Hej,
Dostępny jest już zwiastun nowych odcinków. Widać na nim, że nowy kolega ma wobec niego jednoznaczne zamiary.
Nie oglądam "na wspólnej", ale z internetów wiem, że tam też jest podobny wątek.
Co sądzicie o takim wątku?
Jak dla mnie okej, zastanawiałam się kiedy w końcu w polskiej telewizji wprowadzą więcej wątków LGBT, bo jest ich zadziwiająco mało ( chociaż może nie tak zadziwiająco- w końcu Polska :P ). Ale jestem pewna, że nie będą jakoś długo pociągnięte albo po prostu zostaną dosyć zmarginalizowane. No i jestem pewna, że poza trzymanie się za rączki czy jakieś pojedyncze, niewinne całusy nie wyjdą ;)
Też mnie ciekawi ile ten wątek będzie na antenie.
Ogólnie to kuba wygląda jakby ledwo do gimnazjum wchodził a Marek na 2 liceum, tak coś nie pasują...
naoglądałem się dużo takich wątków w serialach netffliksa i hbo wepchanych na siłę. przejadło mi się. skąd to "xD"?
Po wczorajszym odcinku stwierdziłam,że podoba mi się ten wątek. Dobrze,że scenarzyści go wprowadzili. Dla mnie jest bardzo ciekawy. Najlepsze było jak wczoraj Marek zapomniał się przez chwilę i chciał odruchowo pocałować Kubę(przynajmniej tak to wyglądało). Wówczas chłopak zrozumiał,że nowy kolega z klasy woli facetów. To był bardzo jednoznaczny odruch,którego nie dało się inaczej zrozumieć.