4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Ktoś tutaj niedawno porównał PM do mody na sukces.. Pozostaje mi tylko przychylić się do
tego stwierdzenia, coraz większa tandeta a nawet wątek z projektowaniem ciuchów...Chała.
Ci co się szanują w porę się wycofali..

Bawidamek_filmaniak

Napisałeś jak dotąd ze sto postów, jaki ten serial jest słaby, wiec może na tym poprzestaniesz? Nie zaśmiecaj forum.

kkarolinkka2

...No i popatrz jakie to moje życie jest nudne...Jak bardzo muszę być zagubionym człowiekiem jeśli wypisuję tutaj dziesiątki podobnych do siebie postów, w dodatku krytykując podrzędny serialik dla kur domowych, bądź też nierozgarniętej młodzieży...
Ale muszę powiedzieć coś jeszcze, Tobie też się dziwię, w sumie taka ładna dziewczyna nie powinna tracić czasu przed serialami, a już na pewno nie czytać postów takiego nudziarza jak ja.. Natomiast jeśli już dostąpił mnie ten zaszczyt / bo przecież przeczytałaś ze sto moich postów /to jestem kkarolinkko2 - wprost zaszczycony...

Bawidamek_filmaniak

Zgadzam się z komentarzem powyżej. Mam wrażenie że zakładasz nowe tematy dla samego tylko zakładania. Jak Ci się nie podoba to nie oglądaj i nie pisz co chwilę na forum. Każdy już zna Twoje zdanie.

paczi88

cieszy mnie to że jestem popularny. To budujące.

Bawidamek_filmaniak

Oj, ale to było słabe. Jeśli usiłujesz kogoś sprowokować, to musisz się bardziej wysilić... Wiesz, nie rozumiesz jednej podstawowej sprawy, a mianowicie tego, że wielu ludzi ogląda ten serial właśnie ze względu na jego absurdalność. Jest kiczowaty i głupi, ale wesoły, a nie sztywny jak wszystkie pozostałe tasiemce. Szkoda, że jesteś taki poważny. Pozdrawiam Cię;-)

kkarolinkka2

...Zmiażdżyłaś mnie. Wisisz mi duże mAcHiAtO za straty moralne !