4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

i w sumie tylu fanów o czym świadczą posty tutaj :P ja w sumie oglądam to z przyzwyczajenia i dla beki :P myslałem ze to juz jest taka kupa ze nikt tego nie ogląda a jednak... :P

użytkownik usunięty
radomir_niewiadomski

Dużo osób może to ogląda z sentymentu w końcu w tym roku będzie 10 lat od początku serialu.Poza tym plusem serialu jest to że jest często bo 5 razy w tygodniu odcinki rzadko są odwoływane a nie tak jak w takim Na dobre i na złe gdzie przez ostatnie 1,5 miesiąca był chyba jeden odcinek to jest wynikiem skandalicznym.Poza tym może widzowie liczą że następny odcinek będzie dobry że zmieni się coś na lepsze.Na dodatek trudno mówić żeby inne seriale jakoś byly lepsze pewnie też cudów tam nie robią.

ocenił(a) serial na 10

Ja uważam, że serial jest gorszy niż 3-4 lata temu, ale porównując do reszty polskich tasiemców ciągle niezły. No i pójście w stronę młodzieżowych wątków zrobiło swoje, w Polsce brakowało takiego serialu.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Ja oglądam ten serial bo uważam że czasami ma fajne momenty niektóre wątki są potrzebne.Jak choćby ten co Błażej podniecał się Agnieszką a ta potem ośmieszyła go i sponiewierała co pokazało widzowi że to że ktoś ma piękny wygląd nie znaczy że ma piękny charakter oraz to że jak ktoś powie że jesteś w porządku nie znaczy że za dwa dni nie powie jesteś zerem.Podobnie z wątkiem Sabiny co mówiła o tej lasce że jest spoko bo chwilę z nią rozmawiała i jej facet też pewnie jest spoko skoro ma taką dziewczynę.A na pierwszym wspólnym spotkaniu wyszło że to para zboczeńców.Bo trudno uważam że sex grupowy jest normalny albo wymiana partnerów.

ocenił(a) serial na 4

Serial zrobił się naprawdę durny. Kiedyś wątki były ciekawe, a teraz dawają takie gówno jak reklamowanie przez 2 miesiące, że ktoś pojawi się na 3 odcinki, no KUR** Po co był wątek z tą całą Martyną i Mateuszem to było takie supcio? I z tą Agnieszką ? Po co w ogole Wiktor kazał spotykać się Aleksowi z Marysią co to miało pomóc?

użytkownik usunięty
mateusz815

Wątek z Agnieszką miał pokazać że nie ma co się nakręcać po jednym spotkaniu na wielką miłość bo różnie może być.Wątku z Martyną nie poruszałem ale jest to analogiczne do relacji Błażej-Agnieszka.Mikser też nakręcił się na wielką miłość a laska nawet sekundy sie nie zastanawiała czy nie zrezygnować z wyjazdu.Wiktor-Aleks to było głupie bo gość mógł od razu poznać w Galerii Anetę i uderzać do niej.
Nawet gdyby Aneta prała pieniądze to by Maryśce o tym nie powiedziała przecież każdy wie jaka święta jest Majka.

użytkownik usunięty

Ja tez ogladam z przyzwyczajenia. Kiedys pierwsza milosc byla lepsza. Wiele razy sobie mowilam,ze nie bede wiecej ogladac ,ale niestety to silniejsze ode mnie. Plusem jest to,ze jak ktos slusznie zauwazyl,serial jest 5 razy w tygodniu, a nie tak jak m jak milosc 2 razy w tygodniu, a takze ogladane przeze mnie na dobre i na zle razy w tygodniu. Uwazam,ze za duzo nowych postaci jest dodawanych a potem nagle znikaja bez wyjasnienia. Kiedys glownym watkiem byla milosc Pawla i Marysi, a od 3-4 lat nie sa razem wiec tytul serialu stracil pierwotne znaczenie. Bardzo duzo sie pozmienialo. Poczawszy od tej pary po nowe zwiazki Marysi az do czolowek,muzyce w tle i wiele'wiele innych.

użytkownik usunięty

To ja zauważyłem że serial jest często nie odwołuja odcinków z byle powodu jak Na dobre i na złe.Serial obecnie jest dość słaby ale inne seriale nie proponują nic lepszego tego od innych nie dzieli przepaść.A podobno ten serial ma mniejszy budżet od innych co dla innych seriali jest ujmą że mając więcej kasy nie mają nic lepszego do zaproponowania.
Poza tym myślę że wiekszość seriali na początku jest lepszych a potem to już bardziej ciągnięcie kasy i nabijanie licznika.

użytkownik usunięty

Tak,zgadzam się z tobą. Jesli jest oglądalność to serial jest dalej kręcony.