Kolejny odcinek i oczywiście Radosław na śniadanie robi jajka.Czy też zauważyliście że w serialach ciągle pokazują jak jedzą jajka zwłaszcza na śniadanie jakby to było jedyne możliwe jedzenie.Czy nie uważacie że powinni czasami pokazać jakiś inny rodzaj śniadań?
tak ale mówi że jajek nie powinno się zbyt często jeść max 2 razy w tygodniu a niektórzy to chyba codzienie w serialu tylko jajka jedzą tak jakby nic innego w sklepach nie było tylko jajka,chleb,masło.
może nie jest to poważny problem,ale jak Radek tak będzie wcinał jajka to będzie miał dużo potencję i zdradzi Bereciarę.
hahaha, no oni tylko jedzą jajka albo parówki, bo przeciez to takie "męskie" jedzenie. Na obiad znowu w serialach ciągle jedzą spaghetti.
A raz rozwaliło mnie jak Karol weksler jadł na obiad same pomidorki koktajlowe, jeszcze je kroił nożem na kilka części. Jadł je raz u sabiny, a innym razem w restauracji, też same pomidorki :D
a był jakiś odcinek jak jadł same warzywa a miny robił takie jakby jadł jakieś wystawne jedzenie.normalnie uczta że można się przekręcić z przejedzenia.Dla mnie to robią z nich takich debili co nie umią wymyślić sensownego jedzenia tylko wybić jajka,usmarzyć na patelni i posmalować chleb masłem.