Ktoś tutaj niedawno porównał PM do mody na sukces.. Pozostaje mi tylko przychylić się do
tego stwierdzenia, coraz większa tandeta a nawet wątek z projektowaniem ciuchów...Chała.
Ci co się szanują w porę się wycofali..
Napisałeś jak dotąd ze sto postów, jaki ten serial jest słaby, wiec może na tym poprzestaniesz? Nie zaśmiecaj forum.
...No i popatrz jakie to moje życie jest nudne...Jak bardzo muszę być zagubionym człowiekiem jeśli wypisuję tutaj dziesiątki podobnych do siebie postów, w dodatku krytykując podrzędny serialik dla kur domowych, bądź też nierozgarniętej młodzieży...
Ale muszę powiedzieć coś jeszcze, Tobie też się dziwię, w sumie taka ładna dziewczyna nie powinna tracić czasu przed serialami, a już na pewno nie czytać postów takiego nudziarza jak ja.. Natomiast jeśli już dostąpił mnie ten zaszczyt / bo przecież przeczytałaś ze sto moich postów /to jestem kkarolinkko2 - wprost zaszczycony...
Zgadzam się z komentarzem powyżej. Mam wrażenie że zakładasz nowe tematy dla samego tylko zakładania. Jak Ci się nie podoba to nie oglądaj i nie pisz co chwilę na forum. Każdy już zna Twoje zdanie.
Oj, ale to było słabe. Jeśli usiłujesz kogoś sprowokować, to musisz się bardziej wysilić... Wiesz, nie rozumiesz jednej podstawowej sprawy, a mianowicie tego, że wielu ludzi ogląda ten serial właśnie ze względu na jego absurdalność. Jest kiczowaty i głupi, ale wesoły, a nie sztywny jak wszystkie pozostałe tasiemce. Szkoda, że jesteś taki poważny. Pozdrawiam Cię;-)