4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

jajka na śniadanie

użytkownik usunięty

Kolejny odcinek i oczywiście Radosław na śniadanie robi jajka.Czy też zauważyliście że w serialach ciągle pokazują jak jedzą jajka zwłaszcza na śniadanie jakby to było jedyne możliwe jedzenie.Czy nie uważacie że powinni czasami pokazać jakiś inny rodzaj śniadań?

ocenił(a) serial na 8

jedzą jeszcze kanapki szczególnie Błażej i Mikser

użytkownik usunięty
ewi184

tak ale mówi że jajek nie powinno się zbyt często jeść max 2 razy w tygodniu a niektórzy to chyba codzienie w serialu tylko jajka jedzą tak jakby nic innego w sklepach nie było tylko jajka,chleb,masło.

ocenił(a) serial na 10

Serialowa rozkmina level 9999, Luis <3

Swego czasu bardzo często można było też zobaczyć jak Majka kroi pomidory/ogórki :)

ocenił(a) serial na 7
SunMachine93

OMG, ale Wy macie problemy :D

użytkownik usunięty
Ola_2705

może nie jest to poważny problem,ale jak Radek tak będzie wcinał jajka to będzie miał dużo potencję i zdradzi Bereciarę.

ocenił(a) serial na 4

hahaha, no oni tylko jedzą jajka albo parówki, bo przeciez to takie "męskie" jedzenie. Na obiad znowu w serialach ciągle jedzą spaghetti.
A raz rozwaliło mnie jak Karol weksler jadł na obiad same pomidorki koktajlowe, jeszcze je kroił nożem na kilka części. Jadł je raz u sabiny, a innym razem w restauracji, też same pomidorki :D

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

a był jakiś odcinek jak jadł same warzywa a miny robił takie jakby jadł jakieś wystawne jedzenie.normalnie uczta że można się przekręcić z przejedzenia.Dla mnie to robią z nich takich debili co nie umią wymyślić sensownego jedzenia tylko wybić jajka,usmarzyć na patelni i posmalować chleb masłem.