intencje. On paradoksalnie będzie brnął na swoją niekorzyść w ślepy kąt, chcąc coś wyjaśniać co nie przyniesie mu raczej korzyści a tylko szkodę, moim zdaniem nie ma u niej szans, statystycznie już większe u Kingi. Wiktoria i Bartek? Szczerze nie widzę tego, prędzej Bartek prześpi się w Malwiną.. Wcale by to nikomu nie zaszkodziło, wyluzowałby się chłopak ;p
co racja to racja, tylko że w dzisiejszym odcinku Malwina go podrywała a Bartuś nie reagował, dziwny typek, ja bym dał jej się uwieść, a co ;-) Malwina jest całkiem całkiem.
Słuchajcie ten wasz ukochany Robercik obraził Olke, oh jak ja ubolewam! Może on nie jest wcale taki idealny, bo przecież nie wiadomo czy by chciał być z Kinga gdyby też miała taką bliznę na policzku.
no troche palnął, jak jakiś małolat się odezwał, a koleś po studiach. A co do Bartka, to już dawno powinien Florkową zaliczyć
Zastanawia mnie tylko ile Malwina ma lat .... już wiem! 39 ma lat. Tak podejrzewałam że coś koło czterdziestki.
Agnieszka Wielgosz, ur. 19 września 1972 w Krakowie. Wg moich obliczeń kończy dziś, dokładnie 39 lat i 80 dni...nie pogardziłbym taką kochanką...
Niezupełnie piszecie nt "incydentu w Barbarianie", ale ciężko się z Wami nie zgodzić. Malwina jest bardzo seksowną, przepiękną kobietą :)