PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

dlaczego stara krowa ewelina tak sra przed swoim ojcem..!! ja nie moge !! co to za żenada!! co to ma byc? bez jaj... 18 lat dawno skoncozne.. nie wierze w to co widze

ocenił(a) serial na 3
natka93

no dokladnie! to chyba jakas kpina! kobieta dwadziescia pare lat ma a wymyka sie z domu zeby zobaczyc sie z chlopakiem bo tatus zabrania sie jej z nim spotykac boze juz nie mieli czego wymyslec

ocenił(a) serial na 4
_lola_

Kpina to była dzisiaj w tym odcinku... jak taki stary pryk może zabronić spotykać się komuś z jego córką?! No bez jaj, ile ona ma lat, 10?! Co to ma być za zaścianek, przecież nawet na wsiach ludzie nie są tacy durni. Ten serial już mnie zaczyna denerwować, kiedyś był fajny, a teraz lecą tak nierealne sytuacje, że śmiechu warte!!! -,-

ocenił(a) serial na 7
paumar1

Przyznam wam w 100% racje. Ewelina fajna ale za bardzo liczy się ze zdaniem swojego taty. Jakby nie umiała sama decydować o swoim zyciu.

ocenił(a) serial na 4
__Cleo Sertortii13

ludzie na wsi maja swoje obyczaje :)

niccco

ale oczywiscie ze tak.. to zrozumiale ale napewno nigdize w polsce do takiego stopnia..

ocenił(a) serial na 6
natka93

nie traktujcie tego serialu tak poważnie, przecież właśnie przez takie rzeczy fajnie się go ogląda

ocenił(a) serial na 7
Assurbanipall

wiem lubię ten serial :)